חומר למחשבה..

emperor28

New member
דעתי?

יש מטרה ועוד איך. לדעתי שהנשמה שלך נוצרה היה כתוב בדיוק מה היא תעבור והכל לדעתי שאתה יורד לחיים והנשמה יורדת לתוך גוף יש בדיוק מטרות ודברים לעבור אחרת הכל היה צפוי. אני אתן דוגמא הכרתם פעם מישו שאילולא הייתם בטעות נכנסים לתפוז למשל הייתם מכירים אותו? אני מאמין שלא לדעתי זה גורל אני חושב שכל נשמה באה לתקן את עצמה ולעבור דברים לכל אחד יש מטרות מראש אחרת זה פשוט לא היה קורה כל דבר אם הוא צריך לקרות הוא יקרה אם זה עכשיו או אחר כך זאת דעתי.. ואנשים שמתים לדעתי פשוט סיימו את העבודה שלהם ועכשיו תגידו לי תינוקות שמתים בפיגועים נכון? אז אני חושב ששתינוקות מתים בפיגועים אז הנשמה ירדה לחיים לזמן קצר רק כדי ללמד את ההורים משהו אולי לחיות עם אובדן וכו' לכל דבר יש מטרה..

מסכימה איתך..

כל כך הרב דברים מוזרים קורים, שלא יכול להיות הגיוני שהם פשוט יקרו. שזה פשוט סתם צירוף מקרים. אומנם לא הכל מתוכנן מראש, יש דברים שאנחנו מקבלים עליהם החלטות, אבל דברים שיש להם מטרה נכתבו כבר מראש. אי אפשר להסביר את זה, צריך להרגיש את זה.

emperor28

New member
הגורל כתוב

אבל יש לנו בחירה אבל היא מוגבלת אנחנו נבחר אם להתגאות אם להגיד את זה ואת זה ואת זה אבל יש המון דברים שפשוט נכתבו כמו שאומרים האלים קובעים את הגורל שלנו(במקרה שלנו אלוהים) אבל הוא נתן לנו זכות בחירה מוגבלת ולא בכל הדברים..

ק א ז ו

New member
צודק

כל כך הרבה דברים קרו לי לאחרונה ששינו לי לגמרי את הדרך מחשבה והתנהגות, אנשים שפגשתי, השנה עברתי לבית ספר חדש ופגשתי מישו שכשאני חושב על זה אין לי מושג מה הייתי עושה בלעדיו זה לא יכול להיות שהאדם הוא סתם כמה אטומים, מישהו שם אותנו כאן, ונתן לנו את האינטיליגנציה ליצור ולחיות אני חושב על האהבה שלי, ולא יכול להיות שהיא סתם ככה נוצרה, היא פשוט יפה מדי... היום הברזתי משיעור וחוויתי חוויה מאוד כיפית יש עוד מיליון דוגמאות שאני יכול להביא ואין לי כוח לדעתי המטרה שלנו קצת השתבשה, אם הכוונה של היוצר הייתה עולם שמלא יצירתיות: מנגינות יפות, ציורים יפים, סיפורים מעניינים, אנחנו מפסידים פה הרבה דברים אני מסתכל על הערסים, הרוסים, והפרחות באוטובוס, ולא מבין למה כל זה קיים... למה הם חייבים להיות כאלה מעצבנים, כאלה מטרידים, לא נוחים, לחשוב שהם משהו גדול למרות שהם לא היו יום אחד שלם בלימודים למה אנשים חושבים שאנשים שאומרים "יו יו" ועושים פוזות מוזרות הם אנשים מגניבים, למה ברדיו שמים את שרית חדד כבר חודשיים ברצף, או את מרגול המגעילה הזאת, למה אני תקוע בארץ המפגרת הזאת עם הגזענות והעדות, האנשים והתרבות, המורים, החינוך, הכנסת ואי הציוויליזציה, למה אני תקוע בקיבוץ מפגר שבגללו לא יהיה לי שום עתיד חוץ מרפתן אידיוט, כי אין לי שום דרך לפרוץ... למה אנשים מדברים יותר מדי על דברים שהם לא מבינים בהם, או חושבים שהם מבינים בהם, למה המורים נותנים עונש קולקטיווי בגלל ש3 ילדים בכיתה התנגהגו לא יפה בשיעור... נמאס לי מהפיספוסים האלה, אני טוב וחכם מדי לעולם הזה, אתם אולי מפקפקים, אבל יצרתי כל כך הרבה דברים (סרטים, מלודיות, ציורים) שהיו בכל מקום אחר זוכים לכבוד רב יותר מהמונליזה, או בטהובן, או הארי פוטר, אבל בגלל אנשים קנאים ומתוסכלים אני לא מקבל את הכבוד והאהדה שמגיעה לי, אם כולם היו יודעים מה אני צריך לעבור כל יום... הכל כתוב איפשהו... סליחה על כל הבולשיט, התחלתי לכתוב את ההודעה הזאת כמו כל הודעה רגילה, והוצאתי את כל החרא שלי פה, מצטער באמת...

למעלה