חוזרת על ארבע

רחלי*

New member
באאבו

מקווה מאד שהסוף הטוב מתקרב והוא כבר דופק בדלת... ואז אנחנו נעשה לך מלאנתה צהלולים. נשמע דווקא נחמד רופא משוגע בטח מוריד הרבה מהמתח ואי הנוחות. כיף לקרוא הודעה אופטימית מקווה שבע"ה תמשיכי כך לאורך כל הדרך- והיא קצרה כי הוא כבר בדלת. בהצלחה

ligo

New member
הי באאבו!

תהיתי אם תיידעי אותנו אם תצליחי בטיפולים. קיוויתי שאת כבר בהריון אולי... אבל טוב לראות אותך כאן- כדברייך, עד הסוף הטוב.

סליחה??? על מה בדיוק?

באאבו, רק לראות את השם שלך עושה לי טוב. כמה טוב שבאת הביתה! מצד אחד אני מקווה שלא תתמכרי יותר מדי (אם כי מרפרוף מהיר בדף של היום את בדרך הבטוחה להתמכרות, ומה יגיד על זה הרופא?), מצד שני- בדיוק להפך. בקיצור, קדימה תתמקמי בסירה, תכירי את החברים החדשים, ולחתור! איך התגעגעתי.

salpter

New member
באבי, סוף כל סוף החמישה הפותחת

חוזרת, (מקווה שלא פגעתי באף אחת, כולם אחלה) עם הניקוטין ובלעדיו אז רק שנבקיע כבר גול ונעבור לליגה אחרת ביי דפנה.

ברוך שובך באבו ../images/Emo140.gif

כתבתי לך אז שאתגעגע - טוב שחזרת ובהצלחה לכל השחיינים המצטיינים. ועד לצהלולים - נקווה שתשתלחי פה הרבה זרי פרחים, מה שבטוח יהיה שמח איתך בפורום.

שמולה

New member
אז את פה, אה?../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

ככה בשקט בשקט חזרת לבמה .... בלי להודיע חזרת... את יודעת, אני מתפללת בשבילך יום יום שתעופי כבר מפה לפורום הריון... תשמרי על קשר חיצוני בנוסף... ביי שמולה

תוליק

New member
אלוהה!!

אחות שלי. לא טוב שחזרת!!! רציתי אותך בפורום אחר - ואת יודעת מה, למרות שאמרת לי שאת מתכננת לחזור - אני יושבת מול המחשב קוראת את התגובות שלך ושל כולם ויש לי דמעות בעיניים. אולי זה ההורמונים אולי סתם מצב רוח רע - אבל למה לעזאזל לא קיבלת מה שרצית? למה שומעים פה רק בשורות איוב? כל כך רציתי לשמוע אותך מספרת בגאווה על הריון.
איזה חברה מגעילה אני!! פויה תוליק, חתול רע!! אני מקבלת אותך חזרה בחיבוק
-ומניחה שעוד אשמע אותך מבשרת על בחילות בוקר... ברוכה החוזרת באבושקה.

נועם@בת

New member
באאבוצ´קה ../images/Emo23.gif

סליחה שלקח לי כל כך הרבה זמן לענות. היה לי שבוע צפוף שבקושי נכנסתי לפורום. טוב לראות אותך שוב, ובהחלט מחכים כאן להודעה בהא הידעה. מבטיחה לך את כל הצהלולים שבעולם
ושיגיע לך הכי מהר שאפשר. שבוע טוב נועם

למעלה