חולמת הרבה עבר

קטנטנה

New member
חולמת הרבה עבר

שלום טליה, חדשה פה, חיה את הרוח שלי בגוף כבר הרבה זמן. מטפלת בביוארגיה וביורגונומי, ועדיין יש לי המון שאלות ללא מענה. יש לי איזה נושא שכל הזמן ``מרחף`` מעל ראשי. כל הזמן סוחבת דמויות, אנשים ורגשות מן העבר. לפעמים ממש בורחת לשם, אם לא במציאות אז אפילו בחלומות. זה לא שלא טוב לי, עשיתי בחירות מצויינות בחיים, יש לי ילד מדהים, ובעל שכיף ללמוד לידו (טוב, לא תמיד אבל בדרך כלל), אני מרגישה די טוב עם עצמי, ואפילו במצבים שממש טוב לי אני פתאום מדמיינת את עצמי במקום אחר, ובזמן אחר (בד``כ בעבר), עם מישהו אחר, ואיך היה יכול להיות... ואיך היה... זה לא היה מציק לי אילמלא לא הייתי מרגישה לא נוח עם זה באיזשהו מקום נראה לי שזה מפריע לי לזרום בחיים. נדמה לי, שאם כולם היו יכולים ``לראות ברוח``, היו רואים כל כך הרבה אנשים מסביבי, כל אלה שאני מחזיקה אותם במחשבות לידי, ובעצם עדיין מרגישה שהם בני הזוג שלי. אשמח אם תחווי את דעתך, ואולי תאירי את עיני מדוע זה כך. נולדתי ב-13.3.1970 בשעה 03.15 בבוקר. תודה.

Tal_Ya_Tal

New member
היי קטנטנה, B-)

קטנטנה, מאד רגישה ומחפשת שייכות, טובת לב. יש לך דחף להשיג את הבלתי נתן להשגה, במיוחד מבחינה רגשית. האידיאלים כה הגבוהים, שלעתים קרובות, אינם ברי מימוש. יש בך הזדקקות גדולה לחום ואהבה. על כן, את עשויה להיתלות באדם הראשון שגלה רגשות חיבה כלפייך ול``הקבר בחיים``. יש בך חושניות גדולה. אהבה יצרית מאד. אולם ברגע שנוצר ניתוק רגשי יזום, אין דרך חזרה לאחור. אך גם חששות משתלטנות רגשית. מאד קשה לסלוח על פגיעה. במיוחד, בכל הקשור להשבת רגשות ריקם. ישנה המתנה לנקמה, גם כאשר הנקמה אינה משמעותית. לכן, יש קושי בחיי הזוגיות. לעתים תכופות, יחסים עשויים להסתיים בניתוק. המטרה היא: מודעות לצורך בשליטה ולפחד הנטישה. שינוי הגישה למערכות יחסים ולהדדיות. יש פוטנציאל אדיר להתפתחות רוחנית וסיוע להתחיל להפוך את מערכת הערכים לרוחנית. (כל ערכי הקבלה, הירושה או המורשת.) על כן כל מערכות היחסים שנבנות, חייבות להכיל בתוכן את הממד הרוחני. יש בך אידיאליסטיות. לעתים קרובות, ישנו דחף לערב מין עם דת על מנת לחוות התמזגות אורגזמית עם היקום. הזכרון בן אלפי השנים, בהם הוותה המיניות חלק מטקסים רוחניים (טנטרה), שלמעשה ציינו כך את החיבור עם האלוהות, עם האחדות המוחלטת, עדיין קיים. הרגש שולט אצלך בכח הרצון. קיימת פגיעות, גדולה, עקשות, עצמאות וחשש לאבד את החופש ואת האינדיבידואליות. על כן, `אהבות` משתנות חדשות לבקרים. ישנו טוב לב לא מחייב. אולם המניעים לעתים מעוותים. עצבנות מאד גדולה, בעיות עצבים, שוני מסוים מבחינה מינית, או משיכה למין מוזר. בשל הדחפים יוצאי הדופן והנטייה לרסנם, יתכנו חויות מיניות טראומטיות, כגורם או כקורבן, עד כדי נטייה לברוח מהחיים. הבריחה שלך היא דרך החלומות. מה נאמר לך כאן, איננו פתרון הבעיה, אלא הסבר, עד כמה רגשותייך סבוכים ועל כן הם מעלים מעלה את החלומות שעוזרים לתת המודע ל`התנקות`. ממליצה על עבודת מודעות אישית עם המפה. L&L TALYA

אלדר

New member
טליה את יודעת שעכשיו...

כשפירטת לה קצת עליה בעצם ``קראת`` כמעט מדוייק מישהי שאני מכיר (או יותר נכון הכרתי ולצערי כבר לא כל כך אבל לא משנה היא ברוגז) אז טליה מה שכתבת כל כך דומה למישהי שאני מכיר והכרתי כל כך טוב שזה מפתיע אותי לקרוא את זה שוב..... אור ואהבה לכולם...

למעלה