חולון ה-4/1/07

alcHemyst

New member
ההופעה הערב בחולון... ../images/Emo168.gif

הייתה מדהימה :) איזה אנרגיות המשולבות יחדיו עם צניעות, ואילו עוצמות של קול (קולות כמובן , עם אבי!) שמרעידות את כל הגוף עד שנכנסות עמוק פנימה.. (במיוחד אם יושבים בשורה השנייה לדוג'
) וזו עוד הזדמנות לציין איך אני מבסוט על אבי. השיר החדש שלו פשוט מדהים ואני לא מפסיק לשמוע אותו... אני ממש מתחבר אליו..
מה שכן, היו חסרים לי : (דברים מזעריים.. בכל זאת, אחרי הופעה כזו הרי אי אפשר להוריד את החיוך..
) את אינך.. בדואט חי של האחים.. זה היה עוד יותר ממושלם .. (כרגע אנחנו בציון מושלם..!) ושלכת.. שהופתעתי שלא שר.. בכל זאת אחד השירים הנדירים...! אה ומישהו ציין פה לפני כמה זמן שמאוד הופתע שאין בהופעה כינור.. אני לגמרי מסכים זה היה יכול רק להוסיף! אבל הופתעתי גם משירים שפתאום הוא כן שר, ושממש באו לי בהפתעה.. גם ממש אהבתי את הקטע המותח של לא לדעת איזה שיר הולך לבוא.. פתאום לשמוע את געגוע.. ואז בת מלך.. ואז בורח.. מורה לחיים.. כמעט.. וזה פשוט לא נגמר- כל שיר שבא נהיים רק יותר ויותר שמחים :) אין היה מדהים פשוט!!! היה כיף לשבת עם מאות אנשים ולשמוע איך כולם מחוברים לעמיר ושרים את השירים....

yardenia

New member
ההופעה בחולון

עמיר הגדול מכולם . . . תודה לגרציה על הליווי החם מופע מצויין קהל יבשושי

משהו קטן שאני לא מבינה....

למה בהופעות של עמיר הקהל יבשושי שכזה??....אני קוראת כאן בפורום על חבר'ה שהלכו להופעות ונהנו אבל הקהל היה רדום...ככה היה גם בהופעה בירושלים שהלכתי...הרי כל אלה שהולכים, אוהבים את המוזיקה המדהימה שלו...אז למה לא לפרגן עם מחיאות כפיים או קריאות עידוד?...

לא, אבל...

מבחינת במה, סאונד ותאורה זה היה נשמע ונראה הכי טוב. הקהל לא תמיד חייב לקום ולרקוד ובכל זאת האנרגיות היו פצצות.

ויווש

New member
זה ממש לא נכון לגבי אתמול

אני אתמול הייתי, מאוד נהניתי. הקהל מחא כפיים ופירגן, וקם על רגליו להריע. היה מדהים. בשירים היותר קצביים הקהל היה יותר מעורב. מה לעשות שהרוב שקט, וגם בשירים השרטים אנשים שרו. היה אחלה.

המורחק1

New member
אני משווה הופעה של עמיר לקונצרט

אנשים יושבים ומתמוגגים מהנאה חוץ מזה שהשירים של עמיר הם לא כמו של שרית חדד שאנשים יקומו וירקדו אבל התשואות והאהבה שהוא מקבל הם אף גדולים יותר

גרציה פ

New member
בתאלוששש ...ולכולם..

רק רציתי לגיד לך שהקהל פירגן אתמול, זה לא נכון לאגיד שלא פיגרן, בשירים השקטים הם פשוט נהנו לשמוע את עמיר שר בשקט, מזה שהקהל היה יותר שקט מבהופעות אחרות לא אומר שלא נהנו מההופעה, מה שלי הפריע ק צ ת זה המשטר הנוקשה שהיה באולם, {לא לצאת מכאן ולא ללכת לשם ולא לצלם והעניים של הסדרנים בלשו אחרינו כמו ק.ג.ב.
כאילו שבאנו לגנוב משהו, ותעיד על כך ירדניה}} זה קצת יותר הציק לי. וחוץ מזה... עמיר והחב'ה היה אחלה...ולא איכזבו כרגיל.

למעלה