חוזר לסוס.

Aberforth

New member
חוזר לסוס.

אז שלום שוב, שמי הוא יוסי, לכל מי שלא יודע / לא זוכר. אני בן 30, תושב מעלה אדומים, ובוגר תואר ראשון. (תמונה יש בכרטיס)

אז הסיפור שלי הוא כזה, מאז ומעולם הייתי קצת זר לכל עולם הרגשות, ונפתחתי רשמית רק בגילאי ה20 המוקדמים שלי. זה יכול להיות בגלל שלקח לי קצת זמן להבין איך כל העסק הזה פועל, יכול להיות שזה בגלל שהמשפחה שלי היא נוקשה, וחיבוקים, נשיקות ומחמאות מעולם לא היו באוצר המילים שלנו, ויכול להיות שזה בגלל שראיתי את רון ג'רמי בקליפ הבא: http://coub.com/view/hp4u

על כל פנים, השנה האחרונה לא הייתה קלה עבורי. לאחרונה אובחנתי עם גידול סרטני וכעת אני עובר טיפולים כימותרפיים כדי להיפטר ממנו. זו הפעם השלישית שזה קורה, ונראה שהחיים מתעקשים לעדן אותי ולתת לי מושג לגבי מה חשוב ולגבי מה לא חשוב בחיים. על כל פנים, עוד טרם גילוי המחלה עשיתי לי מטרה להפוך להיות בן אדם אופטימי יותר. ועכשיו ההחלטה הזו קיבלה גוונים הרבה יותר עמוקים.

ולמרות הכל, אני בן אדם אופטימי מטבעי. כאילו, אני יכול לשפוך ולספר לכם על אירועים שקרו במסדרונות אונקולוגיה שישפכו אתכם מצחוק. לדוגמה, אחת מהטענות של הרופאים היא שכימותרפיה מסרסת את האדם ויש סיכוי של 10% ללדת ילדים לאחר מכן. כמובן שהם מקפיאים זרע לפני הטיפולים ומשמרים את זה, והכל טוב ויפה. אבל זו לא הנקודה. העניין הוא שאמא שלי היא פולניה אמיתית. האמת שהיא סורית והונגריה אבל היא מתנהגת כמו פולניה. יום אחד היא אומרת לי: "יוסי, יש לי משהו לשאול אותך", ואני כזה - "כן?" והיא שתקה למשך 15 דקות. אחרי זה אני שואל אותה - "מה העניין?" והיא כזה מתלבטת בינה לבין עצמה אם לומר לי את זה או לא. לבסוף היא נשברה ואמרה - "נכון שאתה עובר כימו? ונכון שזה פוגע בכוח הגברא? אולי כשזה הכל יסתיים ויגמר, תלך לזונה ותבדוק שהכל עובד כמו שצריך?" ואני כזה - "WTF?!" כאילו, יש דברים שאתה לא רוצה לשמוע את אמא שלך אומרת וזה כנראה בראש הטבלה. אבל למרות הכל, יש לי סיפור משעשע לספר.

אז לכל מי ששרד/ה עד כה, אני רק רוצה לומר שאני קורא המון טופיקים בפורום הזה, ובחלק מהפעמים אני לא מאמין שמדובר במקרים אמיתיים. כלומר, לא צריך הרבה כדי להיות בן אדם נורמטיבי, ונוכח ההיסטוריה שלי (וגם בלעדיה) אני יודע לקחת דברים בפורפורציה, בנוסף לכך, אני מכבד / מעריץ / אוהב נשים רק בשל קיומן על פני כדור הארץ ואני מחפש מישהי לחלוק איתה את החיים ולאהוב אותה.

מה אני מחפש? מישהי נחמדה, בטווח הגילאים של 23-30, עדיפות לאזור ירושלים, אחת שיש לה דעה גם על אופנה אבל גם על המצב בסוריה (כמקרה דוגמה), אחת שיש לה חוש הומור, לא מעשנת וכזו שמוכנה לקחת סיכון שעשוי להוביל למשהו טוב.

סיימתי לחפור. תודה על הקריאה. נתראה בין השורות.

puma141

New member
חכה שניה-אני באמצע הקריאה, אבל אני

רוצה לתת לך נשיקה ענקית באמת! וחיבוק.....:)

עכשיו זוז, אני ממשיכה לקרוא.......

puma141

New member
ח-ז-ק!

אמיתי, אחר... וואו.
הייתי רוצה שתהיה לך פינה יומית כאן.....:)
יש מצב שאתה מספר יותר על הדברים החשובים שהתחדדו אצלך מאז?
על השינוי בתפיסה שלך לגבי החיים?

זה תמיד מעניין אותי איך רואים את זה..
מעבר לזה? אני יודעת-לא חושבת, אלא יודעת- שהכל קורה לטובה..גם אם בזמן אמת זה נראה אחרת.
כך שיש מצב גדול מאוד שיגיע היום שתבין שלולא זה אולי היית נשאר תקוע בתפיסה אחרת שלא הייתה מרחיבה את
דעתך בצורה הזו.

מאחלת לך מכל ליבי בהצלחה בכל התחומים.

ראסטלין

New member

יש לך issues פסיכולוגיים ממש רציניים.
אני ממש חושב שאת צריכה ללכת לייעוץ, אבל פסיכולוג ממש טוב ויקר.
אם תרצי אומר לך גם מה להגיד לו.

puma141

New member
זה מערכון-שאחד כמוך כותב לי את זה!

חחחחחחח הצחקת באמת.

ראסטלין..אני מרחמת עליך, ואתה נראה לי אאדם שאם הוא מקבל "לא"
ולא חשוב איפה באינטרנט או במציאות-אתה הופך למסוכן ממש. האישיוס הפסיכולוגיים הם שלך חומץ.

הגיע הזמן שתודה באמת הזו.....לפחות בפניך. מודעות זו התחלה לטיפול.

בהצלחה.

ראסטלין

New member
רק אניח את זה פה...

את בן אדם שכל הזמן דואגת לא להיות מאושרת.
פשוט עצוב ההרס העצמי שלך, את האויב הכי גדול של עצמך.

נ.ב, אם יש משהו שהעירו לי עליו ועכשיו אני מאושר שפעלתי ככה זה שהצעתי לכולן, פשוט כולן לצאת. שמתי הודעות של הצעות לדייטים, זוכרת?
ולמה אני שמח, כי את יודעת שאת לא מיוחדת, את לא מדליקה, אני אפילו לא יודע איך את נראית... אין לך מה לכתוב עליי אז את מנסה לנפח את הנושא שאני מעוניין בך, פח, אני לא מעוניין בך.

puma141

New member
נכון. יפה...סיימת? :)

אני שמחה. אמרת, כל הכבוד, הכל מאוד נכון-עכשיו תתרחק ממני...סבבה?

פשוט תתעלם.

ראסטלין

New member
כמו שהגבתי לך בהודעה אחרת...

תכתבי הודעות נורמליות תקבלי תגובות נורמליות, תכתבי שטויות תקבלי תגובות מטומטמות.

תפתחי ויקיפדיה בערך 'מוסכמויות חברתיות ולא לשים זין על כולם' ואולי תלמדי איך לא לקבל תגובות קטלניות

puma141

New member
אתה הורס לאדם מקסים-את השירשור.

זוז ממני-וזהו.

זכותי לבקש את זה אל תציק לי-כי אני אפנה הלאה.

ראסטלין

New member
לפי דעתי זאת לא הפלטפורמה שלך להכיר.

ואתה צריך קצת להשתפר בעולם ההיכרויות

puma141

New member
לפי דעתי אל תייעץ לו.הוא כן,הוא חכם,אמיתי....

שלא כמוך-חי על אגו.

מה זה אתה לא יכול להכיר פה? למה אתה אומר לו את זה?

ראסטלין

New member
כי בתחום הוירטואלי יש כללים די ברורים...

שלא מתאימים לו ולבעלי מגבלויות כלשהן.
כאשר מכירים מישהו עם מגבלות בחיים האמיתיים אז רואים בעיניים את המגבלות ומחליטים אם להמשיך הלאה ולהכיר את האדם עצמו.
בהיכרות בוירטואל צריך מעין לחשוף 'הכל' לפני שנפגשים כי אחרת זאת 'רמאות', ( לא סיפרת לי שאתה על כיסא גלגלים וכו' ).

אבל, בהיכרות כמו בהיכרות. בהתחלה אתה מנסה לשווק את עצמך הכי טוב שאפשר, הרי לא תתחיל בדייט הראשון לפרט את כל החסרונות שלך...

אז לפי דעתי וירטואל לא מקום אידיאלי לבעלי נכויות או מצבים 'מיוחדים'.

נ.ב, רואה שעניתי לך נורמלי? כי נראה לי שזאת שאלה לגיטימית. ולא גיבובי השטויות שלך

שדות77

New member
אז מה הפסול שמצאת?

הוא בא ושם את הדברים על השולחן כמו גבר. סיפר שהוא היה חולה, שיש לו מגבלה גופנית ושהוא מחפש מישהי שתעריך אותו כבן אדם ותבנה איתו קשר כשהיא יודעת על מה מדובר ומה המחיר. הבמה הוירטואלית היא אחלה לכאלה מקרים.

אני מעריך אותו במיוחד לאור 2 השרשורים שנמצאים כעת בראש הפורום על שקרנים למיניהם.

ראסטלין

New member
אני לא חושב שיש בחורה שתפנה אליו...

תנסה לראות את ההודעה שלי כדעתי מה יקרה במציאות,
יש פה הרבה קשקשנים שאוהבים להיות פוליטקלי קורקט, ולתת את ההודעה שכביכול מראה על 'אופי טוב' כמו "בהצלחה"/"אתה אמיץ, בטוח תצליח" וכאלה.
לבין דעתי שאולי הוא יראה בזה משהו שאפשר להתקדם איתו, לא ציינתי בהודעה שלי שאני חושב שהוא לא גבר טוב, או לא ראוי לאהבה וכו', רק דעתי על הסיכויים בתחום הוירטואלי.

שדות77

New member
לפורום הזה (כמו להרבה פורומים) יש 2 רבדים:

הקשקשנים שכותבים המון ולא עושים עם זה כלום.

והאיכותיים שכותבים מעט או לא כותבים בכלל ומתנהלים במסרים אישיים.

אני מהמר שזה ייצר התעניינות אצל כמה מהסוג השני. לא בטוח שייצא מזה משהו רציני, אבל הוא הרשים הרבה יותר מאשר רוב החבר'ה באגף א'.

ראסטלין

New member
אגב, אשמח לקרוא שיש לו דייט הערב...

אבל אשמח אם תגיד מה אתה באמת חושב...
פשוט תכתוב את האמת.

mri10

New member
אתה איש מקסים...

מאחל לך מעומק הלב אהבה ענקית בקרוב.אהבה שתביא בכנפיה מזור וריפוי לכל תחלואי ומכאובי הגוף.

יום נפלא.

מה ששוב פעם מוכיח לי

שהבריאות זה הדבר הכי חשוב.

מאחלת לך המון אהבה, ומלא בריאות.

למעלה