חוויה, פעם בחיים
עמיר בניון הוא תופעה מוזיקלית שאי אפשר לתאר אותה במילים,כמה שאני אכתוב פה, צריך להיות בהופעה ולדבר איתו מאחורי הקלעים בשביל להבין את עוצמת התופעה הזאת. כל כך הרבה חיכיתי לההופעה הזאת, ולא יצאתי מאוכזב לרגע. לכל החבר'ה שאומרים שהקהל יבש, אתם צריכים להבין שעמיר הוא לא שרית חדד וגם בשירים ה"שמחים" שלו כביכול, לא צריך לקום ולהשתגע בשביל להנות ואני מסכים עם הבחור שאמר שההופעה של עמיר היא כמו קונצרט,פה צריך לשבת ולהקשיב לא צריך לחפש את הדבר השלילי בכל דבר, צריך להסתכל על דבר בצורה חיובית. תסתכלו על העובדה שאולם מפוצץ בממוצע 30 שורות ובכל שורה יש ממוצע 30 כיסאות, הקהל הזה בא להופעה,שילם כסף,יושב ומקשיב לשירים,צוחק בשיר ב"בחייאת", כל רגע מוחא כפיים, ובהדרן שר את "שמחות קטנות" ואת "ניצחת איתי הכל" כמו גדול. אגב,כל הכבוד ל"נבל עשור" על זה שהוציאו את "אותו מקום אותו הרוח" ואת "רק את" בהוצאה מחודשת, סוף סוף יש סיכוי להחזיק עותק מקורי לאלבומים האלה לאנשים שנחשפו לעמיר יותר מאוחר ולא בתחילת הקריירה שלו. רשימת שירים: אותו מקום אותו הרוח-עולם גדול,שמחות קטנות רק את-כשאת עצובה,אולי הפעם,יש לי חלום,מורה לחיים שלכת-ללכת לשם הכל עד לכאן-בורח,רציתי להיות,כמעט,הכל עד לכאן,שיגרה,עיניה,בת מלך,נשמתי ניצחת איתי הכל-שלום אשה,ניצחת איתי הכל לא אוותר של אבי בניון-אל עצמך,קצרה וארוכה שירים שאינם באלבומים-בחייאת,שיר הוודקה,יגדל אלוקים חי יכול להיות ששכחתי משהו, אתם מוזמנים להשלים, וכל מי שיש לו תמונות או סרטים יותר ממוזמן לשים אותם פה. זה הולך להיות משפט נדוש מה שאני כותב עכשיו,אבל עמיר בניון, מזל,מזל שיש אותך. תודה עמיר, אורן.