חומוס ופיתות

zoti

New member
גרתי ברחוב הראשי

וסולי נפטר בשבוע הראשון שגרתי בלונדון. או טו טו שלש שנים. לצ´יט צ´אט אף פעם לא נכנסתי לדיזינגוף נכנסתי פעם אחת ולא יותר. קרעו אותי במחיר ולא היה מציאה לדעתי הטורקיות הכי טובות אח"כ הלבנוניות והיווניות מהישראליות אני בד"כ מתרחק

zoti

New member
אישתי עובדת ב"למטייל"

"למטייל" הוא השם שאני נתתי לאמדוקס. כל שבוע יעד חדש. באנו בעקבות העבודה שלה. הפרוייקט נסגר ובעקבותיו היא עבדה בכל הפרוייקטים שיש לאמדוקס באנגליה. בסוף גם הפרוייקט האחרון שהיא עבדה בו נסגר ולמזלנו מצאנו את הפרוייקט הנוכחי שנמצא ליד סן-פרנסיסקו. כל טיול כזה אומר שאני צריך למצוא עבודה מחדש. באנגליה הייתי מובטל 7 חודשים ופה אני סוגר חצי שנה.

שם מצחיק, אין מה לומר

מכיר כמה מעבדי ושפחות אמדוקס. לבי איתם. מעניין אם הם ימרדו אי פעם.

Gefen

New member
סליחה מקס זו הכללה מכוערת..

מה זה "עבדי ושפחות אמדוקס?" ממש לא מקובל עליי ה"עליהום" הזה שיש על החברה. אני יכולה לאמר לך שלי יש רק טובות לאמר על החברה, שהיתה בסדר איתנו לכל אור הדרך, ואין מה לרחם על עובדי אמדוקס, בכלל לא, בטח לא בתקופה הזאת.. גפן

לא מרחם על העובדים

אבל מפריע לי הניצול של המוגזם בידי ההנהלה. יש לי הרגשה שההנהלה מרשה לעצמה לסחוט את המקסימום מהעובדים, עכשיו כשחרב הפיטורים מונפת מעל צוארם. די מגעיל לדעתי. שמעתי על אנשים שנשלחו לחו"ל ערב החג בהתראה של יום. יעני "קבל ביטול מיידי על ארוחת החג". איפה אנחנו, בצבא? מה יכול להיות כל כך דחוף? אבל כנראה שהרווחים שהבעלים משלשלים לכיסם יותר חשובים מחיי המשפחה של העובדים. נו טוב, מה אנחנו מצפים מחברת היי-טק שלא אפשרה לעובדים שלה לגלוש באינטרנט בלי אישור המנהל ?! אז גפן, אין בליבי דבר וחצי דבר על עובדי אמדוקס (טוב, אולי חוץ מזה שהם צריכים להתארגן, למרוד, ולקבל תנאים אנושיים).

ruben53

New member
כלכלה יותר בריאה ואמיתית..

היצע וביקוש.. מצב טוב לעובדים=כשחסרים עובדים ההנהלה תעשה הכל ותהיה מוכנה לשלם כל מחיר להשגת עובדים.. מצב רע לעובדים=אין פרויקטים חדשים.. הקפיטליסטים חודר ומשפיע על השוק הישראלי שהיה פעם סוציאלי.. יש קשר ישיר בין המשכורת לידע..זה בריא לשוק אך רע לבטלנים ולעצלנים..

zoti

New member
מקס צודק

עבדה עם אישתי מישהי שהגיעה לרילוקיישן בלונדון. בעלה התפטר מהעבודה בישראל ומצא מקום עבודה חדש במקצועו בלונדון (ואני יכול להעיד כמה שזה קשה). יום אחרי שהם הגיעו הודיעו לה שלא צריכים אותה בלונדון ושאם היא רוצה להשאר היא יכולה לעבור לניו-ברי שנמצאת כ2 נסיעה מערבית ללונדון. לא היתה לה ברירה והיא הסכימה. עכשיו רק נשאר מקום לספקולציות, האם הם ידעו מראש או לא.

Gefen

New member
ההיי...גם אנחנו מה"מטייל"../images/Emo9.gif

היינו, באמדוקס. בעלי עובד בחברה כבר כמה שנים..היינו שנתיים בקנזס מטעם המטייל, ולא מזמן הגענו מטעמם גם למלבורן, אלא שפה גם אני הצטרפתי, ועכשיו שנינו הולכים כל בוקר לעבודה ביחד, ב"מטייל".... והקטע הזה של בן הזוג שלא עובד, זה הקטע הכי קשה ב"מטייל"... אני הייתי שנתיים מחוסרת עבודה בארה"ב... וגם פה יש כמה שאני כבר מכירה שבאותו המצב(קשה למצוא פה עבודה..). אז - יש לך עכשיו סוג ויזה שמאפשר לך לעבוד?? אם כן מצבך טוב יחסית.. אני הייתי במצב שונה. אז אם שנינו מה"מטייל" אז זה עושה אותנו חלק ממשפחה לא?
ובינתיים, עד שתמצא עבודה, אתה מוזמן הנה לבלות פה את זמנך.. גפן

zoti

New member
למרות הכל...

למרות שאמדוקס (כחברה ובתוכה גם מספר אנשים מסויימים שאת שמם לא אזכיר) גרמו לי לכמה לילות לבנים וצורך לנחם את אישתי שבאמת השקיעה את הנשמה ואח"כ "חירבנו" לה על הראש, הם עדיין מספקים פרנסה (טפו,טפו, טצ´ ווד). באנגליה כל מי שלבן זוג (מנישואים) יש ויזה מקבל ויזת עבודה אוטומטית. זה לא אומר שמוצאים עבודה בקלות. בארה"ב אני רק יכול להגיד תודה לנשיא בוש שחתם על שינוי לחוק שמאפשר לסוגי ויזות מסוימות להעניק אישור עבודה גם לבן הזוג. שוב, זה לא אומר שאני עובד. אז אם יש עוד מובטלים באיזור (בעיקר כאלה שאוהבים משחקי וידאו) אתם מוזמנים אלי לטורניר HALO. אישתי עובדת אמדוקס כבר 7 שנים. ומי שדחף אותה לזה היה אני (לא יודע אם להצטער או לא) מצד אחד הכסף טוב אבל כמות החרא שאכלנו מהם... אשמח לשמוע חויות אמדוקס מאנשים אחרים.

../images/Emo45.gifמסכים איתך לגבי המסעדות....

כשגרתי בלונדון (11 שנים) העדפתי את המסעדות הטורקיות, יוניות והלבנוניות..... הרבה יותר טעים וקרוב יותר למקורי והאמיתי....

ruben53

New member
../images/Emo91.gif אוכל מזרחי בניו-יורק

למרות הריכוז וכמות הישראלים בברוקלין,אם לאכול מאכלים מזרחיים זה באטלנטיק אבניו..סורים ופאלשתינאים..דיי קרוב למנהטן ושווה את הנסיעה..

galit37

New member
../images/Emo142.gifחומוס ופיתות

בסן פרנסיסקו העיר יש מסעדת "זהו זה" ששם תוכל למצוא חומוס ופיתות. ויש גם כמה מסעדות של ערבים ממש טובות שאפשר למצוא שם גם חומוס ופיתות וגם הרבה מעבר לזה. רק ששכחתי את השמות, אם זה כל כך חשוב אני יכולה לעשות בירור קצר.

למעלה