חוסל מחבל

Puskas

New member
אני לומד בדרום!

מבטלים לי כל חודש לימודים בגלל הסלמה!
אני מתרוצץ למרחבים מוגנים כמה פעמים בשנה!
אני גם גר בתוך טווח 40 הק"מ מהרצועה!
אל תחשבי שאת מדברת עם עוד תל אביבי מנותק..
אני חי את זה יום יום ושעה שעה ויש לי צבע אדום במכללה ויש לי אזעקות באזור המגורים,
אני מבין מעולה מה הולך שם ואני גם מבין שהנסיגה מעוטף עזה הייתה שטות מוחלטת של שרון שבגללה היום נהרגו שלושה בני אדם בקרית מלאכי שהייתה מחוץ לטווח לפני הנסיגה..

וגם עכשיו את כותבת בפופוליזם זול! חרדות של ילדים, שגרת אימה.. חמודה שלי אני מכיר את השגרה ואנשים שם לא אומללים כמו שאת מציירת,
ילדים בחרדות יש בכל מלחמה וישראל מצויה במלחה תמידית! תושבי הדרום בעצמם ביקשו פעולה צבאית והיו מוכנים לספוג את כל החרא בעורף!
אל תדברי בשם תושבי הדרום, אל תתיימרי להבין מי הם ומה הם.. שבי במגדל השן שלך ואל תבלבלי את המוח בנושאים שאין לך שמץ עליהם..

את חושבת שקל למנוע מילוי מחסני נשק אצלם? הרי יש להם קווים פתוחים מהצד המצרי!
האיראנים והסורים יכולים להעביר להם דרך רפיח כמה נשק שבא להם!
יש להם מנהרות שאי אפשר כבר לעקוב מרוב שכל הזמן יש חדשות...
בטח שישראל נאבקת, בטח שיש מודיעין שעובד 24 שעות ביום, שבעה ימים בשבוע על איסוף מידע בשביל שבכלל יהיה ניתן להוציא לפועל פועלות כמו שנעשו אתמול!
איך את חושבת שידעו איפה כל הסוללות והמחסנים של טילים לטווח רחוק? איך ידעו איפה ג'עברי יהיה?
המודיעין עובד כל הזמן, הממשלה דואגת למצב כל הזמן, אף אחד לא מפקיר את הדרום!

צה"ל חיסל בהוראת ממשלות ישראל לא מעט בכירי חמאס ובסוף יגיעו לכולם..
אבל כל אחד כזה שמחוסל זו הזמנה לסבב הסלמה כבד על הדרום..
אז ברור שיש שיקולים ולא מחסלים מתי שרוצים ואיך שרוצים.. הכל מתוכנן והכל מאורגן..

השיטה שלך של תפציץ בלי הפסקה מתי שצץ בכיר ברחוב זו שיטה ילדותית של אדם שלא מבין דבר וחצי דבר בביטחון מדינה ובאסטרטגיה צבאית ומדינית..
ותסלחי לי אבל מה זה כיפת ברזל? זה לא שם כדי להגן על הדרום? יש לך מושג מה היה מצב בדרום בלי הסוללות הללו?
וישראל כל הזמן קונה עוד ועוד סוללות.. אז מה הדיבור הזה שביבי שכח את הדרום?

פ-ו-פ-ו-ל-י-ז-ם זול!!! תעמולה שמאלנית מכוערת!

LAYLA S

New member
אתה טיפש מטופש חסר עמוד שידרה

אם אתה טוען בתוקף שאתה דרומי, ובו זמנית מכריז שלילדים שחיים שם תחת שגרת טילים יומיומית אין חרדות, פחדים ומוראות בעקבות חייהם תחת טרור תמידי. כמה לקקן אתה יכול להיות? ברור שיש שיקולים ולא מחסלים מה שרוצים ואיך שרוצים.... השיקולים היחידים של הממשלה שאתה כל כך גאה בה באופן מביך, הם איך להניע אזרחים מוכים כמוך לבחור בהם שוב, אחרי שזלזלו בהם במופגן לאורך כל הקדנציה.

אני חושבת שיודעים טוב מאוד היכן כל דבר נמצא ובכל זאת נותנים לתושבי הדרום לחיות תחת טרור עד שלראש הממשלה יש אינטרס אישי להתחיל לחסל למען הישרדותו הפוליטית. רק אדם מרוכז בעצמו, לא מודע לסביבתו, ושאינו יודע להפיק לקחים מן העבר, מסוגל להתבטא כמוך (אגב, להאשים אדם שמפנה ביקורת כלפי הביבי ב"שמאלניות" זה אופייני לטוקבקיסטים בתשלום שלו, שמציפים פה את פורומי האקטואליה). אלק "לומד בדרום"... העיקר שרוב הזמן אתה ובני משפחתך ישנים טוב מאוד.

Puskas

New member
כמו בהודעות הקודמות

ניכר שאת פשוט כותבת בלי לדעת כלום..
א. מעולם לא הצבעתי ליכוד וכיוצא מכך מעולם לא הצבעתי לביבי.
ב. יש ילדים עם חרדות והתייחסתי לזה בהודעה הקודמת שלי (שמסתבר שלא קראת לעומק אלא קראת רק מה שחיפשת לקרוא כדי לתמוך בתזה שלך עליי ועל ביבי באופן כללי) אך סייגתי ואמרתי שבכל מלחמה יש ילדים (וגם מבוגרים אגב) שסובלים מחרדות, זה חלק ממלחמה..
גם אם נצא כל שנה לפעולה שם, עדיין תוך כדי פעולה יעופו עלינו מאות טילים והם כשלעצמם יביאו לילדים חרדתיים!
אז כך שלא משנה מה תעשי (פעולה או פסיביות), יהיו ילדים חרדתיים כי זו המציאות של ישראל! אף ראש ממשלה לא ישנה אותה.
ג. ישראל לא יכולה באמצע יום בהיר לצאת למבצע רחב היקף שם בלי טריגר.. אם ישראל תעשה זאת אז היא לא תוכל להסביר זאת לעולם..
עכשיו אני מסכים שהעולם יכול לקפוץ לנו אבל מה לעשות שאנחנו לא חיים בואקום וכל מה שנעשה משפיע על העולם ומה שהם יעשו משפיע עלינו..
ישראל חיכתה להתגרות המוגזמת הראשונה של חמאס בכדי לקבל לגיטימציה עולמית ולצאת להתקפה.. זה בדיוק מה שקורה עכשיו..
ד. אני בהחלט לומד בדרום, לא סתם בדרום אלא בטווח 7 ק"מ (צבע אדום ולא אזעקה), אחותי לומדת בדרום בטווח של 10-11 ק"מ בערך..
אני ועוד איך חי בדרום ושומע מהבוקר בומים בלי הפסקה, אזעקות ורואה מהחלון אנשים רצים למחסה..

אל תתיימרי להכיר אותי, אל תסלפי את דברי ותתייחסי רק למה שמתיישב עם התזה שלך ואל תחשבי שאת מדברת פה עם תל אביבי או עם איזה אדם הזוי שמנותק מהמצב הביטחוני סביבו...

עוד הערות?

LAYLA S

New member
כן.

אם ישראל ממתינה בסבלנות להתגרות מוגזמת של החמאס בשביל לצאת לסבב לחימה, זה אומר שלא איכפת לה שאנשים חיים חיים שלמים תחת טרור בדרום הארץ, ולמרות שהם יודעים מצויין מי שולח את הטילים והיכן הוא מאחסן אותם, הם לא עושים כלום לרווחת תושבי הדרום עד שלחמאס יתחשק. מה גם שבאופן מופרע לחלוטין, הסבבים האלו מתרחשים בסמוך לבחירות, כשברור שהתוצאה שלהם תהיה מיצג שווא של ממשלה שבמשך כל הקדנציה שלה זלזלה באזרחים אבל כמה שבועות לפני הבחירות מנסה לשכנע אותם שאיכפת לה מהם. אתה לא מצליח להסביר את הפרדוקס הזה בצורה עניינית, כי ההסבר היחיד שיש לו הוא שהביבי שומר את הקלפים שיש לו ביד רק לרגעים שיבואו לו טוב ולעזאזל תושבי הדרום.

בכל מלחמה יש ילדים עם חרדות, רק שלאורך כל השנים (למעט "סבבי לחימה" שמשרתים את הממשלה לפני בחירות) הדרום לא מוכרז כאיזור מלחמה, התושבים בו לא מקבלים שום פיצוי על חיי טרור יומיומיים, ואף נדרשים לנהוג כאילו הם חיים בשווייץ, בלי להתלונן ובלי "ליילל". אז לפי דבקותך המביכה בדרישות הממשלה - ילדי הדרום חיים תחת טרור למרות שאין שום מלחמה! הם מפתחים חרדות, פחדים והיסטריות מגיל 0 וזה לא מזיז לאף אחד בממשלה (אחרי הכל לא מדובר בילדי המרכז, אלא בסך הכל בילדי הדרום).

זה חביב שאתה לומד בדרום, וזה מלחיץ שלמרות שאתה טוען שאתה דרומי, אחרי ההתייחסות הטרוריסטית העקבית של שקרניהו אליך, אתה בכל זאת ועל אף הכל שוב סוגד לו. משהו אצלך מקולקל, וזה לא היה משנה לי אלמלא זה היה פוגע בכלל החברה המפוקחת. כדאי שתנסה להסביר לעצמך (ואחר כך לכולנו אם תרצה) מה הדבר שגורם לך לסגוד דווקא לביבי (זה יכול לנוע מהתאהבות במראה שלו - שאני אישית מצטמררת ממנו, ועד לדבקות כפייתית בתמיכה בליכוד כמסורת משפחתית שאסור לך לחלוק עליה).

Puskas

New member
בואי נקצר

נתניהו צבר מספיק פופולריות בהחזרת שליט, אם כבר הוא חיפש יח"צ, זה היה אז ולא עכשיו.
נתניהו בכל מקרה יהיה ראש הממשלה הבא, עם או בלי המלחמה הזו.. העניין סגור.

אז באמת שאני לא מצליח להבין למה את ממשיכה להתעקש שהוא יצא למלחמה הזו בשביל שיבחרו בו שוב..
אני די בטוח שהמחאה החברתית תשב לבוחרים טוב טוב בראש בדיוק כמו שהמלחמה הזו והחזרת שליט ישבו לאנשים בראש..
הרבה בוחרים בביבי לא כי הם מרוצים ממנו יותר מדי אלא כי הם לא מוצאים אלטרנטיבה ראויה אחרת.

LAYLA S

New member
מי שבוחר בו כי הוא לא מוצא אלטרנטיבה אחרת

לא קופץ ומראה תמיכה אדוקה וגרופת במעלליו ומתעקש להצדיק את תעמולת הבחירות הברורה לעין שלו מעל כל במה שהיא. ומי שבוחר באדם אלים, שקרן, מניפולטיבי ואפאתי רק כי "אין לו אלטרנטיבה", צריך להיות כסיל ואוויל גמור שמציב בראשו שוב ושוב מתנכל סידרתי, כשהא באמת מאמין שהאדם המרושע הזה יותר טוב מכל אחד אחר במדינה.

נתניהו לא צבר שום פופולריות בהחזרת שליט, ההיפך הוא הנכון - האזרח הפשוט זוכר יותר בבהירות את אוהלי המחאה של משפחת שליט, את חוסר ההתייחסות הממשלתית אליהם, את תחושת חוסר האונים שלהם, וממש לא את יום ההחזרה... הוא מיטשטש ומתגמד לעומת המצב החברתי-כלכלי המזוויע שהביבי מנהל כאן, ובטח שלעומת המצב הבטחוני-טרוריסטי שחיים תושבי הדרום לכל אורך הקדנציה שלו. רבים מהבוחרים הטבעיים הפנאטיים של הליכוד מגיעים מאיזור הדרום (בוחרים במפלגה בגלל המסורת המשפחתית), אילו הביבי לא יראה נכונות לעזור להם, ולו רגעית, הוא יכול לשכוח מהקול שלהם, כי אחרי 12 שנים של הבטחות ושקרים, באמת שהגיעו מים עד נפש. אז הנה...

Puskas

New member
כאן הטעות שלך

בגלל הצעדים המביכים של נועם שליט אחרי החזרת גלעד, כולם שום הפנו סימפטיה לביבי.
וכמובן שאם מישהו חושב שביבי הוא הרע במיעוטו אז הוא יבחר בו..
אז מה רצית שהוא יבחר במישהו שהוא חושב שגרוע יותר רק כי הוא שונה?

ואני עדיין אומר שרוב הדרום יצביע ביבי או ש"ס.

אלמוג153

New member
פופוליזם? תתבייש לך

לומר זאת.

איפה אתה גר תאמר לי בבקשה?

סבבים קטנים מעניינים לי את התחת סליחה על הביטוי. סבבים קטנים זה כשאין לי כח לשתות ליטר בירה אז אני לוקח שליש. 12 שנה של סבבים קטנים טיל פה וטיל שם נראה לך מצב הגיוני??

אני לא מוכן שירו עליי טיל פעם ביום או פעם בשבוע או בכלל. אני וכל תושבי הדרום. כל הקדנציה שלו, לא טיפלו בעניין הזה כמו שצריך. אז זה לא זבנג וגמרנו, נכון, אבל זה לא אמור להיות זבנג 12 שנה ולא גמרנו.

אין תקציבים למגן בתי ספר, ופתאום שולפים מהשרוול 30 מיליון במיידי. זה לא שאני לא מברך על הפעולה הזאת. אבל לאנשים יש הצתה מאוחרת יותר מדי מאוחרת, או נכונה מבחינתם. הם מצטיירים כרגע כגיבורים, אבל חודש לפני, מי חשב לפתוח סבב תקיפות. לא סתם גם יורים לכיוון סוריה..מחפשים לראות איפה הפתיל יידלק כדי לצבור נקודות זכות.

כ אחד מנסה לעשות משהו טוב לפני הסוף..גם שרון בהתנתקות, גם אולמרט וברק שהציע את כל ירושלים כמעט לעראפת וגם ביבי עכשיו. תגיד מה שתגיד, בהמצאות לא משנים עובדות.

Puskas

New member
כל הכבוד לצה"ל

נקווה שהוא לא האחרון שמחוסל בסיבוב הזה.

קצה

New member
כרגיל עיירות הפיתוח סופגות את הטילים

הקיבוצים ילכו לכנסת לילל לשנורר עוד כסף

LAYLA S

New member
בטח שלא... תמשיך לטמון את הראש בחול

גם בת יענה לא מצליחה לעוף, כי היא לא מסוגלת לשאת את משקל גופה החריג...

Puskas

New member
מה זה הקשקוש הזה עכשיו?

להאשים את ביבי בכך שראש הזרוע הצבאית של חמאס קשור אליו זה פשוט ביזיון!
אחרי משפט כזה מגיעה לך סטירה מצלצלת (לא פיזית אלא סטירה של מציאות).
תתביישי! אם מישהו כן צריך לאמץ את הקשקוש של היען זו את שצריכה לתקוע את הראש בחול ולא להוציא אותו יותר לעולם.

LAYLA S

New member
כשהביבי רוצה למצוא את רמטכ"ל החמאס

הוא יודע מצויין איפה הוא נמצא... מאוד מעניין איך פתאום, כשהוא זקוק לתעמולת בחירות, הוא איתר אותו בשניות, שלא נדבר על הכסף שביבי מעביר אליו בשביל שיהיה לו במה לרכוש את הטילים האלו... אחמד ג'עברי לא קשור לשקרניהו? הוא הלא שימש כחייל שלו, שמצא את מותו רק כשלביבי היה אינטרס (ולא, למנוע טרור מתושבי הדרום לכל אורך השנים זה לא האינטרס שלו).

הלו... תתעורר שם!

Puskas

New member
ביבי לא מעביר אליו כלום

כל הנשק של חמאס מגיע מאיראן ושאר ה"חברות" שלנו...
ישראל מחזיקה את הרשות בחיים על המינימום הנדרש של חשמל ומים ומוצרים לסופר.
ג'עברי לא היה חייל שלו וזו בושה שלא תאומן שאת ממשיכה להאמין בזה..

להגיד לי להתעורר? את עם הפסימיות העצובה שלך צריכה להתעורר..
להסתכל על הכל שחור ולחשוב שכולם רוצים ברעתך ולאף אחד לא אכפת מהדרום זה פתטי..
ואני שמח אם היית מפסיקה להשתמש בשם "שקרניהו" ושומרת על תרבות דיון.

למעלה