חוסל מחבל

חוסל מחבל

הרב מחבלים אחמד גאברי חוסל על ידי מל"ט,

מדובר בבכיר אולי הבכיר שבמחבלים העזתים, הוא ואחד אישיות שם....

איני נביא,

אבל יכול להיות שעכשיו נפתחה עופרת יצוקה 2....

שקדי

New member
יש תכנית סדורה ''עמוד ענן''

וכבר התחילה סדרה של תקיפת בכירים בחמאס ובנק מטרות
יושבי הדרום נקראו למרחבים המוגנים..........יהיה שמח בזמן הקרוב

LAYLA S

New member
מה שיפה זה

שכשרוצים "לחסל", פתאום יודעים איפה כל אחד נמצא, מבלה, מתארח...
פ-ת-א-ו-ם. מה זה אומר לנו על ההתנהלות היומיומית של הממשלה שלנו?

שילת של

New member
מה לא עושים כדי להיבחר שוב

לא מספיק לכהן פעמיים כראש ממשלה.

ושוב למרות העיתוי טוב שחיסלוהו.
אגב גם הרעישו יותר מהרגיל
מיד לאחר היבחרו של אובמה.

kiwigirl

New member
קפצתי מהראשי כי אני פשוט רותחת מזעם

וחייבת להגיד שמי שחושב שמדובר בתזמון מקרי, פשוט חי בבועה.
אהוד ברק מת על חיסולים ממוקדים, זה הבייבי שלו. יש מספיק בכירי חמאס שצהל יודע בדיוק איפה הם נמצאים כל הזמן.
אבל חודשיים לפני הבחירות- זה ברור מה האינטרס.
והסיבה שישנו בממ"ד הלילה (ומזל שעשינו את זה כי אי אפשר היה לצאת) היא אדון ברק המגלומן, ולא החמאס.
תתכוננו לקבל עם הרבה הוד והדר את ראש הממשלה הבא שלכם, ביבי נתניהו. (נאמר בציניות, מן הסתם).
מה שנקרא- הדג מסריח מהראש!!

LAYLA S

New member
שלום לך מהראשי

אף אחד לא באמת חושב שמדובר בתזמון מקרי, אבל רבים פשוט לא יודעים איך לעכל את העניין, אז נוח להם להגיד כלפי חוץ שהממשלה "במקרה" איתרה פתאום עכשיו את ג'עברי והחליטה להוריד אותו לרווחת תושבי הדרום

זה הלא ידוע וברור שאחרי "סבב תעמולת הבחירות" הזה, אחרי שביבי ישכנע את האזרחים שהוא "חזק מול מבני הבטון של החמאס", המצב של תושבי הדרום ישוב לשיגרת טילים, אימה וטרור... רק תנו לשלטון הנוכחי לנצח בבחירות (על משקל "תנו לצה"ל לנצח", שמציף את הפייסבוק באופן מביך עד מגוחך).

הכי חשוב זה לא להקשיב עכשיו לאף אחד, אל תצאו מהבתים (אלא אם אתם בורחים מהדרום), ותתגוננו ככל יכולתכם, התעמולה הזו לא שווה את מותו של אף אחד (וכבר יש לנו שלושה הרוגים לצערנו).

אלמוג153

New member
ועוד מעניין

שפתאום כולם גיבורים לפני הבחירות, כולם מרעיפים על תושבי הדרום שבחים ומגינים. איפה כולם היו ב-12 שנה האחרונות?

כנראה שצריך כאן בחירות כל יום, כל דקה וכל שעה.

LAYLA S

New member
איפה הם היו? במגדלי השן שלהם...

"מה שלא קורה לי אישית, לא באמת קורה". נוח לברוח מהמציאות כשלא אתה צריך להתמודד איתה.
אני מקווה שהפעם באמת ניתן יהיה להרעיף שבחים על תושבי הדרום המוכים, כאשר בבחירות הקרובות הם לא ישתכנעו להצביע שוב להוא שהם תיכננו לא להצביע לו בכוונה... אחרת זה כבר באמת מוגזם, כמה פעמים ניתן לחיות באותו סרט שחוזר על עצמו ולא להפיק לקחים בכל פעם מחדש?

אלמוג153

New member
כנראה שמגדלי השן

כבר לא כ"כ בטוחים.. כשיש איום על תושבי המרכז, יוצרים להתקפה.

אבל ספין הבחירות כבר ידוע לכל, אני רק רוצה שצה"ל ייכנס בכל הכח ובאשלייה שלי, לקוות, שזאת הפעם האחרונה.

LAYLA S

New member
צר לי, אבל אתה יודע שזה לא יקרה...

אשליות לא מתקיימות במציאות, בטח שלא במציאות קיומית עכורה כשלנו.

צה"ל לא יכנס בהם בכל הכוח, הוא יכנס עד גבול שתכתיב תעמולת הבחירות של ראש הממשלה,
וזאת ממש לא תהיה הפעם האחרונה, לפחות לא לתושבי הדרום האומללים שיחזרו לשיגרת טילים כשהתעמולה תסתיים.

בוא נקווה למשהו יותר ריאלי - שתושבי הדרום (ואיתם אזרחי המדינה כולה) לעולם לא יתנו את קולם למנהיגים פופוליסטים שמשחקים בחיי אדם בשביל האינטרס הפוליטי שלהם. שהאזרחים יוכיחו שהם לא עדר בהמות מובל באף, אלא בני אנוש חושבים שמודעים לסביבתם המיידית ומבינים מה מתרחש מול עיניהם הפקוחות.

Puskas

New member
אולי חלאס עם הקשקוש הזה?

אולי מספיק עם הפופוליזם העלוב והמצ'וקמק הזה?
תמיד דואגים לדרום, תמיד יש שם צבא ששם עין,
עופרת יצוקה הייתה בדיוק לשם מטרה זו, הגנה על הדרום,
כל הפעולות הקטנות שצה"ל עושה בסבבי ההסלמה הם למען הדרום,
אז נכון שלדרום לא דואגים כמו לתל אביב או ירושלים אבל להגיד שהדרום מופקר עד לרגע שיש בחירות זה פשוט פופוליזם גרוע לאללה..

LAYLA S

New member
אל תהיה חצוף. מתי בכלל ביקרת בדרום?

"יש שם צבא ששם עין"?? אתה לא מתבייש? הוא "שם עין"? על מה, על החרדות של הילדים המסכנים שגדלים להיות צלי אדם מבוהלים תחת טרור תמידי? על שיגרת האימה המלווה את האזרחים על כל צעד ושעל שלהם? על חוסר היכולת לקיים חיים תקינים כבר 12 שנים ארוכות? על מה הוא שם עין? על מחסני הטילים של החמאס שמתמלאים והולכים בלי שאף אחד יפריע את מלאכת הארגון? על ראשי החמאס שמסתובבים להם חופשי באין מפריע כמלכים בזמן שתושבי הדרום צריכים טיפול פסיכולוגי אינטנסיבי נגד חרדות? על כספי המיסים של תושבי הדרום המוענק ע"י ממשלת ישראל לקניית והרכבת הטילים שנוחתים עליהם? על מה "צה"ל שם עין" ואת מי מעניינות העיניים המעוקרות שלו?

למעלה