חוזר להיי טק

חוזר להיי טק

שלום לכולם. בעבר הייתי משתתף בפורום זה אולם לאחר תקופה ארוכה החלטתי לנטוש את ההי י -טק ולימודי מדעי המחשב באונ' הפתוחה... חלפה קרוב לשנה ואני מוצא את עצמי חוזר להיי-טק כי אף תחום אחר לא מוצא חן בעיניי... למרות שהידע שלי מוגבל מאוד - אני סטודנט חלש באונ' ובעל ידע בסיסי אני כן מקבל התייחסות לקורות החיים שלי... :) אני חוזר לתואר. אולם התחום מלא טכנולוגיות ותחומים כה גדולים שאני כבר הולך לאיבוד. אני לא ורצה סתם להשקיע זמן יקר בלימוד עצמי של משהו שלא ישמש אותי. החלטתי קודם כל לשלוט ברמה הכי טובה בשפת C ומשם לצמוח הלאה. מה דעתכם? אנא המליצו לי על " מדיניות " נכונה... אציין כי רק היום אני מבין עד כמה אני מתעניין במחשבים למרות שאני ניסיתי להתחמק מתחום זה...ולמרות שאני סטודנט בינוני אני מוצא בזה עניין גדול... :)

usa1980

New member
מה שטוב להיום לא טוב למחר.....

בכל מתהפך מהר כל כך אם אתה שואל אותי (אם היה לי חשק ללמוד את זה) העידן הבא זה ביוטכנולוגיה זוכר לפני כמה שנים את הפריצה של ההיטק שכולם פתאום רוצים להיות מהנדסים מחשבים, תוכנה אלקטרוניקה ככה יהיה בביוטכנולוגיה ואני מאמין שתסיים ללמוד זה יקרה הפריצה הגדולה (אני קורא לזה ) ואז כולם ירצו ללמוד ביוטכנולוגיה :) אבל זה קשה רצח :))))

למעלה