חומר למחשבה

66Amiram

New member
חומר למחשבה

שאל את עצמך: 1. בדרך כלל אתה עובד עד מאוחר? – גם הזונות! 2. בדרך כלל אתה יותר מועיל/פרודוקטיבי בערבים? – גם הזונות! 3. משלמים לך כדי לשמח ולספק את הלקוח? – גם הזונות! 4. הלקוח משלם הרבה כסף, אבל אתה לא רואה מזה כמעט כלום? – גם הזונות! 5. אתה מקבל משכורת לפי שעה, אבל ממשיך לעבוד עד סיום המשימה? – גם הזונות! 6. אתה טוב בעבודה, אבל אתה לא גאה במה שאתה עושה? – גם הזונות! 7. משלמים לך כדי שתגשים פנטזיות ורצונות של הלקוחות? – גם הזונות! 8. אתה מתקשה להסביר את מיגוון העבודות שאתה מבצע? – גם הזונות! 9. אתה מתחבר עם אנשים כמוך? – גם הזונות! 10. בוחנים אותך ע"י "בקשות מיוחדות" – גם הזונות! 11. הלקוח תמיד רוצה לשלם פחות ואבל שתעשה ביצועים יוצאי דופן? – גם הזונות! 12. אתה מסתכל על עצמך בראי ואומר: "אני לא מתכוון לעבוד בזה כל החיים!" – גם הזונות! 13. בלי להכיר את הבעיה, הלקוחות מצפים ממך שתיתן להם את העצה המתאימה להם? – גם הזונות! 14. אם יש "פאשלות" אתה אשם? – גם הזונות! 15. אתה מעניק "שירותי חינם" לבוסים ולחברים שלך? – גם הזונות! לאור כל אלה אני שואל: אנחנו מנהלים, פקידים, אחראי מחלקות – או סתם זונות ???

ש ר ה לה

New member
אכן השקעתי מחשבההההה.... והגעתי למסקנה

שזו לא מחשבה מקורית שלך אבירם... כי אם זה כן, איך זה הגיע לאימייל שלי לפני יותר מחצי שנה?... אגב, כל שני בלילה, כשאני בשמירה, אני נוהגת להאזין לשימון פרנס בגלי צהל... גם את זה כבר שמעתי גם ממנו....

למעלה