חומר למחשבה

vegetable man

New member
לימונית ולואיזה, זה לא אותו דבר?

ומגיל קטן, אני ממש לא מת על תה אבל אם כבר: עם קינמון כזה...

RoieL

New member
הדיבור הוא על הופעה לזכרו,

לא על לוויה. וכפי שכבר כתבתי, דיברתי על מופע ניחומים לזכרו, לא על ניצול הזדמנות וכד'. לדעתי מן הראוי שהם יעשו משהו. ארבעתם.

אני לא רוצה להגיד לכם מה עובר לי

בראש כשאתם אומרים "הפינק פלויד יתאחדו"... כן, תפעילו את הדמיון שלכם ותתפרעו.

Is There Anybody Out There

היום רכשתי את האלבום הזה!!! (אלבום הופעות לקידום THE WALL כמובן- אלבום הופעה היחיד שהיה חסר לי.) הוא ממש טוב! ישנם שני שירים באלבום שלו הוכנסו כלל ל:THE WALL! 1.What Shall We Do Now 2.The Last Few Bricks לסיכום: אחלה של אלבום! מה אתם אומרים?

RoieL

New member
../images/Emo6.gif

לקח לי זמן להבין שאתה מתכוון לזה.. אבל תתארו לכם מה יוולד מווטרס הרציני ומייסון הציני:O

FunkyMonk

New member
טוב, כפי שציף אמרה

אין טעם להמשיך את הוויכוח הזה. אני אישית מרגיש שאפילו הופעה "למענו" היא פגיעה בכבודו. מותו של סיד זו ממש לא ההזמנות להתאחדות של הפלויד.

RoieL

New member
אני לא חושב כך

לדעתי סיד היה שמח לראות שארבעת חבריו מהעבר מבליגים על הריבים מהעבר לעוד מופע אחד אחרון, לכבודו. אבל למה אני מתאמץ להסביר את עצמי.. ממילא לא תקבל את דעתי, אני לא הייתי מקבל דעה של בנאדם שאני חש כלפיו "רגשות שנאה עזים"..

RoieL

New member
אני לא שונא אף אחד

האדון שאליוהגבתי לא מחבב את שנינו, כך ניתן להבין מההודעות שלו..

The Walrus

New member
כן ולא

מובן שהם לא ינגנו בהלוויה, זה כבר באמת טיפשות, אבל אלעד לא אמר את זה במילא. אני מתנגד מאוד למסחור המוות של סיד - אוסף לזכרו, הופעות לזכרו וכו'. מצד שני אני בהחלט יוכל להבין עם ווטרס וגילמור ירצו להעלות איזשהו מופע לזכרו, לעשות משהו בשבילו, לתת לו כבוד. יכול להיות נחמד דווקא מופע כזה: חלק ראשון סינגלים למיניהם ושירי סולו (ארנולד ליין, אמילי, טרפיין, דומינוס), חלק שני ביצוע מלא של פייפר והדרן - Shine on you crazy diamond, jugband blues ולסיים עם Wouldn't you miss me? אבל כאן זה כבר סתם הדמיון שלו. בקיצור יש לי פה דילמה די רצינית.

The Walrus

New member
זה מה שיש לך להגיד עכשיו???

מה אכפת לי אם הם יתאחדו בכלל???

למעלה