חומה בצורה..

טאKילה

New member
חומה בצורה..../images/Emo79.gif

סביב לבך קירות חצובות בפלדה חומה בצורה חצצה ביני לבינך השתוקקתי לקחת רגעי אושר קסומים שמרת עד חורמה על מבצרך שלך אינני מבקשת לכבוש לא יצאתי לקרב אפוד לא לבשתי לא היה מגן ללבי רק אוויתי להשביע בשדותיך רעב באתי לקחת מה שתיתן רציתי מנת אהבה ותשוקה

חן (*_*)

New member
חומה סדוקה ../images/Emo79.gif

כמו......... כמו נווד תשוש תועה במדבר מבוסס ללא כוח ברגליו בחול חוצה בדרכו גם מישור וגם הר וחולם על מים נובעים ממעיין כחול כמו שריון נוצץ שעוטה האביר או חומה איתנה, שעל העיר מגנה החליד השריון, לאביר אין אויר, החומה נסדקה, והעיר לא מוגנה. אני- המעיין, השריון והחומה, אך- גם העיר, הנווד, והאביר, אוספת כוחות, עוטה הגלימה זוקפת גווי, לוגמת את החיים-כאוויר.

טאKילה

New member
חן כתבת שיר מדהים..../images/Emo39.gif

אני אוהבת את הכתיבה שלך..
[חבל שתוכן השירשור סוטים לכיוון אחר בנושא אתרים כשהנושא שירה]

...Blue

New member
מראה סדוקה..

דמות משתקפת ממראה שבורה סדקים פעורים בנשמת האישה עיניים ריקות ללא תוכן פנימי רדומה בוהה בחלל האין סופי. דמות מטושטשת בדרמת קיום מנסה להגיע לקו הסיום מושיטה יד מלטפת מראה שבורה שריטה ודמה מכסה עברה. דמות פצועה מביטה במראה עיניים רוויות בנוזל הדמעה נפש ערירית לעצב ולייאוש מכורה מבינה שלא המראה שמולה שבורה.

חן (*_*)

New member
התפוצצות הבועה ../images/Emo67.gif

בועת האשליות כחלום טוב שחלמנו מרפדת היא את ימינו מעגלת את זווית המציאות ומדי תתפקע אחת באלפי נצנוצי כוכבים תופענה רבות באחת זוהרות כנחיל דבורים החיים-כבועת רסס אחריה הלכה כעיוור בלי הסס לאשליית האהבה, את ליבה נתנה מול חזיון שקיעתה תדעך גם נפשה דבר לא נותר בה לחלום במותה גם אם תמצאנה אהבה חדשה צנופה בפינתה כאישה מוכה ממתינה........ למכה הבאה- כי הבועה- התפוגגה

טאKילה

New member
שרידי צפורן סדוקה..../images/Emo79.gif

שרידי ציפורן סדוקה הדם זב לא נגעתי זה יעבור ויחלוף עם הזמן כגורל עיוור על פתחי ליבי נעמדתי לא זזתי התחפרתי בשתיקה קרני השמש הקישו על דלתי להגיש לי שירה משכימה ושושנה אדומה עטופה בטל לא נסתכל זו על זה אלא על ההתבוננות יחד החוצה לאותו כיוון אתה ואני ובנינו האהבה

חן (*_*)

New member
לא..............

לא תראה אותי יותר מחייכת חיוך פורץ אוזניים מביטה לשמיים שלא נופלים עליי. לא תראה אותי יותר עוטפת רגשות בראשוניות מהממת לוחמת בטחנות רוח מעדיפה מלחמות על כניעה. לא תראה אותי יותר מיישרת הדורים מסייעת לכל דיכפין מעדיפה ידיעה על אי ידיעה. לא תראה אותי יותר מכבה אורות בשקט נפשי מביטה בשקיעות בדמעה מאמינה בזריחות. לא תראה אותי יותר בעיניים חפות מכאב בלב נקי מועקה ב-"מה שלומך אהוב" דורש תשובה. - במרבד חייך אני החוט שנפרם נקרע ונזרק........

ללבוש צורה

כשדמותי לא בראי חיים באור של תחושות נכנסים לנשמתי אז רוחות של דלילה דוחפות דוחפות בגבי עד שאני נופלת עד גופי ושוב נשמתי שואלת לכאן אני שייכת.

חן (*_*)

New member
חיפוש משמעות/שייכות

אדם מחפש משמעות בדרכיו במקום בו היטיב ללכת חוקר משעולי חייו מחפש תשובות פעמים בוחן אורחותיו ומיצר על מעשיו אדם מחפש אהבות כשם שתר אחר משמעות ובבדידותו אובד מול פנים ושמות...

אילוניק

New member
טאק

כל החומות נפלו וכל הביצורים כותתו לאיטים השומרים פוזרו ושושנים ניטעו לבי פתוח כמגילה אין לו מה להסתיר מחכה כבר לנגיעה אבל מי לא מגיעה ? לו רק תגיעי תקבלי מלא החופן ממה שיכול להציע ליבי את כותבת וכל מילה פוגעת בול

לא חומות אחיותיי

הנה כאן אלוהים בין ערביים מאסף נפשות בחצר של יוחנן תחת סוכה אתה בא לי בעיניך נוקב את גופי את שאין נשמתי יודעת מנוס לא של ערי מקלט אבותיי לא שיצרתי חומות אחיותיי. (ולצורך העניין כאן החצר וכאן הסוכה) כל הזכויות שמורות לחצרו של יוחנן.

למעלה