חוכמיתוש...

סיון b

New member
אורלי,

לא אוהבת לשמוע תיאורים, אה?????. שמענו ממך....... לגבי האופנוע - יש לך דיבור עם אבי של חוכמית? כי אם כאן, אז יאללה, לעבודה...... ובקרש לים - סבבא מבחינתי. תגידו מתי! אבל... שתיכן צפוניות זה אורמ שאני צריכה לנסוע אליכן? טוב, יאללה, אני אסע אם צריך. אז חוכמית - תגיבי....... ואם כבר חוכמית - יאללה, מה עם הסיפור????

חוכמית

New member
אני לא עונה לתשובות קצרות

ועוד עם סימן קריאה בסופן.......

סיון b

New member
אז תעני לתשובות מה זה מה זה ארוכות

עם סימן שאלה בסופן ?
גם לך...

היי בנות.........

מה קורה?????? אני משתגעת.. מי באה איתי לאברבנאל לתפוס חדר פונה לחוף?

אורלי_ל

New member
אברבנאל רחוק לי

אני הולכת למזרע בעכו, שם אולי אפילו תהיה לי פרוטקציה... אז להזמין חדר ל- 4???

סיון b

New member
ככה? שתיים במיטה?

זה אומר שהאישיות השניה שלי תצטרך לישון איתי יחד? אמהלללההה! אני פוחדת.....

היי. מתוקה. הגזמת קצת

אני אולי לסבית <או לא> , אבל מכאן ועד לחלוק מיטה עם מישהי שממש קרוב אליי??? מה אני אעשה עם כל המתמחים הצעירים???

סיון b

New member
קיפודית, אני באה לאברבאנל

בטח שם יש את החתיכים של אורלי עם החלוקים הלבנים.... בעצם.... יותר עדיף בלי חלוקים.... יאמי.......

איזה נפלא, איזה מדהים.

שמעתי המלצות מרהיבות על הרופאים.. :) וככה תאספי אותי, ונסע שנינו ונגנוב <נשאיל..> אופנוע מסויים של חוכמית ואבי מסויימים, וכולנו נשחה בים:) איך אני??

חוכמית

New member
רופאים????

ממש ממש לא משהו....... עדיף כאלה שריריים, חזקים, מסוקסים,... לא כאלה שמחזיקים עט ביד כל היום לא?????

סיון b

New member
כן, קיפודית,

גם אני שמעתי על איזה ואבי וחוכמית שגרים להם אי שם בצפון, ואפילו יש להם אופנוע כבד... רק על זה הייתי מאשפזת אותם איתנו. אז נחטוף אותם (מה אכפת לך? לי מותר, אני גרה בנתניה...), וניקח אותם איתנו לאברבאנל. אורלי אמרה שזה רחוק לה, אז אפשר להיות איתה בקשר טלפוני, והיא תסדר לנו כמה פסיכיאטרי חתיכים (בלי חלוקים), ובלי עטים (...), אלא עם כל מיני דברים אחרים..... ארוכים, נחמדים... (אבל לא כ"כ צרים.....). נשמע לי טוב. יאללה, קיפודית, מתי אני באה לאסוף אותך??? אף פעם לא רציתי ללכת לשם, כמו שעכשיו..... יחי הטירוף!!! והרופאים החתיכים!

אורלי_ל

New member
אויש את נוראית, זה כמו לשחק

שחור לבן ים יבשה כן לא... אוקיי אז לא תשובות קצרות ולא סימני קריאה ושלא תביאי לי פתאום עוד קריטריונים מצוצים מאיזה גפילטע פיש, כן?... את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים, את באה איתנו לים... וזה לא היה קצר

למעלה