נאוה פרנס, נטורופתית
New member
רציתי לספר לכם ש...
בפסח הביאו לי מארה"ב חומצה מלית (כן, זו שאני כל הזמן ממליצה עליה) מאז... אני עושה יותר, עייפה פחות, כואבת פחות ובכלל שמחה ונהנית יותר מהחיים. בהתחלה זה היה קצת מצחיק. עשיתי דברים וציפיתי אחריהם לנפילה של ממש. חיכיתי והיא לא ממש הגיעה. ואז עשיתי עוד משהו והייתי בטוחה שזהו!! יומיים מנוחה ו... לא!! תפקדתי לא רע
ואז בראיה לאחור התחלתי לשים לב לכל מיני דברים קטנים למשל: אני יכולה לחנות רחוק יותר מהחנות וזה לא סוף העולם, אני יכולה גם לשחק עם הבן שלי, גם לעבוד קצת בבית ובגינה ועדיין לבשל ולעשות כילים ולשמור על הבית במצב נעים
בעיה: GNC שייבאה את המוצר לארץ הפסיקה לייבא אותו לאחר שהסטוק הקודם לא ממש נמכר. המוצר חסר בארץ לפחות חצי שנה (אולי אפילו שנה) חשבתי לפנות להנהלה בארץ ולבקש שיביאו, רציתי לשמוע את דעתכם מה אתם אומרים? כדאי לקדם את העניין? כי אין טעם שאקדם אותו רק לעצמי. זה טוב אם זה יעזור לכולם (או לפחות להרבה). מה דעתכם?
בפסח הביאו לי מארה"ב חומצה מלית (כן, זו שאני כל הזמן ממליצה עליה) מאז... אני עושה יותר, עייפה פחות, כואבת פחות ובכלל שמחה ונהנית יותר מהחיים. בהתחלה זה היה קצת מצחיק. עשיתי דברים וציפיתי אחריהם לנפילה של ממש. חיכיתי והיא לא ממש הגיעה. ואז עשיתי עוד משהו והייתי בטוחה שזהו!! יומיים מנוחה ו... לא!! תפקדתי לא רע