חומר למחשבה

לאנה2

New member
חומר למחשבה../images/Emo70.gif

חםר לי פה משהו... לדעתי צריך לעשות רשימה של דברים שהם MUST! שחייבים לקחת לטיול שאי אפשר לוותר עליהם.. בואו נחשוב על דברים קטנים שלא תופסים מקום כמעט ללא משקל ושאי אפשר לחיות בלעדיהם! תגובות מעניינות יתקבלו בברכה! יש לי כמה רעיונות לשתף.....

ליאורט1

New member
אפשר בלי

אבל זה די זעיר ככה שמבחינת עלות תועלת הוא יקר, אטמי אוזניים, בייחוד בטיולים שבהם ישנים בחדרים משותפים.

natyh

New member
אין כזה דבר

לא היה שום דבר שלא יכולתי לותר עליו חוץ מ ... כסף . נתי

jeshu

New member
והכרתי אנשיםם שהסתדרו גם בלי זה כמו למשל בחור אחד ממונטנגרו ששוטת לו בדרום אמריקה שנתיים תמימות כשפגשתי בו.למד ספרדית ואנגלית בכוחות עצמו וכשהיה צריך הוא היה עוצר ומוצא עבודה.והוא באמת היה מטייל קל (מבחינת התיק שלו). או האוסטראלי החביב בן ה-60 שהכרתי בכלכתה,שכשהיה צעיר ב-35 שנה בערך הגיע לשם בלי כסף.היה מחפש תיירים שיבואו לישון באכסנייה כדי שישרשו לו לישון על הגג והיה תופס טרמפים.

natyh

New member
ואת היפני

ב1987 שתיקן את ספרי המטילים בעברית היכרת ? ברפוחיה בפיינה קיבלתי ממנו שיעור מאלף בלכידת עכברים ישנו על הערסלים, בחתול לא האמנו ... ואיך היפני הצליח תוך כדי שינה לזנק מהערסל ישר לבקבוק בלי לשכוח לנער אותו לפני ואז לשפוך את תוכנו לתנור , למה ? כי אחרת הם קופצים לי בחזרה החוצה ... דקלם . העכברים אהבו אותו לא פחות משהוא אותם ונשכו אותו בכל הזדמנות, איך הם טיפסו למרומי הערסל זו היתה תעלומה בעיני אך הדבר הכי מדהים היתה הסבלנות שלו . הוא הגיע לנטלס ברכבת הפחם מריו טורביו למיטב זכרוני כמובן בחינם , ולמרות שכבר עבר יותר מחמש שנים ביבשת הקשיב בעיניים פעורות לשלושה מטילים חדשים ישראלים אלא מה ... שהגיעו לפני שלושה שבועות ליבשת והסבירו לו איך לטייל , ישבו איתו שעות והוא הקשיב בנימוס בלי לומר מילה על כך שכבר תיקן את השטויות שכתבו בספר ... הוא היפני היה המטיל הטוב ביותר שפגשתי מעודי , טוב יותר מהשויצרי שעבר את כל היבשת על סוס עם סיר בודד מלאכת יד , טוב יותר מנבות בוגר הסירת שיכל לעשות כל דבר פשוט כל דבר טוב יותר מהמקומיים עצמם , הרבה יותר טוב ממני למרות כושר האילתור ההבנה והיכולת שלי לרתום את המקומיים לעשות לי את הטיול . טוב יותר מתמיר שלומי המיתולוגי המטפס הראשון על האלפא מאיו ובודאי טוב יותר מגינסברג ,בבלי, חסקין ,טוני, וכיוצא בזה הרפתקנים שפגשתי . הוא היה רמה אחרת שאנחנו בני המותה הפשוטים לא נגיע אליה לעולם מדוע מפני שהקדיש את חייו לטיול , וככזה הוא עזב אותנו . נתי

jeshu

New member
למה קיבינימאט אני לא נירדם? אבל ניזכרתי שלהוא ממונטנגרו קראו מילאן ולאוסטראלי קראו מייקל...

Amoureuse

New member
מזל שניזכרת

כל הזמן תהיתי איך לעזאזל קראו להם. בקושי נרדמתי גם. היום אני כבר אשן טוב

natyh

New member
גם אני לא זוכר

איך קראו לצ'כי שחזר מאנטארטיקה ופגשתי בפרק המטריות קונגיגיו בצ'ילה יצאנו להפליג בסירת המשוטים ביחד על האגם בדרך למפל , צילמתי תמונות נהדרות ואין לי מושג איך קוראים לו . גם לא איך ולמה נתקע בסנטיגו בלי כסף ? מן הסתם כבר חזר לצכיה , היה בו משהו דומה ליפני גם הוא שנא להתרחץ ... אני מקוה שחזר הביתה וכל הברגים שהתרופפו בראש חוזקו .... חויה מוזרה חיים בבסיס מחקר באנטארטיקה ...במשך שנה בקור מקפיא ובבידוד . חבל שלא זכרתי מן הסתם יכלתי להתארח אצלו בפראג השנה ... נתי

jeshu

New member
זו לא הפואנטה ../images/Emo46.gif הפואנטה היא שאני ער ב-4 בבוקר !!! וצריך לקום ב-7:00 !!! ונזכר בשטויות לא חשובות... אבל לפחות זה היה משעמם מספיק כדי שאת תרדמי.

Amoureuse

New member
אבל תראה משהו

חשבתי שאני אישן טוב היום, אבל ככה לפני שאני הולכת לישון עשיתי סיבוב קצר בפורומים ופתאום נתי פה גם לא זוכר כל מיני דברים. מה יהיה אתכם??? איך אני אשן הלילה בלי לדעת איך קוראים לצ'כי??? מצד שני אני אפפעם לא צריכה לקום ב-7, אז מצבי טוב
לילה טוב...

natyh

New member
אל תדאגי ... ../images/Emo13.gif

זה רשום איפה שהוא על הקסיטה המצולמת רק צריך לנגן אותה ... חלומות פז ... נתי

לאנה2

New member
רעיונות מגניבים

קונדום בהחלט חשוב! כילה מצילה חיים ממש! כרית לנסיעות....בסדר תודו שמשקפי שמש זה חובה בשביל השמש אבל בעיקר בשביל הסטייל!!!!!!!!!! אבל בוא נחשוב על זה רגע... זה כמו מה לקחת לאי בודד.. סנדלים לדוגמא!

kogawa

New member
מצטרף בהחלט!

אם כילה אפשר לדוג בנהר, וקונדום ביום גשם יכול לעזור במניעת הרטבות (אם כי קצת קטן לכיסוי הגוף כולו), כרית מתנפחת יכולה לשמש מימיה לטרק, ומשקפי שמש אופטיות אולי ידליקו אש ביום שמש חם, אבל הדבר האמיתי אותו כדאי לקחת לטיול הוא ארנק מלא וכרטיס פלסטי עם כיסוי מתאים. פעם אמר לי מישהו שהארנק עדיף שיהיה עשוי עורלה של פיל. קומפקטי, וכשמשפשפים נהייה מוצ'ילה.

לאנה2

New member
../images/Emo66.gif

אין ספק שאתה שנון!!!!! אבל אני אישית לא יכולה לחיות ולנשום בלי מוזיקה!!!!! ולכן נוסף לארנק (מעורלה של פיל כמובן) אני לוקחת את ה MP3 החדש והקטלני שלי! יש לך עוד הארות מגניבות.............

למעלה