>>חולצות-מחיר וכאלה..

AlteRon

New member
אין לכן חשבון בנק במקרה נכון? =)

יותר נוח ובטוח להפקיד לבנק.. ואם אתן עם חשבון צעיר (ואני מאמין שכן) אז אין עמלה על משיכה וכל החרטא הזה.. בכל מקרה תסגרו רשימה של מי בדיוק מזמין איזה מידה ומאיפה הוא.. וגם כמה חולצות כל אחד.. ואז תבדקו שוב לגבי המחיר, כי אם זה מתפרס על יותר אנשים זה יותר זול.. אה ולשלוח בדואר לא עולה 5 שקל? או שאתן מסדרות לכן גלידות למחנה קיץ?
כל הכבוד על היוזמה..

לפי דעתי יהיה עודף לכולם:)

חישבנו ככה לפי חולצה+גלופה, והגלופה מתחלקת אז לא יודעים בדיוק כמה יוצא, אבל אם נגיע ל50 תיהיה לנו גלופה חינם,כלומר יותר זול:)

yaeltyl

New member
אני לא אוהבת את הגלידות של חרובית:)

במידה וישאר עודף מה שלא נראהלי יקרה, אתה תקבל אוות ביחד עם החולצה

AlteRon

New member
סבבה =)

לא עדיף לחשב בדיוק כמה זה יעלה לפני שמזמינים ואנשים שולחים כסף בשביל לא להתחיל לשחק עם עודף? ולא עניתן לגבי החשבון בנק =]

yaeltyl

New member
לי אין חשבון בנק..

נראהלי שגם לשיר לא..היא תענה בעצמה כשתהיה פה.. ולפני שיודעים מספר סופי אי אפשר לדעת את הסכום הסופי בגלל שהמחיר של הגלופה צריך להתחלק בין כולם

cohen shir

New member
כי זה חרובית.... אם לדוגמא היית בציפורי../images/Emo118.gif

ציפורי זה היער הכי טוב בעולם! השטחים של השבטים שם הרבה יותר גדולים.... המבנה של היער הוא לא בעיגול אלא בצורת + כזה... יש את כל הסיפור של היער שם ושל העתיקות ושל המבצרים שאפשר לעשות שם פעולות לפאנייםם! ביעק ציפורי יש יותר עצים שעליהם אפשר לבסס מבנים גודלים יותר.... קיצור ציפורי אימפרייה של מח"צ!

yaeltyl

New member
לא..פשוט כי..אצלם זה גלידות נסטלה

ואני אוהבת את כל הארטיקים של שטראוס:)

שירולי הסכמנו שנגיד מחנה קיץ.

לא מח"צ ולא מחנ"ק.. וכן ציפורי בהרבה יותר שווה.. אתם לא מתראים לעצמכם כמה זה קשה להסתובב בכל חרובית עם מלכודות זבובים שאחרי שעה מתברר שלא הרכבת נכון ואז לחזור לש.ג להרכיב מחדש ושוב ללכת בכל העיגול המסריח הזה עם 50 מלכודות זבובים.. נו, טוב לפחות היה לי מזגן במרפאה... אללה חלוץ הנהגתי 2006 - חלוץ חמשושים- לא מסונג'רים רק מנוצלים היטב - צוות המרפאה וניר!

cohen shir

New member
חחחחח מדהימה!!!!

את פשוט מדהימה! ואכן ציפורי שולט במחנה קיץ!!!

yaeltyl

New member
חרובית לא עגול!

הוא מתחלק כזה לשניים.. שביל שמול המנהלה והכל.. ושביל שבהמשך של זה..

cohen shir

New member
והשביל שהוא ההמשך הזה הוא עגול.....

קיצור, חרא יער. ציפורי אימפריה!

yaeltyl

New member
הואלא.. כלומר,אולי..אבל..

הוא מוביל ליציאת חירום\אש\משו כזה..הוא מוביל לשטח פינוי\ת"ס הנהגתי! לא למחנה עצמו

מיראלי1

New member
יעל או מי שאחראי כנסו ../images/Emo9.gif

אממ יסמין רשמה שתוסיפו אותי אז ליתר ביטחון - הוספתם? חח אם לא, מיראל לוי משבט יהודה הנהגת חוף מידה S

cohen shir

New member
אצלנו זה לא היה ככה.....

אנחנו הנהגה יותר גדולה מכם.... ואצלנו היו שבטים גם שם.... ולכל שבט היה בערך מטר מרובע... היה ממש צפוף וקטן. ציפורי הרבה יותר גדול וטוב.

למעלה