חומר למחשבה

חומר למחשבה

אתמול במתיחה של אתר תפוז בגין סגירת פורומים קראתי מה שכתבו אנשים במספר פורומים להנהלה. הייתי בהלם:יש אנשים שכל חייהם הוא הפורומים.אם מחר באמת ייסגרו פורומים יהיו אנשים שיתאבדו ואני לא צוחק. נוסף לזה המלחמה בעירק.שימו לב שמי שמכתיב לנו את החיים זה לא הממשלה אלא הפרשנים למיניהם בתקשורת האלקטרונית. האם האח הגדול כבר עוקב אחרינו? האם אנחנו בני האדם אנשי חורין מנוהלים בשלט רחוק ע"י אחרים? האם אני טועה?

טאKילה

New member
אתמול במתיחה..../images/Emo182.gif../images/Emo39.gif

ניתן היה לראות באינטרנט רייטינג ענק וזו מחמאה לתפוז. לא חושבת שזה ברמה של איבוד הדעת. אבל הנט חשוב להרבה אנשים,הרבה אנשים מוצאים כאן את החמימות, את האהבה שהם מיחלים לעצמם. האינטרנט נותן להרבה אנשים את היכולות לבטא את עצמם,להתקלף ולקלף את שכבות הסודות הכמוסים,דבר שבמציאות הרבה היו מחביאים ומדחיקים. נוצרו כאן חברויות,אהבות,ממש משפחה וירטואלית,זה יפה. אתמול זה היה עצוב,מחמיא,ובעיקר מצחיק,אתמול ראינו גילוי סוחף כמה שהפורומים חשובים לכולם,ולכל אחד בצורך שלו להיות חלק מהנט. הפורום שלנו היה על המפה היתם 10 כולכם,גם במלחמה להשאיר את הפורום, גם במחמאות שגרפתי מיכם יאמי איזה כייף,ובעיקר ברוח הקלילה לקבל את האתמול בצחוק והומור,אהבתי איך שהתנהגתם בכל השלבים.. אתם גדולים מהחיים..הרבה קינאו לראות איך הפורום הזה מאוחד ומלוכד, שיחיו הקנאים,ואנחנו נמשיך להיות הפורום הכי הכי בתפוזים..
אוהבת אותכם/ן..

לא לזה התכוונתי

אני בעד אינטרנט ופורומים זה דבר נהדר. אבל אנחנו מוכתבים ע"י אנשים מלמעלה. אם מישהו מההנהלה יקבל מחר קריזה הרבה אנשים ובעיקר נשמותיהם תלויים באיזה פיוז של מישהו. תראי מה קורה במדינה עם הגזירות.שר אוצר וכמה אנשים שעוני זה לא מוכר אצלם מכתיבים את הגזירות.נכון שיש התנגדות אבל אנחנו יודעים שגזירות יהיו ולא משנה כמה שיהיה פשרה.אנשים ייפגעו בכל מקרה.

danistar

New member
ידידי יש קצת אמת בדבריך

קראתי את מה שכתבת וכמישהו שמכיר את עולם האינטרנט ומנהל פורום כאן אני חייב להגיד שלצערי יש אמת בחלק מדברייך . אני לא יודע אם יהיה מדובר בהתאבדות ( נראה לי קיצוני מידי ) אבל כן בהחלט יש קומץ של אנשים שהאינטרנט הוא כמו סם עבורם . נכון טאקילה מדברת על הרייטינג והכל אבל בעיית ההתמכרות לאינטרנט היא בעיה ידועה ( ויש כאן בתפוז פורום העוסק בנושא ) . האינטרנט מהווה עבור הרבה אנשים מעיין אמצאי בריחה ופורקן מחיי היום יום . כאן תמיד יהיה מי שיקשיב , יבין ת יתמוך ויעוץ עיצה , דבר שבחיי היום יום אצל חלק מהאנשים לא קיים במציאות . הדקות הזו שבין מציאות לוירטואלית היא זו שמביאה להתמכרות . אז נכון שרובנו מנהלים חיים מעבר לאינטרנט ולוקחים את המדיה הזו בפרופרציות אבל תמיד יש מיעוט שעבורו ההתחברות והמגע הווירטואלית הם תחליף הולם למה שקורה ביום יום . אני מוכן לתת את עצמי כדוגמא זוטא למישהו שמפרסם את כתביו כאן כי אני לא יודע אם היתה לי אפשרות אחרת לתת לאנשים לקרוא את דברי בצורה אחרת . מצד שני אני גם יכול להעיד שדרך האינטרנט עשיתי לעצמי חברים אמיתיים רבים ( שנפגשנו כבר ) שלא הייתי פוגש אחרת .. כך שיש כאן גם אספקטיים חיוביים . אני לא רוצה להיכנס לסוגיה יותר לעומק כי היא באמת רצינית וסבוכה אבל בגדול : הבעיה קיימת וידועה אבבל יש פה אספקטים חיוביים ושלייליים ואם מישהו מרגיש שהוא "מכור עד מוות" אז הוא צריך טיפול דחוף .. אגב המתיחה .. אני הייתי מודע לה אבל אני תמיד נוקט בעמדה של "אל תעשה לחברך מה ששנוא עלייך" ואני שונא מתיחות .

טאKילה

New member
כן..

הבנתי שהצגת את התלות בנט. אמרתי שזו חשיבות לאנשים כי כאן הם יכולים לבטא את עצמם. אם נט כזה סוגר את הדלת,זה לסגור נשמות,זה עלול להיות אסון. יש מודעות לעינין אני לא מאמינה שמישהוא שם היה חושב על סגירה, את הוירטואליה מפעילים בני אנוש,הם מודעים ורגישים לצורך של האחר. אבל כחומר למחשבה,יש כאן מחשבה, אם ו..,הו.. עלול להיות מסוכן.

חתולון*

New member
בוקר טוב גבר וטאקילה

קראתי את מה שכתבתם בשרשור זה שניכם צודקים, טאקי, כתבת יפה את דעתך ואת העובדות וגבר, גם אתה מאד צודק בדרך הצגת העניין של הפורום אם הוא ייסגר או מישהו "שם למעלה" (האח הגדול חחחחחח) יחליטו החלטות של סגירה. אני תמיד חושב על "היום שאחרי"..... אבל אני יכול להרגיע אותך יש תמיד חלופות, מהירות ויצירתיות, כי מי כמונו יודע שתמיד "המח היהודי" ממציא לנו פטנטים... יום נעים לכם

טאKילה

New member
בוקר נעים חתולון ודני..../images/Emo39.gif

דני אני אישית אהבתי את המתיחה,אהבתי גם את הרוח הספורטיבית של אנשי הפורום שלנו,ואיך שהם קיבלו את ההתחלה,כך גם בסוף והכל בחיוך כייפי. הפורום מאוכלס באנשים של פנאי ובידור בעיקר,לא כמו בפורום שיש בו רקע רגיש כמו פורומים רגישים במיוחד. הלך הרוח כאן היה נהדר אהבתי כל רגע במיוחד כשאני המותחת ולא ההפך חחחחחחח..
[עפתי אהיה מאוחר יותר] יום נעים לכולם..

תלתלית

New member
../images/Emo20.gif

בעניין הזה אני מסכימה איתך טאקי, יש פורומים רגישים במיוחד שלעשות שם את המתיחה הזו לדעתי, זה ממש רעיון רע. לכן כתבתי אתמול שזה לא מצחיק. יש פה בפרדס התפוזי הרבה נפשות רגשות ושבירות, פה טמונים הכח והחולשה של המערכת, היא שואבת אותך ומנחמת אותך בו זמנית. אני הבנתי עוד מהבוקר ועוד יותר לאחר תגובתה של המוזה שזו מתיחה, ולא חששתי שהפורום יעלם כי ידעתי שזה בכאילו,וממש התאפקתי לא לגלות, כי לא רציתי להרוס את שמחת השטות... אבל כל הרעיון עצמו לא הצחיק אותי, כי זו היתה השתעשעות על חשבונם של כל מיני נשמות שהם גם ככה שבריריות. בעיקרון, אם המתיחה לא נעשתה בפורומים כאלה אלא רק בפורומים של כוס קפה וכאלה, אז אולי סבבה, אבל כמו שזה הצטייר לי אתמול בפורום משוב, זה היה משהו מאד תפוזי, קולקטיבי. אני פשוט מקווה שבפורומים "היותר מטפלים בעינינים רגישים של בעיות נפשיות", היו מספיק מתונים ולא עשו זאת. את מבינה? לסיום,אני אוהבת את הפורום הזה, מאד. פגשתי פה אנשים יקרים שהם נכס בשבילי, והם יקרים לי בלי גבול... אוהבת לכתוב, לפעמים יוצא יותר ולפעמים פחות. אני משתדלת בימים האחרונים להתמקד בלישון, ולהרגיע את עצמי מסבכים שנקלעתי אליהם, אז אני מנסה לבכות לכם כמה שפחות תמיד נעים לדעת שיש איפה לשפוך את הלב, ו ודווקא האחד באפריל הזה גרם לי לחשוב על פרופורציות, כפי שהזכיר בדרכו שלו, הרי אם הבמה הזו היתה נלקחת מאיתנו, היינו מעבירים עצמנו יחד (יחד כולם),למקום אחר. לחברויות יש כח, שהוא מעבר למקום עצמו, כך אני מקווה.בשארית הנאיביות שעוד נותרה בי. מקווה שאני יותר ברורה כעת. ~~~~@~~~~~~~~~~~~~~~~~ שיהיה לנו יום נעים וחודש שקט.

טאKילה

New member
../images/Emo20.gifתלתלית..

אל תישני הרבה,השינה לא מטיבה,רק תורמת להרגשה שבה את נמצאת, החלופה הרעינון, הוא כן להיות ערנית,וכן להוציא מעצמך,כמה שרק ניתן,ההתרוקנות מחדשת מילוי טוב יותר. ולגבי המתיחה,זה היה בהמון פורומים,בשיתוף עם הנהלת תפוז. לא הגיתי את הרעיון,אימצתי אותו כמו עוד פורומים. אני מכירה את רוב באי הפורוםהזה,כמעט את כולם,בעיקר את הקבועים. אין כאן בעיה של רגישות יתרה,גם אם ישנה רגישות, הפורום הזה מחבק את כולם,ובצורה סוחפת... ולראיה הרוח הספורטיבית שהיתה כאן גם לאחר הגילוי. צחקנו המשכנו לצחוק,ואפילו מוניק יצרה פינה בידורית,וזה מקסים. גם חן שהיתה הכי נסערת,השתעשעה מהיכולת הג'ינג'ית שלה להיות לוחמת, וקיבלה הכל בצחוקים,וזה לא וירטואלי,אנחנו גם בטלפון,כך שאני יודעת בוודאות שאיש כאן לא נפגע ממתיחה...הכל הצחיק אותנו. התערבות מפורום אחר,סתם יצרה מצב מביך,וחבל...לא כל הפורומים זהים. "שיחות אל תוך הלילה" זה פורום כיופים פנאי ובידור.

danistar

New member
תלתלית .. ../images/Emo140.gif

מה אפשר לעשות כדי שהחיוך
יחזור ללחייך ?? אולי פרח ??
( יש גם אחד ורוד
) , אולי שיר ??
. מה שחשוב זה לשמור על החיוך
למרות הכל כי אף אחד לא שווה את החיוך שלך
במיוחד אם הוא לא יודע להעריך אותו ... אני מכיר את ההרגשה , גם אני עברתי את זה
ונכון שעד היום יש לי מידי פעם מחשבות על העבר
אבל חייבים לאסוף את מה שנשאר ולהמשיך קדימה
כי אין שום ברירה
. אז גברת .. תחזירי את החיוך לפנים
ותסתכלי קדימה , קחי את הזמן שלך ותחיי את הרגע , את צעירה תחיי !! . הנה שיר שכתבתי בעבר .. שתיקות חסרות אהבה ורגעים חבולי מחשבה זמנים שנולדו לאהוב והתחלפו לבלי שוב זר פרחים מיותם בחום דמעות מוכתם תמונה קפואת פנים מרגע שלפני שנים שלכת עמוקת גוונים וקוצים של אורנים זמן שממשיך לתקתק ורגש , דוהה , שותק … זה אף פעם לא עובר אבל זה דוהה בהחלט זה דוהה עם הזמן ..

למעלה