חוזרת לחיים....

ligo

New member
הרמוניקה

חיסולה של המיומה זה סיבה לחגיגה, רק שיעברו הכאבים הנילווים והכל יהיה בסדר. ובנתיים (איזה כיף לך) תמשיכי להתפנק אצל אמא כמו פעם. תרגישי טוב

הרמוניה יקרה

החלמה מהירה ועכשיו שהמריומה הדוחה הזו מטגרה יש מקום לעובר חמוד שיצמחה ויגדל ברחמך החמה והרכה ויהיה לילד מקסים שיביא לחייך המון אושר זה שהיא בחוץ, זה נס החנוכה הפרטי שלך תרגישי טוב זוהרה

רומי 007

New member
הרמוניה יקרה

טוב לשמוע שאת כבר אחרי הקטע הקשה ושאת מחלימה ושמפנקים אותך. צר לי על כאב השיניים (זה בא כנראה כדי להסיח את דעתך וכמו בסיפור "העז" ברגע שזה יגמר - בכלל תרגישי חדשה). מאחלת לך שתנוחי ותחלימי מהר ושתחזרי לטיפולים להראות לכל העולם שעכשיו זה אפשרי. אני בטוחה ששיפרת את סיכוייך לאין ערוך. שישיה לך רק טוב. ממני, רומי.

כיפק להרמוניה ../images/Emo127.gif

סוף סוף זה מאחוריך. נשאר רק להתאושש - את תראי שכל יום שיעבור תרגישי יותר ויותר טוב. בינתיים תזהרי מהתעטשויות חזקות (בטח כבר שמת לב), ותני לאמא שלך לעבוד, את תנוחי. גם אני נעזרתי באמא שלי אחרי הניתוח - היא באה אלי ואז היא גילתה עלי כל מיני דברים (למשל כשתולים את הכביסה אני אוהבת שכל פריט תלוי בשני אטבים תואמים בצורה ובצבע) ומאז היא צוחקת עלי ומספרת לכולם. קבלי טיפ: אפשר לעזור לצלקת להגליד יותר מהר ויותר יפה בעזרת משחה בשם "משוּשֵת" מצמח הארכובית. זו משחה על בסיס וזלין עם תמצית צמחית ולי היא מאוד עזרה, ובכלל לידיעת כולם - כל פצע נעלם תוך ימים ספורים עם המשחה הזאת והיא טובה גם לחיות המחמד שלכם. שכחתי את שם היצרן, (אוכל לראות בבית אם תרצי) אבל יש בבתי מרקחת שמחזיקים תרופות הומאופטיות וכד´. ממשיכה לחשוב עליך המון אהבה
ממני

יפית@

New member
יקירתי ביום ראשון חשבתי עלייך../images/Emo25.gif

כל היום ואפילו התפללתי שתעברי את הניתוח בשלום ויוציאו לך את ה "שטן" הקטן. אז זהו אני שמחה שאת אחרי והכל בסדר חוץ מהכאבים המציקים. מאחלת לך החלמה מהירה וחזרה מהירה לשיגרה - ויאללה חזרה לסירה לחתירה קצרה ויציאה ממנה. רק טוב בחיים יפית

טיול ראשון-הישר לרופא השיניים../images/Emo3.gif

טוב אז כאב השיניים שלי התפתח למשהו יותר מסתם פסיכוסומטי והבוקר יצאתי בצעדי מחול(או ליתר דיוק בהליכה איטית ומדודה כך שכל הזקנים יוכלו לעקוף אותי ולהרגיש טוב עם עצמם) למרפאתו של רופא השיניים. כמובן שזה גם צריך היה להיות משהו מסובך שידרוש עוד הרבה תורים כרגע הוא בעיקר רשם לי אנטיביוטיקה ואני מחכה לדבר עם הרופא שלי לראות אם אני יכולה לקחת.... שאף אחד לא יעז להגיד שאני לא מוכשרת... מעבר לזה אני משתפרת לאט לאט ד"ש הרמוניה

מותק , השארת לי הודעה בבית

אבל אנ´לא שם ואין לי פה ת´סלולארי שלך. תכתבי לי אותו במסר בתפוז?

נועם@בת

New member
חיסול חשבונות עם כל הצרות

מבצע 1+1
יאללה, שילך השורש הרקוב למקום שהלכה המיומה. וההריון יעבור עליך בקלות ללא כאבי שיניים. שמחה לשמוע שהמיומה ה#$%##$#@ מוגרה כליל. רק חבל שהשיניים נשכרו להצטרף לחגיגה. נו, לפחות הצלחת לדדות לרופא השיניים, גם משהו- לא?
תשמרי על עצמך הרמוניה ואל תתני לעוד צרות להצטרף.
נועם

salpter

New member
שמחה לשמוע שאת אחרי.....

הי הרמוני..... קצת באיחור כי לא הייתי בבית יומיים את אחרי איזה כיף לך ואת ברעננה אז התרעננות מהירה אם את צריכה משהו תגידי אשמח לקפוץ. אני בדרך להוצאת פוליפ ב 9 לינואר מקנא בך שאת אחרי. ביי דפנה.

הרמוניה אני שמחה שזה מאחורייך ..

מאחלת לך רפואה שלמה ומקווה לשאוב קצת כוח ממך ליום ראשון הקרוב להיטרוס´ האבחנתית

למעלה