חומר למחשבה

FunkyMonk

New member
כואב לי הלב

שאחד מהיוצרים הגאונים של המוסיקה של המאה ה-20 נפטר, ואתם, אנשים מלוכלכים ונחותים שכמוכם חושבים על האם הפינק פלויד יתאחדו. למי איכפת מהפינק פלויד?! הפינד פלויד נפטר ביום שישי, לפני כמה ימים. באמת שזה מכאיב.

יש משהו בדבריו

האיש טרם נקבר, וכבר יש אנשים שחושבים איך להרוויח מזה. זה קצת לא מכובד. גם אם האפשרויות קיימות, אולי כדאי לחכות אתן עוד כמה ימים.

RoieL

New member
אני מסתכל על זה לא כאיך להרוויח,

אלא כאיך להתנחם.

מה בדיוק להרוויח?

איך הגעתם למסקנה הדפוקה הזאת שלא איכפת לנו שהבחור מת ואנחנו רק חושבים על עצמנו? ממש לא. אף אחד לא חושב על איך להרוויח, רק על הדרכים כדי לציין את היום הזה ולהנציח את האומנות שלו.

RoieL

New member
../images/Emo45.gif ושוב אני אומר-

אם לדעתך לוותר על מריבות של שנים ולעלות על במה אחת כדי לחלוק כבוד אחרון עם הבנאדם שבזכותו הם הרוויחו את החיים שלהם זו צביעות, אז אני פשוט לא יודע מה להגיד לך.

FunkyMonk

New member
מה שהכי כואב לי כאן

שמכל הפורומים שבהם ראיתי ת'רדים שנפתחו על פטירתו של סיד, רק כאן, בפורום פינק פלויד, במקום שבו אמורים להעריך אותו הכי הרבה, ראיתי העלת שירשור מטומטמת שכזו, פוגעת שכזו, מחללת שכזו. סיד בארט נפטר ואתם מנסים "להרוויח" מכך?!? (תאמת שאני לא רואה באיחוד של הפלויד שום רווח כרגע..)

אל תבלבל בשכל עם הצדקנות שלך

אף אחד לא מנסה להרוויח מכך, זה לא סוד שכולנו כאן חובבי פינק פלויד, ולראות אותם בהופעה מרגשת שמוקדשת כולה לסיד יהיה מעולה ומרגש. אף אחד לא מנסה "להרוויח" כאן, רק לכבד את סיד וזה מגיע לו! אל תבלבל לי במוח עם "הצדקנות" בשקל שלך, אוקיי?

Inis mor

New member
אני מתנצלת שאתה מרגיש כך...

ורואה כך גם את הדברים. אני מסכימה איתך, סיד הוא הרוח החיה של הלהקה הזאת והדלק שהניעה אותה-גם אם הוא לא היה שם 95% מזמן קיומה. אני גם מאמינה שפטירתו המצערת בטרם עת (ובאמת בטרם עת...חבר'ה-הוא היה רק בן 60!!! רוג'ר יותר מבוגר ממנו!
- וזה מאד מצער ) לא אומרת שגם "הרוח" שלו הלכה-להפך! ודווקא בגלל זה, זה הזמן לשים את כל המחלוקות, (שבטח נראות עכשיו כל כך שוליות בעינייהם)- ולעשות את המאמץ ולהתאחד, בשביל המעריצים ובשביל עצמם וכדי לכבד את הזיכרון שלו. אני באופן אישי לא רואה בזה דרך להרוויח. אלה אם כן "להרוויח" זה להראות שוב את תרומתו האדירה של סיד ללהקה הזאת ולמוזיקה בכלל!

RoieL

New member
אם לדעתך

לוותר על מריבות של שנים ולעלות על במה אחת כדי לחלוק כבוד אחרון עם הבנאדם שבזכותו הם הרוויחו את החיים שלהם זו צביעות, אז אני פשוט לא יודע מה להגיד לך.

FunkyMonk

New member
שניכם, אלעד וRoiel,

מגעילים. שיופיעו בהלוויה?!? מה אתם דפוקים בשכל?? אתם ילדים בני 8 קטנים ותמימים, ולכן אניח לכם לנפשכם, אבל מה שעשיתם בת'רד הזה הוא בושה, חרפה, מגעיל ומטונף, גורם לי לרגשות שנאה עזים מאד כלפיכם. אתם רוצים לנצל את ה"הזדמנות" הזו?! אתם דפוקים בשכל לחלוטין, אתם אנשים מגעילים ומטורפים.

אוקיי, כולם להרגע

אני מבינה את שני הצדדים, רק מבקשת, לטובת רגשות כולם, לנשום עמוק ולהחזיק את הנשימה הזו עד שבוע הבא. היינו, בואו נחזור לנושא הזה רק בעוד כמה ימים, בסדר? תודה.

../images/Emo6.gif

מדהים לאן שהטיפשות מביאה את האנשים. תגיד לי אתה, איפה לכל הרוחות רשמתי שינגנו בהלוויה?!?!?!?!!?!
תטרח לקרוא את התגובות לפני שאתה יורד על מנת המשכל שלי, אוקיי? אף אחד לא אמר שהם צריכים לנגן בהלוויה, רק לעשות אירוע חד פעמי בשבילו, לנגן בהלוויה+פינק פלויד= הרבה תקשורת = אלפי אנשים = סיד בארט כועס = המשפחה של סיד בארט כועסת = לא טוב תקרא פאקינג את כל התגובות שלי לפני שאתה מחזיר אותי לגיל 8 תודה

עוד חמש דקות...

יהיו התה מוכן לכולכם. לבחירה: Twining's English Breakfast Twinings Earl Grey תה ערבה - לימונית ולואיזה ויסוצ'קי - צ'אי מאסאלה וקוקטייל משמש ואפרסק. מה תעדיפו? ענו כאן בשרשור. יש גם חלב, אבל קר.

סלע 1

New member
אני דווקא מעדיף דראג'לינג

אם בכל זאת יש לך במקרה. אם לא, ארל גריי יהיה מצויין.

אין לי, לצערי

אבל טוב שהזכרת לי.... אני צריכה לחפש את הנ"ל. ארל גריי אחד מגיע...

Inis mor

New member
English Breackfast בשבילי! ../images/Emo13.gif

תודה ציף! שניים סוכר,חזק במיוחד. בלי חלב!!!

למעלה