חומר על גוף האדם

לינה1

New member
האם מישהי יודעת?

קיימת סדרת ספרים בדפים קשיחים וספירלה, על נושא גוף האדם,נושא העץ ועוד נושאים. לא זכור שם הסדרה, או שם הספר אם מישהי יודעת, בבקשה תודה לינה

gili111

New member
הצעות בנושא גוף האדם

פינת מדידות- גובה,משקל מראה גדולה עם שתי טבלאות: צבע העיניים שלי, צבע השיער שלי. המון מראות לנושא זה . שיחקרו את הדמות שלהם. אבל ב"אני וגופי" עובדים גם על הרגשות, כי זה "אני". אני קוראת לנושא "אני" כי זה ברור ש"אני " זה גם הגוף שלי וגם הרגשות.

לינה1

New member
נכון גילוש

מסכימה איתך. אני זה גוף עם רגשות, תחושות. הרי אי אפשר להפריד את הגוף מהנפש. תודה על הצעות מדידות

דובדבן 1

New member
יצירת ציור על פי גופם

בתחילת שנה כשמדדנו כמה הילדים גדלו. השכבנו כל אחד על הרצפה וציירנו סביב הגוף שלו בשני גליונות שלמים מחוברים. אחרי הכנת קווי המתאר של הגוף בעזרתי ובעזרת חברים. כל אחד צבע את הגוף שלו. חולצה ומכנסיים, צבע שיער ועיניים. זה לקח הרבה מקום, אך גרם להמון שמחת יצירה.

גם אני עשיתי את זה פעם...[-ף

בהפעלה עם הורים. הבאתי גם בדים צבעוניים שמהם הם יכלו לגזור בגדים ולהדביק. היה מצחיק לראות כמה יצירות "מושלמות" של אימהות, שלא הירשו לילדים להתערב להן בעבודה... אח"כ תלינו את כל "הילדים" על הקיר. צריכה להיות לי תמונה של זה איפה שהוא...

טלגל

New member
אני עשיתי זאת פעם לפורים

ציירנו את מתאר הילדים שלחתי את זה הביתה כדי שההורים והילדים "יחפשו" את הדמות בכל מיני תחפושות, וזה היה מהמם: היו אינדיאנים, רקדניות, מלכות וכו´ תלינו את הדמויות המחופשות בגן.

לינה1

New member
רעיון יפה דובדן. תודה../images/Emo39.gif

עד היום יש לי תמונה כזו של אחד מהבנים שלי. הגננת עשתה זאת כמתנת יום הולדת לכל ילד.

טלגל

New member
אם אני לא טועה, שם הספר כשם-

הנושא, על העץ, "העץ", על וף האדם, "גופי" וכו´. שירי אצבעות שקשורות גם למשפחה, "זהו אבא גבה הקומה,(מרימים אמה) וזוהי האמא החמודה,(מרימים אצבע) זהו אחי הקטן והשמנמן(מרימים אגודל) וזאתי אחותי עלמת החן, (מרימים קמיצה) וזוהי התינוקת הקטנטנה (מרימים את הזרת) וזוהי כל המשפחה. (פותחים לרווחה את היד)

לינה1

New member
תודה לך טלגל../images/Emo39.gif

על השיר וגם על שם הספר. (יש לי את הספר הזה בגן... אבל אני בשבתון).

למעלה