חולצות טריקו-שופינג

7נתי7

New member
חולצות טריקו-שופינג

קניתי בעונות חולצות טריקו ממש נחמדות. חלקות כמו שאני אוהבת,עם מפתח וי וגם עגול. הייתי שמחה למפ]תחים גדולים יותר אך לא נהיה קטנוניים.... אהבתי את זה שהשרוול מגיע לי למרפק. החולצות לא ענקיות ויושבות ממש בסדר,טריקו נעים. קניתי בשחור,לבן,טורקיז וירוק תפוח. יש גם בוורוד-שני גוונים ועוד גווןשל תכלת וגם כתום. 120 ש"ח 3 חולצות לגבי המידות הן סבירות ביותר,קניתי מידה 1 שהיא מקבילה ל42,44 לדעתי. לא יודעת עד איזו מידה יש,חברה שלי קנתה מידה 4 שמקבילה ל48 לפי המוכרת ובטח יש יותר גדול. מחר הולכת לקנות בגדים לכבוד מסיבת הברית של בני היקר. מקווה Aשאמצא הקייץ הזה אני מתכוונת להפטר מהשחור הנצחי ולהתפרעעעעעע

תתחדשי על הקניה../images/Emo13.gif

ומזל טוב תזהרי שלא יחתכו יותר מידי

7נתי7

New member
תודה,החיתוך כבר היה,נשאר רק

לשמוח עם כל החברים והמשפחה

7נתי7

New member
תודה והמלצה על חנות

רוצה להמליץ על חנות שאני קונה בה קרוב לעשר שנים. לאחרונה,עם הגעתי למידות גדולות גיליתי שהיא מתמחה בהן החנות נמצאת בת"א,קינג ג'ורג' והיום נודע לי שיש גם בזכרון. לחנות קוראים רונצ'ה. קניתי שם היום חמישה זוגות מכנסיים וחולצה אחת. מחזיקים שם מכנסיים של smart שהיא חברה מעולה,גיליתי היום. ושל עוד מעצבים. בעל החנות הוא המעצב,שלאחרונה לא מוצא זמן לעיצוב אך הבטיח לי שמתעתד לחזור לכך בקרב. הוא ממציא גזרות מדהימות(אומר שמתאים לאישתו....) יש עד מידות 6 כל מה שאני קונה שם נפלא. יש שם מוכרת גדולה גם פיסית וגם מהחיים

ר V י ט ל

New member
תתחדשי ותהני מהקנייה ! ../images/Emo140.gif

גם אני צריכה לעשות קניות דחוףףףףףףףףףף לקיץ.

למעלה