חולון ה-4/1/07

OrenCN

New member
חוויה, פעם בחיים

עמיר בניון הוא תופעה מוזיקלית שאי אפשר לתאר אותה במילים,כמה שאני אכתוב פה, צריך להיות בהופעה ולדבר איתו מאחורי הקלעים בשביל להבין את עוצמת התופעה הזאת. כל כך הרבה חיכיתי לההופעה הזאת, ולא יצאתי מאוכזב לרגע. לכל החבר'ה שאומרים שהקהל יבש, אתם צריכים להבין שעמיר הוא לא שרית חדד וגם בשירים ה"שמחים" שלו כביכול, לא צריך לקום ולהשתגע בשביל להנות ואני מסכים עם הבחור שאמר שההופעה של עמיר היא כמו קונצרט,פה צריך לשבת ולהקשיב לא צריך לחפש את הדבר השלילי בכל דבר, צריך להסתכל על דבר בצורה חיובית. תסתכלו על העובדה שאולם מפוצץ בממוצע 30 שורות ובכל שורה יש ממוצע 30 כיסאות, הקהל הזה בא להופעה,שילם כסף,יושב ומקשיב לשירים,צוחק בשיר ב"בחייאת", כל רגע מוחא כפיים, ובהדרן שר את "שמחות קטנות" ואת "ניצחת איתי הכל" כמו גדול. אגב,כל הכבוד ל"נבל עשור" על זה שהוציאו את "אותו מקום אותו הרוח" ואת "רק את" בהוצאה מחודשת, סוף סוף יש סיכוי להחזיק עותק מקורי לאלבומים האלה לאנשים שנחשפו לעמיר יותר מאוחר ולא בתחילת הקריירה שלו. רשימת שירים: אותו מקום אותו הרוח-עולם גדול,שמחות קטנות רק את-כשאת עצובה,אולי הפעם,יש לי חלום,מורה לחיים שלכת-ללכת לשם הכל עד לכאן-בורח,רציתי להיות,כמעט,הכל עד לכאן,שיגרה,עיניה,בת מלך,נשמתי ניצחת איתי הכל-שלום אשה,ניצחת איתי הכל לא אוותר של אבי בניון-אל עצמך,קצרה וארוכה שירים שאינם באלבומים-בחייאת,שיר הוודקה,יגדל אלוקים חי יכול להיות ששכחתי משהו, אתם מוזמנים להשלים, וכל מי שיש לו תמונות או סרטים יותר ממוזמן לשים אותם פה. זה הולך להיות משפט נדוש מה שאני כותב עכשיו,אבל עמיר בניון, מזל,מזל שיש אותך. תודה עמיר, אורן.

alcHemyst

New member
שכחת את השיר

"געגוע", מתוך רק את. או שאולי התבלבלת בין שניים - כי את השיר "אולי הפעם" הוא לא שר..

dor dn

New member
הוא גם אמר רציתי להיות ושלום אשה

שלא היו... אז הוא התבלבל גם בהם

גרציה פ

New member
תמונות ממחישות, תודה אורן..

זה אתה ש..: "אההה זאת את גרציה מהפורום" נכון? או שאני טועה?

chen88

New member
אורן סחטיין על התמונות

זאת אני חן, (מאיה בשבילך במסן או באייסי חח)

שבוע טוב,והמון תודות...

ראשית שבוע טוב לכול אנשי הפורום ובכלל. יש מילה אחת שאני חייב אותה למישהי מקסימה וזאת ורד אז תודה על הכל כי לולא את לא היית זוכה לחוויה ההיא אז שוב תודה. ועוד תודה ומזל טוב לאתי המקסימה ,לפזית המיוחדת ,לגרציה המדהימה לכול האנשים המיוחדים מכאן שהפכו למעיין משפחה חמה עם כול הכלול בה. תודה מיוחדת לנגנים של עמיר שממש היתחברו וכמבון לעמיר הוירטואוז בעל ה"מנעד" המדובר ולראות את זה מקרוב זה בכלל חוויה.והכי תודה על רגע ועל כל נשימה לך אבא שבשמים על כל האנשים מצעדת החיים ועל החיים בכלל תודה. בשורות טובות ולא של כמעט של בע"ה בטוח...

לא הייתי...

אך שמעתי שעמיר, אבי, איתן, דרור, שמוליק, ויקטור ונדב היו ענקים ולעומתם הקהל היה קצת פחות. מי שהיה בי-ם מבין טוב מאוד למה אנחנו (הירושלמים) לא מתביישים לרגע בקהל הירושלמי אלא להיפך גאים בו עד מאוד! הייתי בשלוש הופעות (ב"ש, י-ם וברנר) עד עתה ובי-ם נהניתי יותר מבכל מקום אחר. גם כי עמיר היה במיטבו וגם כי הקהל תמך, שר ורקד במהלך ההופעה. במקרה בב"ש ובברנר הייתי היחיד בערך שרקד ואני לא מתבייש בזה לשניה. יש לי חבר שהוא מנגן בלהקה וכשסיפרתי לו על התגובות של הנגנים לריקוד שלי הוא אמר לי: "אתה לא יודע איך זה עושה טוב לאמן כשהקהל שהוא מופיע מולו משתף איתו פעולה". לעניות דעתי יש עניין לשיר /לרקוד כשמתאים (כמובן בלי לפגוע ברגשות האמן). שיהיה לכולם/ן שבוע טוב מהנה והכי חשוב רק בריאות לכולם/ן!

n a o r i

New member
בירושלים היה לו ממש מצב רוח

וזה מאוד הוסיף והיה נחמד במיוחד הקטע שהוא ביקש לשמוח ואז הוא שאל את עצמו איך הוא מבקש מאיתנו לשמוח בשירים שנשמעים כל כך עצובים ...... ולבסוף הוא הוסיף - תאמינו לי בעומק של השירים - הם שמחים ! חמוד

אלמוגי ומה איתי......./images/Emo10.gif כנס יש עוד

ורד - תגידי לו, מה עם תודה לגילי שהנעימה לכם את הזמן עד שנכנסתם לראות את עמיר ואני לא??????

ענן 9

New member
אני רוצה לומר בצינעה../images/Emo187.gif

כול השירים אצל עמיר היקר יפים וחזקים,,, אין שירים לא יפים פתאום מאן דהוא ניזכר שהשיר החולם יפה,,, אין מצב הכל יפה רק שאנו נוהגים לעיתים במוח הקטן שלנו לקטלג זה יפה זה פחות יפה וכולם מן הסתם היו בניו,,, סליחה על ההערה אם מישהו ניפגע

gotomichal

New member
בחייאתתתתת

איזה שיר גאוני, הורס ברמות! איזו הופעה מרגשת, מהממת, הרמוניה של כלי נגינה! ואיפה שלכת? חבל.. ועוד חבל- שהסיום היה קצת רציני מידיי, ולא עם איזה שיר שכייף היה לזמזם בדרך הביתה! עמיר הוא ללא ספק יוצר מדהים

למעלה