חוזר לפורום.

TuuTikki

New member
חוזר לפורום.

היי, אני נענע. כתבתי בעבר בפורום מהניקים Swid666 ו-Pelagos, אולי יש פה מישהו שזוכר. אז הצגתי את עצמי כבחורה לסבית. אז זהו, שעשיו אני חוזר לפה בזהות האמיתית שלי- כגבר טראנסקסואל (FTM, מנקבה לזכר). עוד לפני התחלת התהליך, עדיין בארון בשביל חלק גדול מהסביבה, וקצת חושש ומפוחד מהתגובות. אבל היי, יהיה בסדר, לא? :) אני אפרט קצת על עצמי: אני בן 17 וחצי (האמת, יותר קרוב ל-18, אבל שיהיה), גר בר"ג, מאוהב באוטובוסים ולאחרונה התחלתי לאהוב גם מטוסים
טבעוני שאוהב אוכל. מאוד אוהב (ואפשר לראות
) ולמרבה הפלא, המקצוע האהוב עליי הוא גיאוגרפיה. :) זהו בינתיים. מקווה שתקבלו אותי בחזרה, כמו שאני.

אני אקבל אותך איך שאתה, מצידי?

בלי בגדים.. נו סתם! פה מקבלים את כולם, לא משנה מה ההגדרה שלהם, או אם הם בנות שהיו בנים או ההפך... מתקבלים באהבה וזהו, נקודה! :) אז ככה, אני ליגל אני בת 18 וחצי... מיהוד, מכיר? לא רחוק ממך P: השתלבות נעימה וכאלה :) [אולי מוזר להגיד, אבל תמיד רציתי להכיר מישו שהוא טראנס הפוך.. כמוך למשל.. מבת לבן... אני מכירה מבן לבת, ועכשיו אני אכיר אותך! יאייי... לא מפריע לך נכון? ^^]

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

השתלבות מהירה ומהנה שתהיה לך כאן בפורום - זאת קהילה מדהימה!
שמח שאתה השלמת עם הגיבוש של המגדר שלך ובהצלחה בתהליך!...

איכס, אני לא מתכוון לקבל אותך.

תגיד, לדעתך אני אומר לך מספיק כמה שאני מת עליך? אני מת עליך!
אני מיך, בן 17 מרמת גן.

Betzefer

New member
טבעוני D:

ברוך השב! אני אלון, בן 15.5 :} תהנה לך בפורום! (יא, איך אני שמח, עוד נציגות טבעונית בפורום ^_^)

s a p h i r

New member
היי נענע ../images/Emo3.gif

אני ספיר חהחה אתה מכיר אותי
ברוך השב? XD

Liz Hawke

New member
היי נענע../images/Emo13.gif

היי נענע ברוך שובך לפורום, אני נתנאל(המקבוצה של נורה גרינברג)

yotem 17

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif../images/Emo83.gif

מוכר לי הכינוי. אני יותם, בן 17.5 מהצפון. שתהיה השתלבות נעימה וטובה

למעלה