חוכמיתוש...

חוכמית

New member
מה עם הסיפור?

אני די מתלבטת מה לעשות?? להמשיך, לא להמשיך??? ההמשך עוד יותר מסובך וקשה........

חוכמית

New member
בוקר אור גם לך

מה מצב העבודה בשטח?? אני גמרתי לסוג את השמיכה ו.זה כזה יום של התלבטויות כי אני די עפופה אז עכשיו אני מתלבטת אם לסרוג גם כרית!!!!!!!!

אורלי_ל

New member
אויש אני מאוד עסוקה

כה הרבה פורומים, כה מעט זמן. וגם 32000 משחקים בפריסל.

חוכמית

New member
מה זה? אוף טופיק??????

בהוראות הסריגה שלי אין מילים כאלה........ תגידי מה קורה??? אני די משועממת, וגם די עצלנית להמשיך בסיפור ... אז..יש לך פיתרון???? אבל בבקשה רק משהו הגיוני. זה מאוד חשוב בבוקר זה שבו אין כמעט קשר בין מילה אחת לשנייה אצלי ואני מה זה אוהבת את זה. זה כאילו המוח מפוזר לי במנוחה, בכסא נוח על שפת הים עם כוס משקה קר ביד ומסתכל רחוק לאופק ופשוט בוהה. מממממממ......נעים........ טוב, צריך להפעיל אותו קצת כדי לקרא אתכם אבל זה ממש מאמץ כייפי..... אוהבת.

אורלי_ל

New member
משהו הגיוני?

אל תדרשי ממני מה שאת לא דורשת מעצמך...
אני קמתי היום לבוקר שכולו מרפאת שיניים על כל מרכיביה, ואני חולמת כבר על ארוח"צ. ים... איזה דבר נהדר. את אוהבת ים? קררר לי עכשיו, שכחתי להביא סוודר. אולי אני אעשה כוס תה?? אני נורא מתלבטת.

חוכמית

New member
כוס תה????

את פולניה?? השתגעת??? אני חושבת שכוס קפצ´ינו יהיה טוב. מה את אומרת?? מאוד אוהבת ים....אוהבת את הרחש שלו, הריח, את המפגש שלו עם החול ממש ממש בקצה איפה שהמים באים ונסוגים, באים ונסוגים, המקום העדין הזה. את רוב שנות התיכון ביליתי בחוף השקט ואלוהים יודע איך עשיתי בגרויות. יש הרבה עוצמה בים, המים גם מרגיעים וגם ממריצים, שילוב מוחץ ...... אז מה תשתי???

סיון b

New member
אני אשתה כוס קפה, תודה רבה!

ואם אני יכולה להתערב אז אני גם אוהבת את הים. יש בו הרבה אנרגיות.... נפלא!

סיון b

New member
אני אשתה כוס קפה, תודה רבה!

ואם אני יכולה להתערב אז אני גם אוהבת את הים. יש בו הרבה אנרגיות.... נפלא!

חוכמית

New member
אני ממש עסוקה בסריגה

אבל אני מוכנה להזיז אותה לרגע כדי להכין לכן קפה. כמה סוכר בבקשה???

סיון b

New member
מכיוון שאני לא גרה לבד,

אז אני לא אלאה אתכם ואביא אתכם אלי הביתה עם כל המישפוחה. מי מתנדבת להזמין שתיים לקפה???? אה? אה? וים? אם אתן רציניות - סבבא! אבל בתקופה הזו? בקור???? ברררררר.......

חוכמית

New member
כן, מתחיל היות קר

אבל לפעמים אבי ואני לוקחים את האופנוע ונוסעים לא משנה לאן לאורך החוף, עוצרים, וזורקים את עצמנו על החול/דשא/אספלט, אפילו אם קר וזה יכול היות גם מאוחר בלילה, שוכבים כך .....ונושמים....... נושמים את האויר, הריח, הלחות, ואת כל מה שיש באויר. זה מאוד מעורר ומחדד את החושים. לא יודעת למה אבל זה מה שזה עושה לנו. ככה בערך חצי שעה , בלי דיבורים, רק להרגיש, וחזרה הביתה. כשאני מתקרבת לים אני מרגישה שהוא ממש מהפנט אותי איליו. מצד אחד מואד מושך ומצד שני גם מרתיע בגלל העוצמה האדירה שאני חשה שיש בו.........

סיון b

New member
אז כפי שכבר אמרתי,

לים יש הרבה אנרגיות, ואותי הוא ממש מרגיע. לא יודעת - רק להתסכל עליו. מים. זה עושה משהו. לא יודעת להסביר מה. בגלל זה כל כך נהניתי להיות בסיני. הייתי בחוף "שארקס ביי" בשארם, שזה חוף שקט, וכל כך נהניתי. רק מים, ים, הרים ושקט מסביב. כל כך שקט. כיף!!! בלי כל ההריסות של הארץ. רק אני והים. ואני חושבת שמה שאת ואבי עושים זה פשוט סבבא! כל כך כיף!!! ו.... תגידי לו שאני רוצה טרמפ על האופנוע! חלום חיי שמישהו ירכיב אותי על אופנוע. וזה אף פעם לא קרה. תגידי לו, שאני ילדה חמודה ונחמדה...... (תשקרי קצת, אז מה???) - חחחהההה...

חוכמית

New member
קודם כל

את צריכה לעבור וועדת קבלה של הפולניןת...... וזה אומר: השכלה, כמה רכוש יש לך? מה עושה אבא שלך? אמא שלך? כמה כסף יש לדודים שלך? מי השותפים בירושה? וכמה מוקדם אפשר לממש את הירושה? את תפנקי אותי לני כן הרבה זמן במתנות יפות יפות - שאני ממש ממש לא צריכה, כמו פולניה אמיתית ורק אח"כ.... אני אגיד לך שמצטערת יקירתי- סיבוב על האופנוע הזה........ אממממממ.......אבי אומר שאף אחת חוץ מאישתו לא עולה על האופנוע (ועליו.. ) אבל אם יהיה מצב שנפגש ואנחנו נבוא עם האופנוע.....אז את מוזמנת לשאול אותו - ואם כן אז, בכיף.... רק תזהרי, זה די מפחיד בהתחלה......... אוי איך שאני פחדתי...משהו......אין מילים.........

סיון b

New member
אני כבר ממש מתחילה לפחד

אתם ממש הולכים לעשות לי סיווג בטחוני, אני רואה. מה זה, תנאי קבלה? מי שישמע אני הולכת לצאת עם האופנוע, כולה טרמפ. יא פולנים...... בעצם מה הקשר? טוב, נו, סתם בא לי לזרוק שטויות. למה אסור? מי קבע? אני החלטתי........ ותמסרי לאבי ד"ש ממני.... (אני צריכה להתחנף קצת לפני שאני מבקשת...) סיון

חוכמית

New member
יפה - הבנת את המסר של הפולניות

שטויות זה על הכיפק זה הולך היום טוב בשוק. אפרופו שטויות - איפה אורלי??? זה ממש לא הגיוני. מה קרה אולי? הקפה (......) לא ירד לך בגרון??????? ומה עם אלה בלי החלוקים? את מוכנה לפתח את הנושא קצת?????

סיון b

New member
אומנם אני לא אורלי,

אבל... אליה יגיעו החתיכים עם החלוקים הלבנים.... אלי (וזה יותר מענין) יגיעו החתיכים בלי החלוקים...... וזה מתחיל להישמע טוב. טוב מאוד אפילו... הם בטח חתיכים כאלה עם עיניים בהירות, ושיער די כהה (רק לא בלונדינים. פליז.....), עם גוף שרירי ונחמד. ישבן קטן שאפשר לצבוט (סליחה לרגישים...) ועוד כל מיני הטבות למיניהן...... אני כבר מתחילה לדמיין מה הייתי עושה להם. אוף, אורלי, את רואה מה עשית???????? ואיפה את באמת?

אורלי_ל

New member
בואנה, זהרי ממני

אני לא יכולה לשמוע תיאורים למיניהם, אז בבקשה ממך אל תספרי לי על ישבנים קטנים שמבקשים צביטה ועל חזה רחב ושרירי ש... אופססס, גלש לי. שקט!!! סיוני את מה זה מפסידה שלא רכבת עם אופנוע... אני גאה לומר
שכבר הייתי על שני הכיסאות של האופנוע (טוב, טוסטוס) וזה מה זה כיף. אבל אחרי כמה החלקות לא נעימות אני כבר פוחדת מדי. אז מה, מתי הולכים לים? לא מוותרת. אל תיכנסו למים אם לא בא לכן...

למעלה