חולמת הרבה עבר

קטנטנה

New member
חולמת הרבה עבר

שלום טליה, חדשה פה, חיה את הרוח שלי בגוף כבר הרבה זמן. מטפלת בביוארגיה וביורגונומי, ועדיין יש לי המון שאלות ללא מענה. יש לי איזה נושא שכל הזמן ``מרחף`` מעל ראשי. כל הזמן סוחבת דמויות, אנשים ורגשות מן העבר. לפעמים ממש בורחת לשם, אם לא במציאות אז אפילו בחלומות. זה לא שלא טוב לי, עשיתי בחירות מצויינות בחיים, יש לי ילד מדהים, ובעל שכיף ללמוד לידו (טוב, לא תמיד אבל בדרך כלל), אני מרגישה די טוב עם עצמי, ואפילו במצבים שממש טוב לי אני פתאום מדמיינת את עצמי במקום אחר, ובזמן אחר (בד``כ בעבר), עם מישהו אחר, ואיך היה יכול להיות... ואיך היה... זה לא היה מציק לי אילמלא לא הייתי מרגישה לא נוח עם זה באיזשהו מקום נראה לי שזה מפריע לי לזרום בחיים. נדמה לי, שאם כולם היו יכולים ``לראות ברוח``, היו רואים כל כך הרבה אנשים מסביבי, כל אלה שאני מחזיקה אותם במחשבות לידי, ובעצם עדיין מרגישה שהם בני הזוג שלי. אשמח אם תחווי את דעתך, ואולי תאירי את עיני מדוע זה כך.

S.L.

New member
ראיתי שאף אחד לא ענה...

אז רציתי לענות,רק בשביל לענות. 1)את _כן_ יכולה ליצור קששר עם אנשים ``רוחניים``, אם תחפשי. 2)אולי...אולי פשוט אין לך תעסוקה פיזית שתמקם אותך בעולם הזה? אולי...תעשי ספורט\ הליכה\טיולים וכדו`? במה את עובדת? יושבת הרבה על החשב?

למעלה