חוזרת לחיים....

חוזרת לחיים....../images/Emo98.gif

היי לכולם חזרתי אתמול לאמא שלי ואני מחלימה פה לאיטי. הניתוח עבר בסדר גמור הוצאה מריומה אימתנית של קרוב ל4 ס"מ (אמא שלי ראתה אותה בצנצנת ואמרת שהיא נראתה גדולה ורעה). והוא לא חדר לחלל הרחם-מה שמחזיר את האופציה ללידה טבעית אחר כך(מה אתם אומרים על האופטימיות?). היום הראשון אחרי היה די מסויט-אני זוכרת רגעים של כאבים הייתי מחוברת לכל מיני צינורות מציקים(עדיין כואב לי המקום של החיבור לאינפוזיה) ורק המחשבה על לדבר עם אנשים הביאה לבחילה חמורה. די מדהים קצב ההתאוששות והענין המחודש בעולם בכל אופן נשארתי שם שני לילות ואתמול בצהרים חזרתי לאישפוז פרטי אצל אמא שלי. עדיין יש לי כאבים לא כל כך נחמדים כשאני משנה תנוחה(מישיבה לעמידה וההפך) אם כי הלילה כבר למדתי להתהפך ולחזור ישר לישון מה שמשגע אותי זה כאב שיניים שהתחיל יום לפני הניתוח(חשבתי שזה מלחץ אבל הוא ממשיך להטריד). שולחת ד"ש חמה לכולם והשתתפות לכל מקבלות השליליים הרבה אהבה הרמוניה

ענתות

New member
שמחה לשמוע שאת משתפרת...../images/Emo45.gif

אתמול כשדיברנו הייתי פגר , מצטערת על הלאקוניות בה דיברתי, אבל באמת נשמעת טוב וזה עשה לי טוב לשמוע. עניין הביקור המובטח יצטרך להמתין עד שאבריא. תתחזקי ותשתפרי , נשמה טהורה שלי. אהיה איתך בקשר (ד"א: לא הספקתי אתמול להעביר לנילה מסר עם הטלפון שלך עקב נסיבות מחלתיות , אבל תיכף אני עושה את זה).

ענתות

New member
ואגב: המחשב זרק אותי מפה (אני כותבת

מהבית) כך שהייתי חייבת לשנות את כינויי ל"ענתות" ולא עוד "ענת איתן" כרגע.

עידית ד

New member
הרמוניתה אחותי שלי ../images/Emo23.gif

איך שאני שמחה שאת אחרי הסיוט הזה ריקה ממיומה ומוכנה לקליטה אמרתי לך שהמיומה שלך רעה - מוזר... גם עכשיו אני שונאת אותה, מזל שהיא מתה... תרגישי טוב אחותי ותנוחי הרבה בקרוב מאוד לא תוכלי לישון בלילות שוב מבכי תינוק שקורא לך אני אתקשר אלייך בערב מבטיחה אוהבת המון עידית

יובל@

New member
הרמוניהההה........

אז זהו את עכשיו אחרי ..... שמחה לשמוע שהכל עבר בשלום, שהכאבים יחלפו חיש קל תנוחי , תתפנקי אצל אמא ותאספי כוחות להמשך. החלמה מהירה יובל

רוני@30

New member
וולקאם באק!

שמחה לשמוע חדשות טובות. מקווה שתתחזקי במהירות
, תהני מבית ההבראה האימהי
, ושכאב השיניים יחלוף מעצמו
(יש גבול לכמות הרופאים שאפשר לפגוש בזמן נתון...)
רק בריאות! רוני

יופי יופי יופי

יופי יופי שזה אחרייך עוד חויה שאפשר לוותר עליה אני לא מבינה עשו בסוף פתיחה בטנית במקום לפרוסקופיה. מיום ליום תרגישי גיין של טרזן העתיד מתבהר תחלימי ותתחזקי אני בטוחה שיהיה טוב אני

יעל@

New member
הרמוניה ../images/Emo24.gif

טוב לשמוע שאת אחרי, ובסדר. מקווה שהכאבים יעברו כמה שיותר מהר. החלמה מהירה, יעל

באאבו

New member
הרמוניה,

ברוכה הבאה. אני שמחה לשמוע שאת מרגישה טוב יותר, ושמיומה הגדולה והרעה יצאה לך מהגוף. אני מקווה שיחד איתה יצאו לך כל הדברים הרעים, ושנשמע בשורות טובות ומשמחות בקרוב. חג שמח ומואר, באאבו

להרמוניה

ברוכים השבים ! שמחתי לשמוע שהניתוח עבר בסדר מאחלת לך החלמה מהירה ורק בריאות !

ברוכה השבה

טוב מריומה אחת בצנצנת בשתיים במקום אחר שהצרות מהיום והלאה יסתכמו בכאבי שיניים וכמובן איחולי לידה טבעית בקרוב ליאור

עמית@

New member
היי לך שם בגלות

נשמעת אימתנית למדי המיומה שלך- טוב שהורחקה ולאלתר! אני כל כך מקווה שההתאושות תחלוף כלא היתה וכמוה כאב השיניים (כנראה שאין מנוס מללכת לרופא..) בהצלחה בהמשך- בתקופת ההתאוששות ובטיפולים שיגיעו כבר (!) ובלידה הטבעית כמובן עמית

..נעמה

New member
הרמונית ../images/Emo23.gif

שמחה שחזרת אלינו. העיקר שזה מאחורייך ותקחי לך את הזמן להחלים ולהתפנק אצל אמא. נשיקות לגיבורה. נעמה

וחוזרת אלינו (זה יותר חשוב ../images/Emo3.gif)

הרמוניקה, איזה כף לראות אותך פה שוב. שמחה שאת מתאוששת, ומקווה שעכשיו תור הנס שלך להתרחש...

אולה *

New member
הרמוניקה!!!!

ברוכה השבה אלינו, ומקווה שתתאוששי מהר ותצליחי מהר!!!
אולה

טלי2

New member
הרמוניה ../images/Emo20.gif../images/Emo8.gif

שמחה לשמוע שהמאבק הוכרע בנצחון והמיומה האימתנית סולקה, מעכשיו יוכלו להתגייס כל הכוחות הטובים שבך למען כניסתך להריון. מאחלת לך שתתאוששי במהרה (אמא מפנקת נשמעת לי כמתכון מוצלח להתאוששות), שהכאבים יחלפו להם ושתמשיכי עם האופטימיות, היא הולמת לך

הרמוניה ששבה הביתה

בשעה טובה גורשה לצמיתות המריומה המרושעת. הולמת אותך מאוד האופטימיות ואני מצטרפת אליה. מאחלת התאוששות מהירה (אין כמו להתפנק אצל אמא)
מרב

הרמוניה יקרה

שמחה מאוד מאוד לשמוע שאת אחרי ושהמיומה הרעה שלך בחוץ סוף סוף מאחלת לך התאוששות מהירה (תתפנקי טוב טוב אצל אמא ) הריון מהיר ובכלל.. רק טוב מעכשיו
כוכי

מיכל ק-ש

New member
ברוך שפטרנו מהמריומה המעצבנת הזאת../images/Emo46.gif

הרמוניה, טוב לשמוע שאת מתאוששת. אישפוז פרטי אצל אמא נשמע לי רעיון גדול. תתפנקי לך ותצברי כוחות. ואני מאוד מקווה שמעכשיו הכל ילך חלק.

למעלה