חוזרת על ארבע

באאבו

New member
חוזרת על ארבע../images/Emo60.gif

היי, זו אני. מישהי עוד זוכרת?? כן, אני חוזרת על ארבע. נורא התגעגעתי, ואני יודעת שאולי אני בדרך להתמכרות חוזרת, אבל כל כך התגעגעתיי... עיינתי קצת עכשיו בכל מה שקורה, אז ככה, כמו שתמיד נהגתי לתת, אני מוסרת פרחים למפרע, עד הלידה,לכל הבטאות, ותפוזים מעודדים לכל המאוכזבות הזמניות. אני עדיין אצל הרופא המשוגע שלי, שהתגלה דוקא כמאד מקצועי, אבל מצחיק ומבולבל.. (הוא כל פעם שואל אותי מחדש כמה ילדים קודמים יש לי - עדיין לא הבנתי אם זה סוג של בדיחה שלו, או שהמח שלו עמוס במידע על פוריות, כך שכל ההגיון נדחק הצידה - בכל מקרה, אני מעדיפה אותו משוגע ומקצועי). ניסנו הפסקה, מגיע לי נו נו נו כי לא הלכתי לרפלקסולוגיה בסופו של דבר, אבל באמת ניסינו. אני במצב רוח טוב, ברוך ה´, יודעת שהקץ לייסורים שלי קרובים. (מעניין, אני צריכה לבדוק אם נדבקתי מהרופא, אתמול הרגשתי אחרת).. חזרנו לטיפולים, אבל בשום פנים ואופן לא ל- IVF - ננצל את הזרעים של בעלי עד תום. נסחט להם ת´מיץ, שיתאמנו קצת בריצה עד שיגיעו לנחלה הזו, שמישהו בחלוק לבן מגיש להם ת´ביצית על מבחנה של פלסטיק. נורא רציתי לפתוח הודעה בסגנון של "מגיע לי צהלולים"... אבל, לא התאפקתי. אז תבטיחו לי צהלולים כשיגיע לי??? תסלחו לי אם אני לא מעודכנת בכל מה שקרה פה כשלא הייתי, אבל חשבתי על כולכן כל הזמן, כל הזמן ניסחתי לי הודעה כזו בראש, ולא העזתי להכנס. היום בא לי האומץ. תסלחו לי גם אם קצת אוריד קצת הילוך, למרות שאני כבר מרגישה את ניקוטין הפורום זורם אצלי שוב בעורקים, והתחושה נהדרת.. בקיצור, אני כאן. שוב. הפעם בעז"ה עד הסוף הטוב... אוהבת את כולכן ומבקשת סליחה באאבו

אולה *

New member
הי באאבו!!! היית חסרה לנו! ../images/Emo6.gif

מקווה, שבפעם הבאה שתעזבי אותנו - יהיה זה לטובת פורון הריון (שבינתיים גם עבר לתפוז). בהצלחה בטיפולים! אולה

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo151.gifאלוההה באבו בראבו שאמבו../images/Emo151.gif

ג´עגעתי המון המון, שולחת לך המון חיבוקיות ונישיקיות והמוןןןןןן אצבעות שלובות להצלחה מהירה.
ים מלא
ות מלא

מיכל ק-ש

New member
ברוכה השבה בא-באאבובה ../images/Emo140.gif

הייתי מעדיפה שההודעה החוזרת שלך תהיה אחרת, אבל נקבל אותך גם כך
מבטיחה לך מלאנתלפים צהלולים כשתהיה סיבה מוצקה לכך. מיכל

באאבו

New member
מרוב התרגשות שכחתי לשאול...

תראו איזה טמבלית נהייתי... עשיתי לפני שבועיים היסטרוסקופיה אבחנתית - ת´אמת! זה אמור לכאוב?? אמרו לי שלא. עוד יותר מזהף אפילו הרגיעו אותי ונתנו לי להרגיש שזה משהו בין ליטוף לצביטה, לא לקחתי לקחתי שום כדור משכך כאבים, כי מה, אני גיבורה - צילום רחם עבר אצלי כ"כ בקלות, אז היסט´ אני לא אעבור?? אח"כ הבנתי שכנראה הכדורים שלקחתי לפני הצילום עשו את ההבדל הגדול. בכיתי כמו ילדה קטנה על שולחן הבדיקה (שולחן אל´ק).. זה כאב תופת!! נראה לי שצירי לידה יהיו יותר קלים.. אח"כ גם קראתי שאמורים לעשות את הבדיקה עם טשטוש. הכצעקתה? האמנם עבדו עלי?? אם כן, אני הולכת להכניס לרופא הזה מצלמה דרך האוזן, שירגיש קצת כאב מהו. רגע, רגע, שאלה נוספת (אם כבר חזרתי - אני אנצל אותכן עד הסוף): האם ביוץ חייב להתרחש יום וחצי אחרי כוריגון? או שיכול גם קודם? כלומר תוך יום וחצי.. זה הבדל ו´אחד משמעותי. יאלה, נשיקות לכולן, הנה לאט לאט חוזר לי כושר הניסוח ואיתו ההתמכרות באאבו

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif מצלמה באוזן ../images/Emo6.gif

אהבתי
לא יודעת לענות לך על זה כי לא עברתי, אבל אני חושבת שאפשר לעבור זאת כך או עם טשטוש - לפי בחירה שלך. לגבי הכוריגון,,,אז כן
אני תמיד מרגישה את הביוץ יום ואפילו חצי יום אחרי הכוריגון, אפ´פעם לא יותר מחצי יום.

באאבו

New member
טווטווה, הרגעת אותי!

מה את מרגישה ככאבי ביוץ? לחץ כזה באזור שם? כאילו שפכו לך שם 4 דליים של מים?? ובכלל, מה שלומך, יא´ אוחתי!

TWEETY =^.^=

New member
פכככככ רק דליי מים? אני לא עומדת

זקוף מתחת לשולחן ביום הביוץ,,,חבלזזזזז ועכשיו אם יבשילו לי מליוני זקיקים, אבאלהההה צירי לידה בלי הריון.

dandushx

New member
בדיוק מה שאני מרגישה

בביוץ ,שאני לא יכולה ללכת זקוף,ושקורעים אותי מבפנים . זו פעם ראשונה שאני שומעת על עוד מישהי שמרגישה ככה . וזה עוד בביוץ טבעי.אני לא רוצה לחשוב מה יהיה כשאתחיל עם כל התרופות.

קייצית

New member
היסטרוהוסקופיה - ../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo13.gif

אני עשיתי היסטרוהוסקופיה אבחנתית בהרדמה מקומית שבמהלכה אף ביצעו פעולת הוצאת פוליפ ! אלוהים ישמור !!! זה היה נורא !, לא לקחתי אפילו משהו נגד כאבים קודם, מה שמסתבר היה מאוד מאוד עוזר (איזה אופטלגין). אח"כ בעודי מתפטלת מכאבים, (תפסתי לאחות את היד ולא נתתי לה לזוז !) אמרו לי "שיש בנות שישר קמות... אבל מה יש כאלה שרגישות יותר..." בול שיט ! הבדיקה כואבת, ומה שעשו לי עוד יותר כואב - מיני גרידה בהרדמה מקומית ! אח"כ הרופא שלי אישר שאכן מה שעשו לי מאוד כואב (אני סתם רגישה...), אני לא רוצה להפחיד אף אחת, כי הבדיקה באמת לא נוראית, רק בנות, תקחו אופטלגין או משהו חזק לפני והדגש הוא על לפני הפרוצדורה. נראה לי באאבו שזה פשוט אטימות או חוסר רגישות של אלה שמבצעים, ותומכים בבדיקה הזו ולא יותר מכך.

באאבו

New member
יענו, מה, הרופא אכן הולך לקבל מצלמה

באוזן. אפילו לא אמרו לי שיש אפשרות להרדמה מקומית. אני מניחה שאצלך זה כאב כי גם הוציאו פוליפ מרושע. אצלי, תודה לאל, הכל היה בסדר - רק שבזמן שהמצלמה שוטטה לה שם, איפה שאמור לשחות לו עובר תמים התפתלתי מכאבים. בכיתי ממש כמו מפגרת. אח"כ הרופא קם והלך בגסות כזו (מזכיר לכן משהו מסיפורים הרומנטיים??) האחות נשארה איתי, וריחמה עלי קצת, מה שנתן לי הרגשה טובה. יאלה, לא משנה. מאחוריי. לפחות אני יכולה להרגיש קצת חוויה של צירים. גם זה משהו.

קייצית

New member
גם אני, גם אצלי...../images/Emo149.gif

גם אני בכיתי על השולחן כמו מפגרת..., וגם אצלי הרופא קם בגסות והלך... (אולי מאותו המקום ?!?!), אבל נכון זה מאחורינו, ובכנות אם הייתי צריכה לעבור את אותה חווייה שוב כדי להגיע למטרה הנכספת הייתי עוברת בלי למצמץ, רק עם אופטלגין !!!! חזקי ואמצי, והרבה הצלחה !!

באאבו

New member
ברור שהייתי עוברת את זה שוב

ושוב ושוב ושוב אם הייתי יודעת שזה מה שיביא ת´גאולה (אפשר עם 2 אקמול בבקשה??) אני עשיתי את זה אצל שגיב. הכי קטע שהיתה אחת לפני, ששישקשה ביצים, והיא נתנה לי ככה, ת´כבוד להיכנס לפניה כי אמרתי לה שזה כלום (מהנסיון מצילום הרחם) ופתאום אני יוצאת לה עם עיניים רטובות. היא לא קלטה, ושאלה אותי איך היה, אמרתי לה שזה כלום.. ומה?? רק דאגתי שהיא תיקח כדורים לפני זה, כדי שלא תתחיל לרוץ אחרי ברחובות עם מקל ביד. אבל, יאלה, באמת עברנו את זה, ועברנו את פרעה ועברנו את המן הרשע לא נעבור טיפולים???

למה על ארבע? על שתיים, עם ראש מורם

את חוזרת הביתה! הי חמודה, איזה יופי לראות אותך שוב פה. גם אני עברתי תקופה של התנתקות בעל כורחי (אבל תאמינו לי שקראתי כל מילה!), וכל-כך כף לחזור הביתה... אוהבת אתכן!

באאבו

New member
צוקי, אני לעומתך

בגדתי בגידה אמיתית. אפילו לא הצצתי... כך שאני אפילו לא יודעת מה קורה עם כל אחת כאן, וגם לא איתך. אבל, בטח אני אתעדכן צ´יק צ´ק.. בכל מקרה, אם תהייה לי איזה פאשלה, והפנים יאדימו לי כי אני לא אזכור משהו, אפנה אלייך.. את בטח תעזרי לי, צופה מהצד שכמוך.. נכון?

אושרתת

New member
פ-א-נ-ט-ה ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif תגעגעתייי

מה שלומך יקירתי??? איזה יופי שחזרת! איך אפשר לשכוח אותך אה? יא פאנטה אחת
שיהיה לך בהצלחה בהזרעה מחזיקה לך אצבעות (יש מספיק לכולן)

למעלה