חומוס אסלי

dance of life

New member
עזבו שטויות

אבו חסן שולתתתת!!!1 חחח סתם אבו חסן אחלה, אני אישית הפסקתי לקפוץ לחומוסיות בינוניות מאז שביקרתי אצלו.

ronityu

New member
אני היחידה שלא מבינה איך חומוס גבעת

גבעתיים מצליח??

והחומוס הכי הכי ,ואנחנו כבר ניסינו

את ככווולללללםם,חיפה ,עכו,יפו ,חליל אבו ברמלה ,אבו גוש ואיפה לא,שוכן דווקא בגבול בת ים.י-פו לא להאמין נכון. אבל אין על המסבחה שלו והחומוס .הוא נקרא חומוס הגליל .מנהלת את המקום משפחה נוצרית מאוד נחמדים ואדיבים .אפשר להזמין גם חומוס עם בשר ולפעמים יש בשישי שבת קובות מטוגנות.

הם נמצאים בתחילת רח בלפור בת ים

בואכה יפת . בסוף יפת יש ככר,כשימינה היינו פעם בעבר יורדים למינו הדייג , ממשיכים עוד כמה מאות מטרים ישר לבת ים לכוון דרום בצד ימין ישנם כמה בנינים גבוהים וממול בצד השני של הכביש (לכוון צפון )נמצא חומוס הגליל.יום שישי אבדוק מה מספר הבית שם.

אך מינו מינו, איפה הימים הללו.אבל י

ידוע לי שים 7 בהרצליה זה המחליף שלו. הינו היה נחמד אבל יקר רצח.

SimpleAim

New member
הם טובים מאוד בסניפים מסויימים

אבל יש אצלהם חוסר אחידות מאוד גדול בשל שיטת הזכינות הרופפת משהו שלהם. הסניף בקניון גבעתיים טוב מאוד לדעתי (במיוחד הסלטים) וגם קניון רמת אביב בסדר גמור בחומוס. סניף קניון שבעת הכוכבים בהרצליה מזעזע לגמרי לטעמי. לא יצא לי לאכול בעוד סניפים.

מיכלי56

New member
אין על הסלט של גבעתיים

סלט ירקות שניקצץ מול העיניים,מטובל במידה..טעים טעים. מוצאים את עצמנו בחומוס גבעתיים בעיקר בשביל הסלט המושקע שיכול לשמש ארוחה בפני עצמה...

../images/Emo99.gif החומוס "שלנו":

החומוס שלנו נמצא צפונה מתל אביב - בפרדס חנה. שמו הוא ה"בלו בס" - שני בחורים ארגנטינאים שעושים חומוס מעולה, באווירה מקסימה, אישית ותמיד הרגשה של "כוך היתוך". נמצא באוטובוס ישן שלא הוסיפו עוד חלק. למקום הזה הייתה יציאתם הראשונה של ילדי כל אחד בתורו. ממליצה בחום להגיע למקום.

Benjamin Turner

New member
במקרה יש לי מחר איזה ג'וב בפרדס חנה

תוכלי להסביר היכן האוטובוס הזה ממוקם? (רצוי ביחס לכביש 65)

ח ר ו ב

New member
החומוס שלי

בכפר יאסיף אבו אדאם .עדינות והרמוניות . רמה בפני עצמה. אחרי הרבה שנים של סעיד בעכו . חומוס מיוחד טעים ושונה מהגלילי \ יפואי הוא חומוס תנעמי ברעננה . שווה מאוד את הניסיון.

ננה f

New member
מסכימה לגבי אבו אדם(!) וגם סעיד

אבו-אדם (ככה בחיי כתוב על השלט) , באמת חומוס ב.ז. ובעכו באמת סעיד טוב בעיני. תרשה לי להציע לך פעם את החומוס-בשר של חמודי ליד התחנה המרכזית.

ח ר ו ב

New member
אשמח לנסות את חמודי . תודה.

יש המלצות על נוספים בשוק , מהסתכלות חיצונית לא משך אותי . אולי נתחיל מאבו אדם - חמודי - אשייך . ....

איריסג

New member
יש גם בלו באס בתל אביב

קרוב לסינרמה ולהיכל הספורט (לא מסכימה היכל נוקיה. לא מסכימה!) ברחוב של כל החנויות מפעל של בגדי הים. ואכן - האיש שלי הביא כמה פעמים חומוס מפרדס חנה - והחומוס טעים מאד. אבל מה שלא יהיה - אין על אבו חסן מיפו. אין!

למעלה