חומר למחשבה

RoieL

New member
חומר למחשבה

"אנחנו מחכים למופע מופעו של ווטרס, שייערך בנווה שלום ב-22 ביוני, אבל עולם המוזיקה כולו דורש באיחוד נוסף של הלהקה. "הלוואי שנוכל לעשות זאת שוב, אם יהיה אירוע מיוחד וסיבה טובה. זה יכול להיות מטרה פוליטית או אולי למטרות צדקה. ביום שהודיעו שהפינק פלויד תופיע ב'לייב 8' יצאתי לארוחת ערב עם חבר וההצעה הגיעה: 25 מיליון דולר כדי שארבעתנו נופיע יחדיו". [ווטרס, במסיבת העיתונאים לקראת ההגעה לישראל].

foofam

New member
חבל שאלו יהיו הנסיבות

למה שלא יתאחדו לקראת 40 שנה לצד האפל? יום הולדת 65 של גילמור? 30 שנה לחומה? אפילו 40 שנה לצאתו של Piper? למה צריך אירועים טרגיים כאלה בשביל שכמה בריטים מכוערים ישירו?

../images/Emo45.gif גם לאלעד וגם לפופאם?

עכשיו , אחרי מותו של סיד , שיתאחדו מ2 סיבות . מסע אבל טראנס אטלנטי , גם לישראל , וגם כ40 שנה לפייפר . דווקא אני עכשיו אשמע כל הלילה , את ויש יו ור היר , יהיה לי קשה לישון . לילה טוב

Anuerysm

New member
אני דווקא חושב

שלעשות עכשיו סיבוב הופעות גרנדיוזי בשביל סיד זה רע צריך לעשות איזה אירוע מיוחד שבו כל חברי הלהקה ינגנו ביחד את השירים המרכזיים שמדברים על סיד ואולי גם כמה שירים שהוא עצמו כתב

The Albatross

New member
לפי דעתי זה די ברור

שהם ינגנו ביחד בהלוויה או אחריה. זו פשוט לא הדרך שבה הייתי רוצה שזה יקרה.

RoieL

New member
גם אני.

בגלל שפספסתי את לטרון הודעתי לאמא שלי שאם יתאחדו, אני שם.

itayab1

New member
זה לא יקרה, וגם אם כן,

הסיכוי להשיג כרטיסים יהיה נמוך מאוד מאוד מאוד, כי זה בטח יהיה רק הופעה אחת..

RoieL

New member
כרטיסים?

אם הם יופיעו בלוויה התקשורת ממילא לא תוזמן, אבל כולם יבואו.

RoieL

New member
סמוך עליי שאני אצליח למצוא משהו

יש למשפחה קצת קשרים באנגליה אני חושב:O

לא ניראה לי שהם ינגנו בהלוויה

כי אם הם ינגנו בהלוויה זה מן הסתם ימשוך קהל, וסיד, אני מתאר לעצמו היה מעוניין במשהו יותר שקט והמשפחה שלו יודעת את זה. סביר להניח שאם הם יעשו מופע מחווה לסיד, הם יעשו את זה באופן מאורגן ובטח שלא בהלוויה שלו...

rainbow demon

New member
אני חושב שההתעסקות הזו מיותרת

ינגנו, לא ינגנו. הם עוד לא הודיעו בכלל שהם מגיעים להלוויה.

RoieL

New member
בטח שכן

אני לא מכיר מישהו שיכול לנגן בלוויה ולא להיות בה בו בזמן.

למעלה