חולה לפני המבחן :(

חולה לפני המבחן :(

מה עושים? במרכז הארצי אמרו לי שאני יכולה להזיז את הבחינה ליום ראשון, בתוספת תשלום של 570 ש"ח ושזה לא וודאי. זתומרת שיכול להיות שאני אגיע, ולא יהיה לי מקום.. מה לעשות? לגשת למבחן חולה? לנסות להגיע ביום ראשון, בתקווה שאחלים..? איזה יאוש.. :(

Famme Fatal

New member
גם לי יש קלקול קיבה כבר כמה ימים

תנסי להתאושש ובלי לחץ, עד עכשיו למדת יהיה בסדר

רק לב

New member
היי....

אני בסרט של כאבי ראש כרוניים, אני לא מסוגלת ללמוד, לא יכולה לזוז מהמיטה... אני מנסה ללמוד קצת במיטה אבל זה לא הולך במיוחד... והחששות שלי מה יהיה ביום חמישי?! יש לי היום סימולציה אחרונה של לחמן בכיתה ואני לא הולכת כי אני לא מסוגלת, אני לא מרוכזת בכלל... אני מקווה להרגיש טוב עד יום חמישי... ותרגישי טוב גם את...

תודה רבה לך..!

נראה לי שצריך לפתוח שירשור חולים.. :/ טוב לדעת שאני לא היחידה שנמצאת במצב הזה... צרת רבים חצי נחמה :) אני מתפללת בשביל כולנו שנחלים צ'יק-צ'ק!

רק לב

New member
תאמיני לי שאני לא יודעת מה

לעשות, אני עם כאבי ראש כל הבוקר, יש לי חום, האופטלגין לא עוזר, אני לא מצליחה ללמוד בכלל ואני לא מרוכזת... כמעט ולא למדתי היום ועכשיו אני יושבת במיטה עם הכרטיסיות ועוברת על מילים, לא עשיתי בכלל את מה שהקצבתי לעצמי להיום וזה ממש מטריד אותי... אני לא יודעת מה אני אעשה אם ארגיש לא טוב ביום חמישי...

dasoona1

New member
מותק

את מלחיצה את עצמך נ-ו-ר-א דבר ראשון, מה שתלמדי ביומיים הקרובים כבר לא יתרום...את הידע שהיית יכולה לצבור לקראת הבחינה כבר צברת. יש עוד יומיים עד הבחינה..תעשי אמבטיה חמה, תשתי תה ומרק , ותרבצי מול הטלויזיה. את תרגישי טוב עד הבחינה, את תראי.

רק לב

New member
מהפה שלך לאלוהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני באמת מקווה שאני ארגיש טוב יותר אחרת אני באמת לא יודעת איך אבחן...

מהפה שלך לפה שלי. :p סתם סתם

קיצר שומעת באמת אל תלחצי אני למשל בסימולציות לפסיכו הראשון שלי הייתי על 715-725 אבל מה בבחינה קפאתי עם מתחת ל600 שזה מאוד מוזר ואפילו שקלתי לערער אבל אני עכשיו למועד אפריל באתי ככה הכי מוכן עם צמח כזה שמרגיע וגם אני שומר על הבריאות שלי עכשיו יותר מתמיד כי צריך להיור מפוקסים

בהתחלה באתי לרשום משהו על קיומם של

סוטים ברשת... אחר כך פתחתי את ההודעה שלך ועכשיו אני רוצה לרשום על סוטים מסוממים ברשת
הכל מאהבה

שמעי...

יש לי מחלה כרונית, את הקורס סחבתי איתה ואת הבחינה אעשה איתה, וכנראה את החיים אחיה איתה (רק 10% מחלימים), וסבבה! עושים... חיים... מצליחים
אם לא במועד הזה, אז בפעם אחרת... ויהיה 'פסדר! מה שאני ממליצה (בד"כ עוזר להחלמה מהירה, לפעמים אפילו ביום) - לשתות תה ירוק, לאכול הרבה שום ובצל, לשתות חומץ תפוחים (שווה לקנות אם אין מחר על הבוקר כדי לזרז את ההחלמה לקראת הבחינה) מהול במים ביחס של 1:3 לטובת המים (
), לאכול המון תפוזים ולימון - בגלל הויטמין C, וכרוב / בננה - בגלל האשלגן! וכמה שיותר ירקות ירוקים. אני לא אשת מקצוע אבל כאחת שמצטננת או חוטפת איזה וירוס/חיידק פעם בחודש לפחות - זה עובד!
החלמה מהירה
והמון בהצלחה בבחינה!

למעלה