חומצה פולית

dandushx

New member
יש את זה בסופר פארם?

כי כשאני מבקשת מהרוקח/ת הם נותנים לי של רקח , אפשר לבקש מהם של חברה אחרת?

TWEETY =^.^=

New member
בטח שיש בסופר פארם

והרוקחים לא ממש מבינים בקטע הטיבעי אז אל תסמכי עליהם בקטע הזה. פשוט תבקשי של סולגר, או משהו כל שהו על בסיס טבעי.

salpter

New member
אני לקחתי מתוך תקווו, שהנה אוטוטו..

אני בהריון. פצצתי את הגוף בחומצה פולית, בבדיקת דם נתגלה העובר ומיד הפסקתי. וחץ מזה בשביל מה לקחת אני לא בהריון. לגבי ברזל אי דואגת לקחת ולעשות בדיקות דם אבל אני לוקחת רק ברזל לא פרנטל וכל התוספים היקרים ולפעמיים יקרים. לדוגמא: היתה תקופה שלקחתי אבץ אומרים..... ואחרי תק´ היו לנדודי שינה הסבר שלא מומלץ לפני השינה ולא יותר מידי. ביי בהצלחה.

סנדרה 33

New member
לא נכנסים מחומצה פולית להריון אבל

היא עוזרת להוריד ב70 אחוז את הסיכון למומים במערכת העצבים של העובר. ואחרי כל מה שאנחנו עוברות אם כבר מצליחים להכנס להריון אני ממליצה לעשות הכל כדי שהעובר יהיה בריא. בד"כ אניבעד לקבל ויטמינים מהמזון אבל במקרה של חומצה פולית דווקא הסינתטית הוכחה כיותר יעילה. כדורים המכילים רק 0.4 מ"ג מהויטמין הם יחסית זולים (22 ש"ח לחודשיים). ד"א למי שכבר חוותה הריון לתינוק עם מומים ממליצים לקחת מינון של 4-5 מ"ג.

רומי^^

New member
3 חודשים לפני הריון../images/Emo35.gif מה זה בכלל

הריון
זה סוג של אוכל או משהו??????סרט חדש שיוצא לאקרנים????? לא, כי אני הייתי היסטרית על לקחת את הכדור המאוס הזה כל יום (יופי, העיקר שכל כך שמחתי להפסיק עם הגלולות כל יום, אז מביאים לנו את החומצה הפולית בהפוכה
) עד ששמתי את הקופסא איפה שהוא בבית, ואני נזכרת בה בעיקר כשהאחיין המתוק שלי בן השנה מגיע לביקור - ואז יש לי "רעשן" נחמד לשעשע אותו
אז עזבו שטויות. הגוף שלי מוכן, ועוד איך מוכן
רק תביאו לי כבר
אחד או שניים (עדיף שתיים
). יש מליון בחורות שאפילו לא שמעו על חומצה פולית, ומשריצות כמו שפנות. אז מה???? סליחה על הרוח הלוחמנית. זה רק מהשפעת שעלתה לי לראש..... סופ"ש נפלא שיהיה לכן.
יש אחלה מזגאויר בחוץ!!!!!!!!!!!!!!

TWEETY =^.^=

New member
רומי אני ארביץ לך,,,,,,

יש גם המון שמזדיינות ומשריצות, ואנחנו רק עם המפסק, אז מה זה שייך. חומצה פולית היא מאוד מאוד מאוד מאוד חשובה כי היא חיונית להתפתחות תקינה של המוח ושאר מערכות הגוף של העובר.המוח ואברי גוף של העובר מתפתחים בעיקר בחודשיים הראשונים להריון, כשאיננו יודעות עדין שאנחנו בהריון. חוצמיזה - אנחנו עוברים יסורי אפרים כדי להגיע להריון, אז למה לא לעשות את המקסימום מבחינתנו שיהיה גם תקין

א י נ ס

New member
אמרת מפשק ????????

אלוהים אלוהים I AM COMING כמה אני שונאת את הספקולום הזה. מי האינקביזיטור שהמציא את זה? והזרעות עם מין כוסית נחמדה שצמודה לצינורית עוד יותר נחמדה עברתן פעם? זה אמור להגן על הזרע מפני הסביבה העוינת של צוואר הרחם. אלוהים כמה זה כואבבבבבבב, ולהוציא את זה בערב ע"י הבעל זה גם תענוג מיוחד במינו. בקשר לחומצה פולית, אני עם רומית - מכירה המון נשים שלא יודעות איך כותבים חומצה פולית, והילדים - אחול שקשוקה בריאים כמו שוורים. אני גם לקחתי רק בהריון - והילדה טפו טפו טפו - בריונית. לא צריך להיות היסטרי לשום כיוון, זו דעתי. טוויטי אני כבר מתכוננת עם קופסת טישוס...

עכשיו צחקתי- אבל בהיסטריה../images/Emo6.gif

אני זוכרת את הפעם הראשונה שהלכנו לרופא נשים ואמרנו שאנחנו לא מצליחים, הוא הסתכל על שנינו, חייך, נתן את המרשם לחומצה הזו, ואמר, שהוא אוהב את הזוגות הלחוצים, כי ההריונות שלהם מגיעים שניה אחרי שהם מתחילים לקחת את החומצה הזו.... מיותר לאמר שצבעתי בכחול וזרקתי לים- והרהצתי הרצאה בפני אהובי שהוא מדבר שטויות!!! עם חומצה פולית לא נכנסים להריון, בא לך לקחת, קחי, לא בא לך, אל תקחי, זה לא יהיה מה שיביא או יהרוס את ההריון.

רומי^^

New member
טולטול - עכשיו ברצינות -

אני לא אומרת שבכלל לא צריך לקחת, אלא שאצלי נראה שאני "מתעלמת באלגנטיות" מהקופסא של החומצה. אבל כמו שאני מכירה את עצמי - בתחילת הטיפול הבא אני מתחברת לפולית באינפוזיה, כדי שיהיה לרופאים "תירוץ" טוב להסביר לי למה בסוף כן נכנסתי להריון....
עד כאן פינתנו: בעד ונגד הפולית
אוהבת אותכם הרבה אחיות שלי
חחחחחחחחחח

TWEETY =^.^=

New member
אההה רגע התגובה היא לטולי,,,,טולטול

בואאאאא מהר, רומי רשמה לך תגובה.
:
]
טולי זה החתול שלי ואני לא חושבת שהפורום הזה מעניין אותו כי הוא מסורס, אז אל תדרכי לו על יבלות
יא רומי ויאגרה

רומי^^

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif טוויטי. זה שלך

רומי^^

New member
מזה את מיגמרת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אינס - בואי

אליי, אלמד אותך דבר או שניים שאולי עוד לא ידעת על מפשקים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרסת אותי מצחוק
נשיקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רומי^^

New member
חחחחח רציתי להוסיף למטה בתגובה

שלי את המשפט הבא: "ומהיום תיקרא אינס בישראל בשמה החדש סטלה" רק שלחתי אותה מהר מדיי ולא רציתי להוסיף יותר מדיי תגובות על תגובות על תגובות על תגובות....
את גדולה אנחנו ממש באותו הראש

TWEETY =^.^=

New member
פכככככ נפל עלי טלפון ציבורי לפתע../images/Emo9.gif

חחחחחחחחחחחחח
אהבתייייייי
וואלה נהיה לנו מעניין פה,,,, הבנו למה לרומי יש שני^^
למה אינס לא אוהבת את המפסק
שמענו שילדים לא באים לעולם מהחומצה פולית. וגילנו שסטלה המיגמרת היא בעצם ידידתנו עלומת החן,,,,,,והכל התחיל בגלל מפסק קטן.
מתכון: פשטידת פיצפוצים רכיבים: 3 בצלים 2 קופסאות פיטריות 3 כפות גדושות אבקת מרק פטריות 2 קוטג´ 4 ביצים 3 כוסות פיצפוצי אורז ללא סוכר אופן הכנה: לטגן את הפטריות עם הבצל. לערבב הכל ולשמן ולקמח תבנית חד פעמית גדולה, לצקת את הבלילה ולנקד במרגרינה. לאפות ב- 180 מעלות עד שמשחים. הערות: מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 וגילנו שסטלה המיגמרת היא בעצם ידידתנו עלומת החן,,,,,,,,
מתכון: פשטידת פיצפוצים רכיבים: 3 בצלים 2 קופסאות פיטריות 3 כפות גדושות אבקת מרק פטריות 2 קוטג´ 4 ביצים 3 כוסות פיצפוצי אורז ללא סוכר אופן הכנה: לטגן את הפטריות עם הבצל. לערבב הכל ולשמן ולקמח תבנית חד פעמית גדולה, לצקת את הבלילה ולנקד במרגרינה. לאפות ב- 180 מעלות עד שמשחים. הערות: מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

א י נ ס

New member
רומי וטוויט../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נשים מחיפו והצפון הן הכי הכי...

..נעמה

New member
אני עם טוויטי../images/Emo140.gif

אני גם שונאת את זה בגלל העובדה שאמורים לקחת את זה רק 3 חודשים לפני ההריון, אבל בארה"ב כבר מס´ שנים מכניסים את זה לקמח בגלל החשיבות הרבה והתרומה הגדולה להפחתת מומים אצל תינוקות. אז קדימה, לעשות מאמץ. נעמה

א י נ ס

New member
באמת, בקמח? עד כדי כך?

אם כך, אז באמת צריך להקדיש לזה מחשבה שניה. אסור להנעל על שום קונספציה. נעמה איך את לוקחת וכמה ושל איזה חברה?
האמוטיקונים זה עיצוב של הבת.

לא רק בארה"ב

כמעט בכל אירופה מכניסים את החומצה הפולית וברזל לקמח, וזה לפחות אצלי חולל ניסים ונפלאות הייתה לי בעבר (לפני שהגעתי לאירופה)אנמיה קשה מאוד, והיום אין זכר לזה. (אולי בגלל זה אני לא מתלהבת מהכדורים, כי הם לא עזרו לי ב-כ-ל-ל).

מרב.

New member
אתמול קניתי בחנות טבע

"לחם נשים"- לחם מקמח מלא אורגני שמועשר בחומצה פולית ובעוד שם ארוך ולא מוכר... לא רע, האמת

למעלה