אני לומד בדרום!
מבטלים לי כל חודש לימודים בגלל הסלמה!
אני מתרוצץ למרחבים מוגנים כמה פעמים בשנה!
אני גם גר בתוך טווח 40 הק"מ מהרצועה!
אל תחשבי שאת מדברת עם עוד תל אביבי מנותק..
אני חי את זה יום יום ושעה שעה ויש לי צבע אדום במכללה ויש לי אזעקות באזור המגורים,
אני מבין מעולה מה הולך שם ואני גם מבין שהנסיגה מעוטף עזה הייתה שטות מוחלטת של שרון שבגללה היום נהרגו שלושה בני אדם בקרית מלאכי שהייתה מחוץ לטווח לפני הנסיגה..
וגם עכשיו את כותבת בפופוליזם זול! חרדות של ילדים, שגרת אימה.. חמודה שלי אני מכיר את השגרה ואנשים שם לא אומללים כמו שאת מציירת,
ילדים בחרדות יש בכל מלחמה וישראל מצויה במלחה תמידית! תושבי הדרום בעצמם ביקשו פעולה צבאית והיו מוכנים לספוג את כל החרא בעורף!
אל תדברי בשם תושבי הדרום, אל תתיימרי להבין מי הם ומה הם.. שבי במגדל השן שלך ואל תבלבלי את המוח בנושאים שאין לך שמץ עליהם..
את חושבת שקל למנוע מילוי מחסני נשק אצלם? הרי יש להם קווים פתוחים מהצד המצרי!
האיראנים והסורים יכולים להעביר להם דרך רפיח כמה נשק שבא להם!
יש להם מנהרות שאי אפשר כבר לעקוב מרוב שכל הזמן יש חדשות...
בטח שישראל נאבקת, בטח שיש מודיעין שעובד 24 שעות ביום, שבעה ימים בשבוע על איסוף מידע בשביל שבכלל יהיה ניתן להוציא לפועל פועלות כמו שנעשו אתמול!
איך את חושבת שידעו איפה כל הסוללות והמחסנים של טילים לטווח רחוק? איך ידעו איפה ג'עברי יהיה?
המודיעין עובד כל הזמן, הממשלה דואגת למצב כל הזמן, אף אחד לא מפקיר את הדרום!
צה"ל חיסל בהוראת ממשלות ישראל לא מעט בכירי חמאס ובסוף יגיעו לכולם..
אבל כל אחד כזה שמחוסל זו הזמנה לסבב הסלמה כבד על הדרום..
אז ברור שיש שיקולים ולא מחסלים מתי שרוצים ואיך שרוצים.. הכל מתוכנן והכל מאורגן..
השיטה שלך של תפציץ בלי הפסקה מתי שצץ בכיר ברחוב זו שיטה ילדותית של אדם שלא מבין דבר וחצי דבר בביטחון מדינה ובאסטרטגיה צבאית ומדינית..
ותסלחי לי אבל מה זה כיפת ברזל? זה לא שם כדי להגן על הדרום? יש לך מושג מה היה מצב בדרום בלי הסוללות הללו?
וישראל כל הזמן קונה עוד ועוד סוללות.. אז מה הדיבור הזה שביבי שכח את הדרום?
פ-ו-פ-ו-ל-י-ז-ם זול!!! תעמולה שמאלנית מכוערת!
מבטלים לי כל חודש לימודים בגלל הסלמה!
אני מתרוצץ למרחבים מוגנים כמה פעמים בשנה!
אני גם גר בתוך טווח 40 הק"מ מהרצועה!
אל תחשבי שאת מדברת עם עוד תל אביבי מנותק..
אני חי את זה יום יום ושעה שעה ויש לי צבע אדום במכללה ויש לי אזעקות באזור המגורים,
אני מבין מעולה מה הולך שם ואני גם מבין שהנסיגה מעוטף עזה הייתה שטות מוחלטת של שרון שבגללה היום נהרגו שלושה בני אדם בקרית מלאכי שהייתה מחוץ לטווח לפני הנסיגה..
וגם עכשיו את כותבת בפופוליזם זול! חרדות של ילדים, שגרת אימה.. חמודה שלי אני מכיר את השגרה ואנשים שם לא אומללים כמו שאת מציירת,
ילדים בחרדות יש בכל מלחמה וישראל מצויה במלחה תמידית! תושבי הדרום בעצמם ביקשו פעולה צבאית והיו מוכנים לספוג את כל החרא בעורף!
אל תדברי בשם תושבי הדרום, אל תתיימרי להבין מי הם ומה הם.. שבי במגדל השן שלך ואל תבלבלי את המוח בנושאים שאין לך שמץ עליהם..
את חושבת שקל למנוע מילוי מחסני נשק אצלם? הרי יש להם קווים פתוחים מהצד המצרי!
האיראנים והסורים יכולים להעביר להם דרך רפיח כמה נשק שבא להם!
יש להם מנהרות שאי אפשר כבר לעקוב מרוב שכל הזמן יש חדשות...
בטח שישראל נאבקת, בטח שיש מודיעין שעובד 24 שעות ביום, שבעה ימים בשבוע על איסוף מידע בשביל שבכלל יהיה ניתן להוציא לפועל פועלות כמו שנעשו אתמול!
איך את חושבת שידעו איפה כל הסוללות והמחסנים של טילים לטווח רחוק? איך ידעו איפה ג'עברי יהיה?
המודיעין עובד כל הזמן, הממשלה דואגת למצב כל הזמן, אף אחד לא מפקיר את הדרום!
צה"ל חיסל בהוראת ממשלות ישראל לא מעט בכירי חמאס ובסוף יגיעו לכולם..
אבל כל אחד כזה שמחוסל זו הזמנה לסבב הסלמה כבד על הדרום..
אז ברור שיש שיקולים ולא מחסלים מתי שרוצים ואיך שרוצים.. הכל מתוכנן והכל מאורגן..
השיטה שלך של תפציץ בלי הפסקה מתי שצץ בכיר ברחוב זו שיטה ילדותית של אדם שלא מבין דבר וחצי דבר בביטחון מדינה ובאסטרטגיה צבאית ומדינית..
ותסלחי לי אבל מה זה כיפת ברזל? זה לא שם כדי להגן על הדרום? יש לך מושג מה היה מצב בדרום בלי הסוללות הללו?
וישראל כל הזמן קונה עוד ועוד סוללות.. אז מה הדיבור הזה שביבי שכח את הדרום?
פ-ו-פ-ו-ל-י-ז-ם זול!!! תעמולה שמאלנית מכוערת!