חולשה....

ובכן

כן. זה שונה מרוב האנשים. רוב האנשים בגילך ישנים לפחות 6 שעות רצוף. לעתים גם הרבה יותר. לכל היותר קמים פעם אחת בלילה. זה עשוי להפריע לך גם בלי שתרגיש. זה פשוט מוריד את הסבילות. אבל ההחלטה אם לטפל בזה או לא היא כמובן שלך.

בבקשה

עשיתי כמיטב יכולתי -- צר לי שלא הצלחתי לפתור את הבעיה ממש. בבוקר בטח יגיעו לפורום עוד אנשים. אולי יהיו להם רעיונות אחרים. בכל מקרה, אל תשכח -- יש כתובות לטיפול מקצועי בחיילים. וכך או כך, כל הסיפור הזה ייגמר בעוד שנתיים. אז רק *יתחילו* החיים האמיתיים. תחזיק מעמד.

עוד שני כיוונים אפשריים : תפנה למפקד בכיר

יותר ממה שפגשת וסירב לבקשת היציאות לאימוני חוץ.אך הפעם כדי לשנות את הסיכויים לטובה פנה למשקית תנאי שירות או לקב"ן כדי לקבל המלצתם בכתב לקראת הפנייה למפקד הבכיר.מכיוון ששאיפתך להתאמן היא מעבר לעניין של כייף אלא נושא מהותי יותר מבחינת בריאותך הנפשית,אז לדעתי צריך להיות פתח לשינוי הגישה לבעייתך,כך שיאשרוהה. זווית הפוכה לתהליך - לגשת לקצין העיר ולהציג את בקשתך כך שהלחץ יבוא מהם כלפי מפקדי הבסיס.לך על המסלול הרפואי וממנו לאישור.לדעתי יש סיכוי גבוה שתצליח בצורה זו יותר. מעבר לכך,נראה לי שלטווח ארוך אתה זקוק לחיזוק נפשי מקצועי שמתבצע באמצעות פסיכולוג.זה יתן לך כלים נוספים ומשמעותיים לחיזוק הביטחון העצמי שלך לגבי רוב תחומי חייך.חשוב איך אתה מוציא זאת לפועל.כמובן,אל תוותר על המשך השרות הצבאי שיש בו חיוב רב משמעות לך אישית ולתרומתך למדינה.בהצלחה

nutmeg

New member
נדמה לי

שאתה קצת מערבב בין חולשה פיזית לחולשה נפשית. משתמש במילה "גברי" כדי לבטא חוסן נפשי דווקא. אחרי שקראתי את השרשור יכולה להגיד לך שגם להיות יכול להישאר במקום לא מי יודע מה ובתפקיד שלא אוהבים כי צריך, וכי ברור לך שיעבור מתישהו צריך כוחות נפשיים רבים. לא תמיד כוח בא לידי ביטוי בעשייה נחרצת ובהחלטות דרמטיות ובעזות מצח. לפעמים כוח בא לידי ביטוי ביכולת ספיגה ובהתמדה.

born1991

New member
לא בטוח שהבנת...

זה שלא מדובר בכוח פיזי זה ברור לי,הבהרתי כבר מההתחלה שזו לא הבעיה אלא שמדובר בחולשה נפשית..ובכל הקשור לתפקיד כל מה שאמרתי בנוגע לתפקיד זה שהוא לא מה שיעזור לי למצוא פתרון,הוא ממש לא הבעיה זו תחושה שאני מסתובב איתה מהחטיבה (מצד שני יכל להיות שסתם לא הבנתי אותך...)

nutmeg

New member
זו מחשבה

שאתה מסתובב עיתה מהחטיבה "אני חלש" כאילו שאם אתה חושב את זה, זו גם האמת לאמיתה ולא משנה כמה שיעורי קראטה תעשה. אין לי מושג למה אתה חושב כך על עצמך כי כמו שאמרתי (ואולי לא הבנת) שחוסן יכול לבוא לידי ביטוי ביותר מדרך אחת.

למעלה