חולצה מחויטת

Lady Drm

New member
חולצה מחויטת

אהלן אנשים, הסתובבתי היום ברחבי קניון איילון ולא מצאתי אף לא חולצה מכופתרת אלגנטית אחת! הסגנון הרצוי הוא מחויט ויפה, רצוי בלי מלמלה, פשוט חולצה מכופתרת עם שיק! מישהי יודעת איפה ברחבי תל אביב ניתן למצוא כאלה בצבעים שונים? תודה!

tag woman ../images/Emo91.gif

אני כמעט תמיד מוצאת שם, ורוב המחויטים שלי משם. גם ראיתי בהוניגמן כמה מחויטות לא רעות.

Fun Fair

New member
טוב, לא התעצלתי והלכתי לארון הבגדים

שלי כדי לבדוק. יש לי קצת יותר מ 30 חולצות מכופתרות והשמות הבולטים אצלי הם: תמנון (!!), קסטרו, רונן חן ו"ספוט". שפוט (SPOT) הם מותג הבית של המשביר לצרכןן ואני ממש מרגישה שאני עושה לו עוול בזה שאני לא מדברת עליו כ"כ
הם עושים בין היתר בגדי בייסיק מעולים במחירים סבירים. חולצה מכופתרת עלתה לי בסביבות 80 ש"ח ומצאתי איזשהו מקום בשוק בצלאל שמוכר אותם ב 30...

abcd80

New member
מסכימה לגבי ספוט..

יש להם לא רק חולצות בייסיק טובים אלא גם בגדים אלגנטיים ואף אחד לא מאמין לי שזה מהמשביר

גולף וקסטרו

אני מאוד אוהבת מכופתרות אבל יש לי חזה ענק וזה לא הולך יחד..... אז יש לי 2 שקניתי מגולף וקסטרו.

niya

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif../images/Emo9.gifגם לי

ואני פתרתי את הבעיה עם גופיות ספגטי שנלבשו מתחת, וכפתור או שניים פתוחים (תלוי בחולצה) - גם סקסי וגם אי אפשר להציץ...

JulieR

New member
גם לי יש את העניין הזה עם החזה

ובשנים האחרונות אני בכלל לא מנסה כדי לא להתאכזב אבל בעבר כשקניתי מכופתרות, בעיקר בקסטרו.

אפרופו חזה גדול....

כמה פעמים קרה לכן כשנכנסתם לחדר הלבשה עם חולצה שהיא נתקעת בדיוק באיזור החזה ולא ניתן ללבוש אותה צריך מידה גדולה יותר שהיא כבר ללא פורפורציה על הגוף ונראת ממש גדולה. אני חושבת על זה וצוחקת כי הרבה פעמים קרה לי שחולצה פשוט נתקעת לא גולשת בכיף על הגוף....{או שמלה....} זה גם מבאס כי יש בגדים יפים ולפעמים המוכרת אומרת לי קחי מידה גדולה יותר וזה מבאס אותי כי מידה מעל 40 אני לא מוכנה לקנות גם אם זה מתאים לי, יש לי בעיה להכניס לארון מידה 42 או 44 חוץ מבגדי הריון.... גם כשקניתי מעיל שחייב היה להיות 42 פשוט גזרתי את תוית יש לי בעיה עם זה.

JulieR

New member
אני כל-כך כמוך בעניין הזה, לא מוכנה לוותר

כאילו המידה הגדולה זו ההתחלה של הסוף... הודאה בכשלון. לא אקח מידה יותר, אעדיף לא לקנות ולחכות שארזה בחזרה למידה היחידה שאני מוכנה לקנות. חבל שלא מעצבים את אותם הבגדים בגרסת חזה קטן ובגרסת חזה גדול.

niya

New member
את מזכירה לי../images/Emo153.gif

שכשחיפשתי שמלה לחתונה של אחותי, מצאתי את השמלה ה(כמעט) מושלמת:
היא היתה בצבע ירוק (ממש לא בא לי על שחור, שבסופו של דבר קניתי), גזרה מצויינת, עמדה עלי יפה חוץ מ... לא נסגרה מאחור באזור הציצים. יצאתי מתא המדידה כשהשמלה עלי ושאלתי את המוכרת אם היא חושבת שהיא תוכל לסגור או שאני צריכה ניתוח בשביל להכנס לשמלה.
עד היום לא אשכח את הבעת הבהלה, תמהון וזעזוע שנרחה לבחורה המסכנה על הפרצוף... כמובן שהיא לא ניסתה אפילו לשכנע אותי לרכוש את השמלה

m i c h m i c h

New member
גם לא חולצה /שמלה עם חיתוך חזה

אם יש תפר מתחת לקו החזה אני אפילו לא מודדת, החזה אפפעם לא נכנס ואני לא יכולה לסבול כשבנות הולכות עם התפר באמצע החזה, אם לא מתאים למבנה לא חייבים לקנות!

אני חייבת לספר לך כמעט באותו נושא סיפור

לפני 5 שנים אחותי התחתנה הייתי רזה עם חזה שופע.... נכנסתי לחנות שהמליצו לי והגעתי מהדרום לבת ים מעצב בשם שלומי רק נכנסתי לחנות הוא נתן לי מבט בוחן ואמר לי בטון דיבור מגעיל "צאי צאי אין לי שום דבר בשבילך" נפגעתי מאוד הגעתי במטרה לקנות נפגעתי קשות אני נראית לא רע וגם אם אני מכוערת פחד וגוף מגעיל לא אומרים דבר כזה הרגשתי ממש כמו גוליה רוברטס באישה יפה. אני לחנות הזו לא מתקרבת היא עדין קיימת וגם לא ממליצה יחס כזה לא מגיע לאף אחת אני יקבע אם בשבילי או לא בשבילי המטרה שלך למכור נכון? ממש נפגעתי.

m i c h m i c h

New member
איתי מוכרת התערבה שהחזה יכנס

אחרי שמדדתי והראתי לה שהתפר באמצע החזה, היא אמרה לי שככה הולכים עם זה! בגלל שקרניות כמוהה יש בנות שמסתובבות ככה. אמרתי לה שאם משהו לא מתאים לגזרה לא צריך לקנות בכח.

m i c h m i c h

New member
איתי מוכרת התערבה שהחזה יכנס

אחרי שמדדתי והראתי לה שהתפר באמצע החזה, היא אמרה לי שככה הולכים עם זה! בגלל שקרניות כמוהה יש בנות שמסתובבות ככה. אמרתי לה שאם משהו לא מתאים לגזרה לא צריך לקנות בכח.

למעלה