חולצה לאירוע!!

hadar 24

New member
חולצה לאירוע!!../images/Emo80.gif

יש לי חתונה של חברה קרובה. משהי אולי יודעת היכן יש חולצות יפות צמודות וסקסיות משהו צעיר ויפה. אני מידה 44-46 . תודה!!!

hadar 24

New member
אני בדרך כלל קונה שם אבל....

בקיץ מתחיל בעיה עם הגופיות והרוולים הקצרצרים שלא כ"כ מחמיאות לי..בכל אופן תודה אני יבדוק שם את מזלי כי בחורף מצאתי שם אחלה חולצות. יש למשהי עוד רעיונות?

darya28

New member
היי הדר! ../images/Emo13.gif

יש הרבה אופציות. קודם כל המלצה אישית שלי בורדו. אין עליהם אחלה בגדים שבעולם להרבה גדלים! אני באופן אישי ממליצה. אם את מחפשת לא מעבר ל-46 את יכולה לנסות באריסטו שמט. יש את ML.. שאומנם לא זוכים כאן בפורום ליותר מידיי אהדה אבל שווה לבדוק אולי תמצאי שם איזשהיא מציאה. יש גם את עונות (שאני אומנם בספק אם תמצאי שם משהו אבל שווה לבדוק לפחות..) אלו החברות למידות גדולות. היום יש לא מעט רשתות שמחזיקות את המידות שלנו. את יכולה לנסות בג'אמפ שהם אחלה. אני באופן אישי אוהבת את גולף. אומנם צריך להשיקע זמן בלחפש מידות גדולות אבל אם מוצאים זה אחלה של דברים. אני שומעת בזמן אחרון המון המצלות על המשביר לצרכן. אני באופן אישי לא בדקתי אבל עוד פעם שווה בדיקה. באופן כללי את יכולה למצוא בהרבה מקומות (חוץ מבחנויות של אנורקסיות) כי סה"כ המידה שלך לא גדולה מאוד... בהצלחה בכל אופן! לילה טוב..

לכי לקאסטרו או זארה.....

יש להם שמלות מהממות שמתאימות מאוד לאירועים וגם אם שרוולים ארוכים,ואם זה שרווולים קצרים את יכולה ללבש מעל איזה עליונית קטנה כזאת,והם מייצרים בגדים עד מידות 44-46 ,תנסי גם בגולף או ברנואר יש גם להם שמלות מדהימות אבל הבעיה היא ששם השמלות הן יותר פשוטות יותר יומיומיות,בקאסטרו וזארה הן מפוארות ואלגנטיות יותר.......

אה אם את מחפשת חולצות אז....

חשבתי שאת מחפשת שמלות ולא חולצות חחח,אם את מחפשת חולצות לאירוע אז הרשתות הכי אולטימטיביות בישביל חולצות אלגנטיות לאירוע הן:רנואר,גולף,קסטרו,ובנושא השרוולים יש לי פתרון בשיבילך תקני כזאת עליונית קטנה של שרוולים ותלבשי מעל החולצה........ ולדעתי גם פוקס שווה בדיקה בפוקס זה יותר פשוט ויומיומי אבל אם תחפשי טוב מאדו יכול להיותש תמצאי משהו אלגנטי שיהיה יפה לאירוע,אני למשל לא מזמן קניתי משם כזאת מין חולצת טוניקה צבעונית מממש ממש יפה ומחמיאה בטירוף שמדגישה את המותן....

צפרדעית

New member
מעבר להמלצות שכבר הומלצו פה

היתי ממליצה לך לבקר גם בסניף של נינה. לפעמים יש להם "יציאות" מוצלחות עד למידה 46 חוץ מזה תנסי גם בדיסקרט כי להפתעתי הרבה יצאו להם כמה דגמים יפים השנה.

AlterNova

New member
ההמלצות שלי...

גם אני מתהדרת במידה 44-46 וציצים מפוארים.. אז העצה שלי היא קודם כל הוניגמן ,בכל עונה אני מוצאת שם כמה וכמה חולצות מוצלחות ומקוריות, הן גם איכותיות ומשרתות אותי המון זמן. מעבר לזה לא מזמן מצאתי חולצה שחורה יפהיפיה וסקסית בגולף, אז אני ממליצה לשוטט גם שם. בהצלחה ותהני בארוע.

hadar 24

New member
בננות תודה על המידע!!!../images/Emo51.gif../images/Emo99.gif

אני מודה שיש לי בעיה לא מובנת להכנס לחניות שמוגדרות כמידות גדולות (כמו מתאים לי ועונות וכו'...) זה נתפס לי כמשהו יותר מבוגר למרות שאני יודעת שאני שוללת מראש אבל זאת בעיה רצינית שלי כמובן שהוניגמן וגולף וכו'.... אין לי בעיה בכלל... בכל אופן אני ילך לעשות סיבוב קניון עם האינפורמציה החדשה!!!! ואשמח לקבל עוד מקומות שאפשרי למצוא בלי שום קשר לחתונה כי אני חולת קניון וקניות... רק שאלה קטנה מזה החנות דיסקרט איפה היא נמצאת ומה הסגנון? ושוב תודה!!!

Olga1986

New member
אם את מחפשת חולצות פשוטות, כלומר לא

רק לארועים- אני ממליצה את תמנון. הבגדים בעונות האחרונות מדהימים. חולצות במחירים הוגנים לחלוטין (2 ב100), איכות מעולה והחשוב מכל מתאימות בול לבחורות מלאות. המידות עד ל 4/5 שמקבילה בערך ל 46. הסניף שאני נאמנה לו נמצא בצומת אחיסמך, על גבול רמלה-לוד. תהני ממסע הקניות :)

צפרדעית

New member
קישור לאתר של דיסקרט

http://www.discreet-f.co.il/collection.asp בחיי שהקולקציה מ ה מ מ ת!!!!

אורעם1

New member
הייתי אתמול בחנות של דיסקרט

הדברים מאוד זקנים, דוסיים, ולא מחמיאים. לא מצאתי כלום!

צפרדעית

New member
ואלה???

הקטלוג שלהם מהמם !!! בכל אופן, אני קניתי טוניקה מקסימה שלהם בבורדו ואני מרוצה ממנה לחלוטין. אגב, כל הקולקציה החדשה כבר הגיעה לחנויות????

למעלה