חולי נפש. אהרון ברק צריך מטפלת צמודה 24/7 מדבר שטויות

האיש שהכין והביא את מדינת ישמעאל לאבדן הדמוקרטיה מדבר על הליכוד ? על הימין שטויות שקרים והזיות.
מי שהרס את מדינת ישראל והפך אותה למדינת ישמעאל זה המשטר שלכם הדפוק. המשטר התבוסתני הבוגדני והמלשני האנטי ציוני ששונא יהודים ויהדות.
תורת הכל שפיט מסמוס האיזונים והבלמים בין הרשות השופטת לרשות המחוקקת הם פרי עבודת ידיך חלאה עלוב.
ושלא תבינו אותי שלא נכון . גם הליכוד הוא חלק מהקנוניה האנטישמית וחיסולה של מדינת ישראל כמדינה ציונית והפיכתה לישמעאל אבל להפיל הכל על הליכוד ולומר שהימין אשם זאת בדיחה עצובה.

evglev1

Well-known member
מנהל
האיש שהכין והביא את מדינת ישמעאל לאבדן הדמוקרטיה מדבר על הליכוד ? על הימין שטויות שקרים והזיות.
מי שהרס את מדינת ישראל והפך אותה למדינת ישמעאל זה המשטר שלכם הדפוק. המשטר התבוסתני הבוגדני והמלשני האנטי ציוני ששונא יהודים ויהדות.
תורת הכל שפיט מסמוס האיזונים והבלמים בין הרשות השופטת לרשות המחוקקת הם פרי עבודת ידיך חלאה עלוב.
ושלא תבינו אותי שלא נכון . גם הליכוד הוא חלק מהקנוניה האנטישמית וחיסולה של מדינת ישראל כמדינה ציונית והפיכתה לישמעאל אבל להפיל הכל על הליכוד ולומר שהימין אשם זאת בדיחה עצובה.
הוא כועס על הניסיון של הליכוד להחזיר את הדמוקרטיה שהייתה לפניו, ולבטל את משטר האייתולות שהוא יצר, מבחינתו משטר האייתולות שלו זאת הדמוקרטיה האמיתית ולכן מבחינתו כל ניסיון להחזיר סמכויות שהוא שלל מהכנסת הוא הרס הדמוקרטיה. אני מניח שגם חמינאי טוען שהמשטר הנוכחי הוא דמוקרטיה והמורדים רוצים דיקטטורה.

הוא כועס על הניסיון של הליכוד להחזיר את הדמוקרטיה שהייתה לפניו, ולבטל את משטר האייתולות שהוא יצר, מבחינתו משטר האייתולות שלו זאת הדמוקרטיה האמיתית ולכן מבחינתו כל ניסיון להחזיר סמכויות שהוא שלל מהכנסת הוא הרס הדמוקרטיה. אני מניח שגם חמינאי טוען שהמשטר הנוכחי הוא דמוקרטיה והמורדים רוצים דיקטטורה.

גם אני כועס כי כשהפלצתי וזה לא הסריח זה הכעיס אותי אז את מי זה צריך לעניין שאני כועס?
הוא כועס שיכעס את עצמו לדעת ויתלה את עצמו אבל להופיע בתקשורת ולמכור לנו שקרים ולדבר בשם הדמוקרטיה אותה הוא הרס זה מביא את העצבים שלי לאדום. אני רותח על רשתות התשקורת שנותנות לחלאה הזה במה . וכועס עוד יותר על הרס מדינת ישראל והפיכתה למדינת ישמעאל .

1ספי11

Well-known member
מאיזה ערימת טיפשות אתה רואה שהכפפת בית המשפט לראש הממשלה זה החזרת הדמוקרטיה?

certified.woke

Well-known member
ה"רוב" רוצה לקבוע "הכל", אך אפילו בדמוקרטיה רוב אינו חזות הכל.
יש ענינים עליהם מופקדת מערכת המשפט.
"אייטולות" הם כהני-דת.
אין "אייטולות" בבית המשפט העליון...

דיברגנט חדש

Well-known member
ה"רוב" רוצה לקבוע "הכל", אך אפילו בדמוקרטיה רוב אינו חזות הכל.
יש ענינים עליהם מופקדת מערכת המשפט.
"אייטולות" הם כהני-דת.
אין "אייטולות" בבית המשפט העליון...
גם 0מולנות קיצונית היא סוג של דת, כת לכל דבר.

certified.woke

Well-known member
בדמוקרטיה אי אפשר בלי מערכת שופטת.

אם יש לכם טענות לשופט כזה או אחר אפשר לתבוע אותו.
שופט אינו חסין בקורת!
גם לא שופט בית המשפט העליון.
אלא שהבקורת חייבת להיות ענינית, מנומקת, והנמוקים - נשענים על אדנים מוצקים...

שופט אינו חסין בקורת!
הטענה של הימין שהשופטים ממציאים חוקים בפועל,

בלי שאומרים לנו שהחוקים שהם "ממציאים" זה משפט בינלאומי,

מה שממשלת ישראל מקבלת כתקין.

אם הממשלה לא רוצה שיתייחסו למשפט בינלאומי שיוציאו חוק שאומר את זה!

evglev1

Well-known member
מנהל
הטענה של הימין שהשופטים ממציאים חוקים בפועל,

בלי שאומרים לנו שהחוקים שהם "ממציאים" זה משפט בינלאומי,

מה שממשלת ישראל מקבלת כתקין.

אם הממשלה לא רוצה שיתייחסו למשפט בינלאומי שיוציאו חוק שאומר את זה!
איזה חוק בינלאומי מחייב לתת לתומכי טרור אפשרות להתמודד לכנסת?

evglev1

Well-known member
מנהל
אפליה על יסוד חופש דיבור ודיעה.
באמת? בצרפת יכולים להתמודד לפרלמנט מפלגה שטוענת שצרפת אשמה במלחמת העולם הראשונה ופושעי המלחמה האמיתיים הם לא ממשלת גרמניה של אותה תקופה אלא ממשלת צרפת של אותה תקופה? או עכשיו מפלגה שטוענת שרצח נשים שהולכות עם חולצות בטן זה לגיטימי?

1ספי11

Well-known member
באמת? בצרפת יכולים להתמודד לפרלמנט מפלגה שטוענת שצרפת אשמה במלחמת העולם הראשונה ופושעי המלחמה האמיתיים הם לא ממשלת גרמניה של אותה תקופה אלא ממשלת צרפת של אותה תקופה? או עכשיו מפלגה שטוענת שרצח נשים שהולכות עם חולצות בטן זה לגיטימי?
חדל קשקשת.
אתה הרי לא מכיר את החוקים שם.

יש לך טענה רצינית(לעיניין) ולא פופוליסטית?

evglev1

Well-known member
מנהל
שופט אינו חסין בקורת!
במשפט זדורוב הכול נומק, אבל המערכת עמדה על הרגליים האחוריות כדי להצדיק משפט לא צודק, ורק בסוף נמצא צדיק בסדום שכפה משפט חוזר.

למעלה