חומוס בדאוןטאון אוקיי אז אני מכיר את סבבה אבל מישהו מכיר חומוס טוב בדאוןטאון ?
L lazydog2 New member 11/9/03 #1 חומוס בדאוןטאון אוקיי אז אני מכיר את סבבה אבל מישהו מכיר חומוס טוב בדאוןטאון ?
D drz400e New member 11/9/03 #2 עד כמה צפונית אתה מוכן לעלות...? אגלינגטון זה הכי דרומית שאני מכיר לחומוס
D drz400e New member 11/9/03 #4 אכן לג'רוזלם התכוונתי אבל אני מצטרף לשאלה של ליזידוג, יש משהו ממש בדאון טאון?
L lazydog2 New member 12/9/03 #5 חומוס לפי דעתי ובכל מקום שבדקתי אין בדאוןטאון, בג'רוזלם לא הייתי אבל נראה לי שמחר בערב פשוט נלך לסבבה ונגמור עם החשק הזה שנפל עליי פתאום לצלחת חומוס.
חומוס לפי דעתי ובכל מקום שבדקתי אין בדאוןטאון, בג'רוזלם לא הייתי אבל נראה לי שמחר בערב פשוט נלך לסבבה ונגמור עם החשק הזה שנפל עליי פתאום לצלחת חומוס.
E estee from ynet New member 12/9/03 #6 Hummus Try Pita Break at 565 Yonge Street near Wellesley (416)968-1032 I don't know if they have Hummus but they have Falafel and the best pita in town. The owner is an Israeli and a success story. estee
Hummus Try Pita Break at 565 Yonge Street near Wellesley (416)968-1032 I don't know if they have Hummus but they have Falafel and the best pita in town. The owner is an Israeli and a success story. estee