חומר למחשבה

לאנה2

New member
מה זה משנה

לאן נוסעים אני מדברת על דברים שהם MUST בכל מקום.... שאי אפשר בלעדיהם!

אני יודע שזה נשמע קצת לא קשור..

אבל אני מעוניין לדעת איזה MP3 את לוקחת ... יש לזה קשר לפורום אני פשוט צקיך את התשובה קודם תודה!:)

לאנה2

New member
לא משנה

תכלס לא משנה איזה MP3 לוקחים העיקר המוזיקה... זה יכול להיות גם דיסקמן ומינידיסק מבחינתי אבל חשבתי על משהו הכי קומפקטי ונוח לקחת לטיול (בלי דיסקים וכאלה). מה זה משנה לך?

כי קניתי גם

MP3 אין לי צורך לפרסם או משהו אבל זה ה-H10 בכל אופן שלי נטען או דרך המחשב או דרך חשמל ואמור להספיק ל10-12 שעות הקטע זה שזה סוללה אחת ויחידה וזה אומר שאני יכול לשמוע עד 12 שעות ביום(בלחץ) אלא אם אני מוצא מקום להטעין אותו ברכבת - מה שמוביל אותי לעוד שאלה אם מישהו יודע - ברכבות בהודו יש שקע חשמלי ? ובכלל החשמל בהודו זה כמו בארץ או להצטייד במפצל? נחזור לשאלה שלי - אם הנגן שלך על אותו עקרון כמו שלי-בטריה מובנית שצריך להטעין או שאין לך את הבעיה שלי וזה פועל על סוללה רגילה?

shaishoo

New member
מה ש MUST לאדם אחד

זה מותרות לאחר.. בדרא"מ המיני דיסק שלי הצליח להפיח בי חיים כשנגמר הספר באוטובוס של 48 שעות, לעומת זאת כשטיילתי בארה"ב , לא לקחתי איתי בכלל מוזיקה, תמיד היה איפה להשיג ספר טוב וזול באנגלית לנסיעות או אם מי לדבר בטרמפים בשפה שאני מבין... אני יכול לאמר שאני לא זז בלי סאג' להכין פיתות בטיול בעוד X לא יודע בכלל מה זה... הMUST מבחינתי זה :תרמיל,שק"ש , ביגוד ...

לאנה2

New member
../images/Emo70.gifכמובן

צודק זה באמת עניין של בחירה! כל אחד והבחירות שלו אני כמו שהבנת מכורה למוזיקה ומבחינתי אין דבר יותר מדהים מלשמוע "JUST A PERFECT DAY" לדוגמא על פסגה אי שם בדרום אמריקה....

shaishoo

New member
../images/Emo140.gif

אני אישית אהבתי יותר את הOreo ששמרתי לסוף הטיפוס..

pazro

New member
בגדים

ברוב העולם יעצרו אותך בשניה אם תיהיה ערום ברחוב.

jeshu

New member
באדיס אבבה ראיתי מספר מקומיים שהסצובבו ערומים ברחוב. זה היה יותר עניין של מחאה ומה שנעצר הייתה התנועה.לא כי למישהו איכפת אלא בגלל שהם חסמו נתיב תנועה.

froggirl

New member
אם זה טיול ארוך אז

בהחלט אלבום קטן של תמונות של המשפחה. זה גורם פחות להתגעגע.

למעלה