חומצה מלית - מק

ניתושית

New member
אצלי היה כך

סעיף 1 מדויק למעט הקאות. סעיף 2 מדויק. סעיף 3 לא. סעיף 4 לא מובן לי. נראה לי מצוינת התמיכה עליה את מדברת, רק שכרגע מבחינתי, זה לא יכול להתקיים. אני בארה"ב, לא בסביבה שיכולה ללכת בה לטיפול ותמיכה הומאופטית. יש משהו שאת יכולה להמליץ לי שיכול להקל עליי ושלא אחווה את מה שעברתי בסופ"ש?

ניתושית, הזמן שלקחת היה קצר

והמינון היה נמוך מכדי שאפשר יהיה לעשות הערכה אמינה. סעיף 3 - זה קורה בדרך כלל בשלב מתקדם יותר של הטיפול - לאחר זמן... סעיף 4 משמעותו: אם למשל אדם אסמטי, בתהליך הריפוי שלו נצפה לסימפטומים שונים. הראשונים שיגיעו יהיו פנימיים יותר. למשל: התקף קוצר נשימה. הסימפטום האחרון שצפוי הוא: פריחה על העור. בהסטוריה של אסמטים יש ברוב המקרים תפרחת חיתולים שדוכאה עם משחה כלשהי. (לצורך העניין, גם ג'ל אלוה ורה טבעי הוא דיכוי של התפרחת ויכול לגרום לבעיות נשימה בעתיד).

שכחתי לתת את המלצתי - הצטרפי למבצע

מבצע ניקוי אביב = טיפול הוליסטי וירטואלי בהשגחת הרופא המטפל שלך. התהליך יהיה איטי מאוד ויאפשר לכל אחד להתקדם בקצב שגופו מאפשר לו. מטרת המבצע: לעזור למשתתפים בו לשפר את איכות החיים שלהם ע"י יצירת שינויים קטנים באורח החיים ובהרגלים השונים. כל משתתף יקפוץ רק לגובה שהוא יכול בצורה נוחה. שלב ראשון: לשלוח לי אי- מייל כדי לקבל מכתב התחייבות + הפנייה לרופא המטפל (נצטרך לתרגם לך...)

נאוה

הסימטומים של ניקוי דומים מאד לסימטומים של גרימת נזק איך להבדיל? לא פשוט אבל אסור לצאת בקביעה מראש שהסימטומים הם עדות להחליך החיובי [ניקוי] ולא השלילי אם נצא מנקודת הנחה זו יקרו מקרים בהם נדע מאוחר מדי כי הסימפטומים הם סימנים לנזקים [ולא לניקיון]

שוב, כאן התפקיד של המטפל

אכן, לא תמיד זה ברור ומובן מאליו שאלו סימפטומים חיוביים או שליליים. ובכל זאת... בדרך כלל זה נחשב לחיובי כשהסימפטומים צפויים מראש. אחת האינדיקציות לריאקציה היא זמן הופעה קצר. למשל: מחלת חום שנמשכת יותר מ- 24 שעות היא מחלה אמיתי שבמקרה התפרצה בעיתוי הזה, או מחלה שהיתה "בדרך" והטיפול זרז את הגעתה. חום שמופיע למספר שעות או מחלה שבדרך כלל מתאפיינת בימים ושעוברת תוך יממה - ריאקציה. גידול ממאיר או שפיר שמופיע ונעלם בתוך שבוע אצל אדם עם רקע רפואי של סרטן או גידולים = ריאקציה גידול שמופיע וגדל וגדל - לא כדאי להתעלם. גידול שמופיע אצל אדם ללא רקע של גידולים בעברו = מחייב מעקב והתבוננות צפופים. ייתכן שזה משהו שהיה מתחת לפני השטח והתפרץ לצורך ריפוי = מחלה אמיתי. לכן מעקב של מטפל מוסמך הוא חיוני כל כך. זה לא רק כדי שאנשים ייפרדו מכספם זה הרבה כדי שיהיה מי שיכול לקחת החלטות אחראיות על בסיס של ידע והבנה.

ניתושית

New member
נאוה

התהליך שאת מדברת עליו יכול להוות סימני אזהרה ונתרגם אותם לא נכון. אני באופן אישי, לא מוכנה/יכולה לעמוד בתהליך כזה גם אם יובטח לי הקלה והיעלמות הסמפטומים. בנוסף, יש לי פסוריאזיס די רגוע שנמצא תחת שליטה ומה שעברתי עורר אצלי את הפסוריאזיס ואני עכשיו צריכה להתחיל במלחמה להרגיע אותו. אוףףףףף!

או קיי, אז בהצלחה!! חשבתי ש

זה יכול לאפשר לך שינוי עדין בהדרכה מקצועית, בהשגחה רפואית וללא עלויות זאת, מבלי להיכנס לשאלה "למה?" שעולה ממה שכתבת: נראה לי מצוינת התמיכה עליה את מדברת, רק שכרגע מבחינתי, זה לא יכול להתקיים. אני בארה"ב, לא בסביבה שיכולה ללכת בה לטיפול ותמיכה הומאופטית. אז... בהצלחה בדרכך. רק אומר דבר אחד (שיעזור לך או לא...): אי אפשר להפריד בין הפיברו לבין הפסוטריאזיס לבין כל סימפטום אחר שאת חווה, לבין מי שאת, איך שאת בוחרת לחיות את חייך, או לבין מצבך הרגשי, נפשי, מנטלי ורוחני. כשאת מפרידה, שיפור בסימפטום אחד תמיד יביא להחמרת האחר. חומר למחשבה...

שמחה לשמוע - אנסה לפנות לחברה למידע

נוסף. אם החברה אכן מיבאת, זה אומר שכל בית טבע יכול להחזיק. בקשו בבית הטבע הקרוב אליכם שיביאו את המוצר. עיכונים - כשיהיה מה...

ornelia

New member
עשית לי את היום

במיוחד שאני עובדת בעיר הזאת. תודה

ornelia

New member
נאווה היות ונמצאה האבדה - שאלה

האם כדאי לרכוש אותה ואין התנגשות עם: כדורי ברזל כדורי B12 אני יכולה גם את החומצה מלית ביחד את יכולה בבקשה לעשות לי סדר?

ornelia

New member
נאווה לא הבנתי מתנגש עם כל מיני...

אנא ממך הסבירי כי אני טיפוס שמנסה כדורים ולמשל את הברזל אני תמיד לוקחת יחד עם הB12

ornelia

New member
רכשתי את החומצה המלית

ואמת כל מה שמיה רשמה היה נכון 2 חפיסות של 240 (יחד) קפסולות במחיר 120 ש"ח של חברת KAL רכשתי בעדן באור יהודה. יש טלפון לשרות לקוחות על הקופסא - 1-800-37-37-13 ורק לידיעה - שהגעתי לדוכן של התוספים ושאלתי אם יש חומצה מלית היו 2 בחורות אחת אמרה ישר לא מה זה? והשניה אמרה לה שכן. זה נקרא MALIC ASID ומכיל : 7.5 מ"ג של B1 10 מ"ע של B6 מגנזיום ציטראט 500 מ"ג מנגן ציטראט 10 חומצה מלית 1500 מ"ג בסיס אקטיסורב 10 מ"ג = (מיצוי פלפל שחור, קיינה, כורכום, רוזמרין וג'נגיר) נאווה על הקופסא רשום שרצוי לקחת 3 עד 4 כדורים ליום האם נכון? תודה

זהו המידע שקיבלתי היום טלפונית

מאישה בחנות של חברת KAL. מתברר שיש באיזור המרכז מספר חנויות והיא אפילו אמרה שהיא מוכנה לשלוח. אני מחכה ממנה לטלפון כי ביקשתי מידע מקצועי על מוצרי החברה. כל מוצר שאתם קונים בבית טבע - יש עליו את המלצות היצרן. באין מידע אחר - אין לקחת יותר מהרשום. בחנויות רבות לא מכירים את התוסף אבל... אם יש בחנות מוצרים של קל - תתעקשו שיבררו ויביאו את החומצה המלית. לגבי GNC, הם מבררים - כשיהיה מידע אביא אותו.

זהו, שאני רוצה לבדוק אפשרות לוודא

שזה יהיה נגיש בארץ. החברה שהביאה את זה בעבר היא: GNC מה שהביאו לי מארה"ב זה של חברה אחרת. אני מחפשת רעיונות איך לקדם את זה

ornelia

New member
נאווה - חומצה מלית

נאווה מקריאה של כל ההודעות ברור לי שתהיה דרישה רבה למוצר זה. חשבתי אולי תארגני פניה מרוכזת לחברת GNC מאת הפורום הזה ואולי עם שרשור מסויים שיראו שיש דרישה למוצר זה. ממה שהבנתי המחיר הוא לא בשמים ואם באמת זה יקל על הסימפוטמים ואפילו מעט וימנע מחלקנו לקחת משככי כאבים ללא סוף (אני בית מרקחת מהלך) אז אשרנו.

../images/Emo12.gif ושכחתי לענות על התוסף עצמו ../images/Emo4.gif

חומצה מלית חסרה אצל רוב חולי הפיברו. יש לקחת אותה ברצף אבל... אחרי תקופה ארוכה שלוקחים זה 'מחזיק' עוד קצת. לכן, כמו עם כל התוספים ה'כרוניים' אני ממליצה לקחת תקופה ולעשות הפסקה, ואז לקחת ולהפסיק לסירוגין כדי לא להעמיס על הגוף וכדי לאפשר לגוף לעבוד לפעמים ללא קביים. כשעושים זאת לאורך תקופה ארוכה, ואם החיים 'מתיישרים' ללא סימפטומים, ואם עשיתם בחיים שינויים משמעותיים לחיים 'נכונים' יותר, אפשר לעשות הפסקות גדולות כדי לראות אם הגוף באמת התיישר או שזה התוסף.

ornelia

New member
בצהריים יצאתי לבית המרקחת

שאלתי אם יש להם חומצה מלית? הם בכלל לא ידעו מה זה? האמת גם אני לא הבנתי - האם זה עוזר לשיכוך הכאבים? משפר שינה? מה בדיוק תפקידו?

בארה"ב, כשהלכו לחפש עבורי את התוסף

שאלו את המחפשים: יש לה פיברומיאלגיה? בארץ הרוב (רוקחים, רופאים, בתי טבע ומטפלים) לא שמעו על התוסף. את אבא שלי כשחיפש לי תיקנו: אתה מתכוון לחומצה פולית? החומצה המלית קשורה לספיגת המגנזיום והסידן. היא ייחודית לפיברו ומטפלת בעיקר בעניין הכאבים. זה לא כדור נגד כאבים. זהו מרכיב חסר שכאשר גופנו מקבל אותו הוא (הגוף) מתפקד כאילו אינו חולה. אני מסוגלת עכשיו לעשות יותר, כואב לי פחות, כשאני מגזימה וכואב לי או שאני עייפה - יש התאוששות אחרי מנוחה (במקום החמרה) ובמפתיע - אני גם עייפה פחות באופן כללי, מרוכזת יותר ובמצב רוח מרומם יותר.

למעלה