חומת בטון שניפגעה

יקי30

New member
חומת בטון שניפגעה

מנהג אידיוט אהבל... יש לי חומת בטון בעובי של 20 סמ. חכם אחד נכנסה בה ושבר בקצה של חתיכת בגודל 2 מטר על 2 מטר איך אמורים לתקן את זה ומה מחיר עלות ? לדעתי צריך לקדוח בחומה הקיימת חורים,להוציא קוצי ברזל,לבנות שתי רשתות ולצקת,האם זה נכון/מספיק?

מאגר

New member
הצעתי לך אם יש לך את מספר הרכב שפגע

בחומה מה שעליך לעשות הוא: להזמין שמאי שימנה מהנדס ויתן הערכת נזק אותה תדרוש מחברת הביטוח של הנהג הפוגע. זו הדרך הטובה ביותר לפתור את הבעיה. לאחר שתהיה בידך העכרת מחיר תוכל לפנות לקבלן מבצע ולא לקחת סיכונים בבנית גדר לבד.

יקי30

New member
זהו

שאין לי את מספר הרכב ואני לא מתכוון לבצע לבד רוצה לדעת על מנת שהקבלן המבצע ייבצע כפי שצריך ולא יימרח

BRONCO

New member
תיקון חומת בטון

שלום לפי מה שתארת אני לא הייתי יוצק את ההשלמה מבטון רגיל קיימת אפשרות וזה קורה של חוסר חיבור טוב בין הבטון הישן לבטון החדש ישנם בשוק חומרים המיוחדים לבעיה שלך- וזה בטון פולימרי בילתי מתכווץ אשר נועד לשקם מערכות בטון קירות גשרים וכו' ההיקשרות שלו לבטון הישן מעולה וזה דבר חשוב בהשלמת יציקה כגון הקיר שלך היתרון שלו שהוא מבחינת חוזק חזק יותר אני מניח מהקיר בטון שלך החומר הרגיל מגיע בהיתקשות ל ב500 ולאחר מיכן ישנו חומר שמגיע בהיתקשות ל ב700 ואין לך צורך בזה לדעתי זה הפיתרון האידיאלי קבלנים שמיתמכים בשיקום בטון ידעו בוודאי לעזור לך בברכה

למעלה