חולצות.

חולצות.

מאיפה אני משיגה חולצות (ומזכרות) של נירוונה ושל להקות רוק אחרות כגון מטליקה, פינק פלויד, לד זפלין וכו'... בכפר סבא/ת"א/הרצליה/נתניה? תודה.

Pink Pig

New member
בנתניה יש

מנטה ואפצ'י. בת"א יש את תומר ןכל מיני חנויות חולצות בשוק הכרמל.

Pink Pig

New member
יש

מנטה זה בסמילנסקי, ליד הקופת חולים. זה בעיקר חנות סקט (עם דיקיז זולים ממליצה לבנות פה! דיקיז ב120 שח) אבל אני רואה שם מידי פעם. ואפאצי זה בתחנה מרכזית, מעבר לרחוב של מוניות השרות.

ס א י

New member
יש לך מושג באזור חיפה?

אני שנים מחפשת כל מיני כאלו של נירוונה..מצאתי רק חולצות..שיש בכל חור..ופוסטרים.. את יודעת במקרה על משו בסביבית חיפה?

xkittenx

New member
חיפה..

בכל יום שישי יש בקניון קסטרא דוכנים.. אז יש שם דוכן של חוצות של להקות ב40 ש"ח.. [יש שם נירוונה בטוח.. המוכר ממש מת עליהםXD] גימיק-הדר. יש שם כמה של מטאל וכאלה.. צריך לחפש. הן עולות שם 70. מממ... יש בשוק רמלה לוד .. שזה דיי קרוב.. נו.. סביר.. שם יש ב40 גם.

xkittenx

New member
ו..חפצים ושטויות..

אם לא בגימיק אז אין לי שמץ איפה.
[בהצלחה ד"א.. אם תמצאי מוש תגידי לי.]

ס א י

New member
אני נוסעת לשוק רמלה לוד...

אז אם אני אראה שם משו מעניין אני אגיד לך.. העניין שהחולצות האלו תקועות בכל חור...ואני לא מוצאת שום דבר של להקות חוץ מהחולצות האלו ומפוסטרים...... חיפה נהיית עיר נידחת ומעצבנת! העיקר היהודים מגיעים להופעה בדצמדבר

crazy cottage

New member
בשוק בצלאל יש דוכן עם חולצות ../images/Emo163.gif

חמישי אני שם.. ויש גם בתומר חולצות של להקות

בשוק החדש שפתחו בגעש יש.

פינה קטנה, חביבה אבל הם קצת גזימו עם המחירים. 40 שקל לחולצת רוק קצרה ו50 לארוכה. :/ אבל הסחורה יחסית מגוונת. בשוק בראש העין אם זה נוח לך להגיע לשם יש גם שתי פינות ושם זה 25 שקל באחת ו35 בשנייה. אין שם הרבה מגוון, הרוב זה מיידן, אבל יש גם כמה יציאות אם מחפשים טוב. קניתי שם אחת של קריד ואחת של האמרפול. :]

ובתל אביב זה באמת לא בעיה למצוא...

תומר/מטאלשופ אם יש לך כסף להוציא 100 שקל לחולצה. ויש שם הרבה מזכרות וכאלה. ואם לא אז בשווקים השונים.

התכוונת לגעש או לראש העין? ../images/Emo122.gif

בראש העין זה באמת חבוי ולקח לי הרבה זמן למצוא, אבל היו שתי פינות. אחת של איש מאוד נחמד ואחת של זוג. בגעש למקרה שלזה התכוונת זה נמצא פשוט בקצה.

למעלה