WesternGirl
New member
חוט אדום...
הממ קודם כל שלום לכם
לפני כשבועיים אמא שלי שמה לי חוט אדום על היד..(יד שמאל), את החוט היא לקחה מתמונה מיוחדת של דרקון שהביאו ה מסין.. זו תמונה של דרקון ולמטה יש מלא חוטים אדומים... הם נורא עבים, והיא קשרה את החוט ממש ממש טוב. היום כשהייתי בטיול עם הכיתה בחיפה היינו בכל מיני מערות.. אז היו שם אנשים בדוכן שמכרו כיפות, וכל מיני צמידים נגד עין הרע וכ'ו ... אז היה שם משהו אדום על השולחן ושאלתי את חברה שלי מזה... היא ענתה שזה חוט אדום נגד עין הרע.. אז אמרתי "הא טוב אין לי מה לקנות אותו, כבר יש לי אחד..." אני מסתכלת על היד, ואין חוט. אני לא הבנתי לאן הוא נעלם ! הוא היה עבה ואמא שלי קשרה אותו חזק במיוחד! צילצלתי אליה ואמרתי אין- החוט נעלם ולא יודעת איך ולמה וכמה... היא אמרה שהיה עלי יותר מידי עין הרע עלי אז הוא פשוט נפתח ונפל... יכול להיות שדבר כזה יקרה?... אני רק אגיד שאני בת 16, בת יחידה, אין חברים וחברות, בדדניקית אפשר לומר, מוקפת רק בעלי חיים, ויש ימים שאני מרגישה ממש רע אבל זה עובר..(מצבי רוח משתנים)... היום אמא באה ושמה לי חוט חדש... אז רק רציתי לשאול אם באמת היה עלי יותר מידי עין הרע שהחוט הקודם פשוט נפתח ונפל...(לא החזיק מעמד)... תודה
הממ קודם כל שלום לכם