חולצה חדשה

חולצה חדשה

אז ככה- קניתי חולצה, לפי דעתי נורא נורא יפה. הבעיה היא- היא עולה עלי, אבל עדיין קטנה מדי. אני עכשיו בדיאטה (כבר 4 חודשים)וכבר הורדתי 18 קילו, אז עצם זה שהיא עלתה עלי היה נורא משמח :) הדרך עדיין ארוכה אבל כשאני אוריד עוד לפחות 10 קילו זה יתאים לי :). אז למה קניתי אותה עכשיו אתם בטח שואלים? כי לא רציתי שאני אפספס, ובפעם הבאה לא תהיה להם את החולצה הזו. וגם זה ימריץ אותי להמשיך בדיאטה יש לי תמונה של החולצה, וגם לקחתי תמונה עם החולצה עלי- אני יודעת שזה קטן מדי עלי, אבל רק שתראו בכלליות איך זה יושב, אשמח להערות! ותסלחו לי אבל ערפתי, די באכזריות את ראשי בתמונה וגם מסביב.. :)

nuIIa

New member
באמת חולצה יפה

נראה לי שיש לך פחות מ 10 קילו כדי שהיא תשב יפה עלייך, בנתיים את יכולה ללכת איתה פתוחה עם גופיה מתחת.
מאיפה?

לורד קיטש

יש להם בגדים נורא יפים.. אני לא יודעת אם יש חנויות לורד קיטש מחוץ לירושלים, אני מניחה שכן.. אם לא.. יש 3 או 4 חנויות שלהם בירושלים.

1980 אורחת

New member
../images/Emo45.gif תתחדשי!

אכן חולצה מקסימה, מסכימה עם nulla שאת צריכה להוריד פחות מ10 ילו בשביל שהיא תשב עלייך יפה.

DREAM111

New member
קודם אומר כל הכבוד ../images/Emo45.gif

ועוד יותר כל הכבוד על ההחלטה לקנות את החולצה ולהעמיד אותה כיעד להורדה נוספת. מחכה לראות את התמונה במצב בו את תרגישי הכי נוח בחולצה. תתחדשי ותמשיכי בהצלחה רבה.

למעלה