חוזרת אליכן

חגיתלה

New member
ליאורי שולחת לך המון ../images/Emo24.gif

הסבל שאת מתארת הוא נוראי, ואין מילים שיכולות לנחם. מאחלת לך שהפעם הבאה (שתגיע בקרוב!) תפצה אותך על כל הסבל הייאוש האכזבות והכאב.

Big Mama 1

New member
כואב לי איתך מתוקה../images/Emo7.gif

ואין לי מילים לנחם. אף פעם לא הייתי בסיטואציה כזאת, אבל יכולה להבין עד כמה זה כואב, כשסוף סוף מקבלים תשובה שלילית ואז מאבדים. הדמעות חונקות אותי ואין לי דרך להקל עלייך, רק לשלוח לך חיבוק גדול חם ואוהב ולקוות יחד איתך לטוב.

Big Mama 1

New member
מרוב דמעות אני כבר לא רואה טוב...

התכוונתי כמובן לתשובה חיובית.

צר לי../images/Emo7.gif

כל כך עצוב לשמוע את סיפורך, אני מבינה את הקושי והיאוש ושאת רואה עכשיו את הכל בצבעים שחורים. איך, איך אפשר לעבור תוך יום משיא האושר לשיברון לב כזה? יתכן שימצאו משהו בבדיקת הקרישיות וזו תהיה כמובן חצי נחמה, אך לפחות יוכלו לתת לך את כל התרופות הנוגדות קרישה למינהן. תרופות שהוכיחו עצמן אצל נשים רבות. את צריכה להתגבר בקצב שלך וכן להמשיך הלאה כשתוכלי, הרי האופטימיות היא חלק משמך וחתימתך
.

h i l a l

New member
ליאורי ,מצטערת../images/Emo7.gif

שולחת לך הרבה
ים,ומקווה שהפעם הבאה תהיה ארוכהההההההההההההה לתשעה חודשים....
.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני בוכה איתך...לא מטאפורית! זה כל כך עצוב! אני מאמינה שבקרוב מאוד תדעי איך זה להגיע עד לסוף המיוחל! תהיי חזקה!

היי חזקה, מחבקת אותך ../images/Emo24.gif

כי אין בעצם מה לומר. רק שתמשיכי להלחם ולהיות אופטימית. מקווה שבפעם הבאה זה יהיה ל- 9 חודשים. אמן

בולה101

New member
אופטימיות, חמודה../images/Emo66.gif

תהיה חזקה והמון אופטימיות . את כנראה בדרך הנכונה . אני בטוחה שבפעם הבאה זה יחזיק . תחזיקי חזק. מחזיקה לך אצבעות

זקיקית

New member
ליאור, אני יודעת שניחומים לא ממש

עוזרים, וגם אני עברתי שתי הפלות חוזרות - כאלו שקרו לאחר שבשבוע 8-9 לא נצפה דופק, ואחרי שבהריון אחד כבר היה דופק בשבוע 8, ובכל זאת, עברתי בדיקות קרישיות שיצאו לא תקינות, ועכשיו אני מתוגברת באספירין כל יום, ובהריון אאלץ להזריק כל יום זריקה! אני יודעת בדיוק מה את מרגישה. הייתי שם. וגם אני יחסית מבוגרת (במרץ אהיה בת 38, ועדיין ללא ילדים). היום, כארבעה חודשים אחרי הגרידה, וקצת לפני התחלת סבב נוסף של טיפולים, אני יכולה לומר לך שהזמן מרפא הכל. תחתרי במרץ, תעשי את כל הבדיקות שצריך, והלוואי ששתינו - מ"הזקנות" של הפורום הזה - ניכנס סוף סוף להריון בריא, רצוף ועגלגל, שבסופו ילד.

d2b2

New member
שולחת לך הרבה חיבוקים ומאחלת

שאכן הביצית הטובה תגיע ומהר . אני רק יכולה לספר לך על גיסתי שהיא בגיל 39 הצליחה ללא טיפולים לאחר כמעט שנה ליפול על ביצית טובה כך שזה אולי יעודד אותך קצת לדעת שעם ההתמדה תגיע ההצלחה וכמו שפרופ' משיח אומר אין כמעט נשים שהתמידו ולא התליחו בסוף ... אז תנסי להתחזק ומקווה שקצת עודדתי בכל זאת .

תמיד בסוג הודעות כאלה אין לי מה

להגיד פשוט אין מה לנחם רק רוצה להגיד שיהיו לך ימים יותר טובים כואבת איתך

כגפן

New member
ליאורי../images/Emo14.gif

אני כל כך מצטערת, ומייחלת למענך שלאט לאט תחזור אלייך האופטימיות, ואיתה הכח לטיפול נוסף ,שיביא עימו הריון בריא ומלא, שולחת לך .
כגפן

שלומית

New member
את קרובה להצלחה יותר מתמיד!

קראתי את בשורתך עם המון כאב, מבינה לליבך וחייבת לספר לך משהו! בפעם הראשונה שחוויתי החזרת עוברים (זה היה לפני שנתיים-ואין לי עדיין מה לבשר) המתינה עימי בחורה מדהימה שהיתה מגיעה מאילת לבלינסון לעשות את הטיפולים בשיתוף בנק הזרע.היא הרתה שלוש פעמים ובכל השלושה עם תאומים ולקראת החודש השלישי או מעט אחריו היתה מפילה. גם היא הלכה לבדיקות קרישת דם וגילו כי, היא סובלת מקירשוני דם החוסמים את מעבר החמצן בדם לעובר והסוף המר ידוע. מאותו רגע באותה פעם שהחזירו לה את העוברים והכרנו אחת את השניה היא הרתה ובכל מהלך ההריון היה עליה להזריק חומר (שאת שמו אינני יודעת), מטרתו להמיס את אותם קרישונים. כעבור 9 חודשים היא ילדה תאומות!!! אין לי ספק, אולי בגלל הדימיון המדהים בין הסיפורים של שתייכן, שבפעם הבאה את תחזיקי את עוברייך 9 חודשים, והקץ לייסורייך יגיע!

FSH גבוהה

אני חדשה כאן בפורום וגם לי היו 2 הפלות. אצלי אבחנו גם FSH גבוהה. כמה זה גבוהה אצלך?

hyb

New member
שולחת ../images/Emo24.gif גדול

מתפללת בשבילך שתצליחי לשמור על האופטימיות שלך וממש בקרוב תצליחי והפעם זה יהיה ל-9 חודשים ולא רגע פחות בוכה איתך ומחזיקה אצבעות להצלחה קרובה

אמאלולי

New member
ליאורי יקרה ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כמה עצוב... באין מילים שולחת ים של
ים מקווה ומתפללת שהפעם הבאה תביא עימה סוף סוף את האושר המיוחל

ליאורי ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

מצטערת כל כך לשמוע. מקווה מאד שהבדיקות ייצאו תקינות, שתצליחי לאגור כוחות ושלעולם לא תעברי שוב צער כזה. שולחת לך חיבוקים חמים

מצטערת לשמוע../images/Emo7.gif

מקווה שזו האכזבה האחרונה ושבפעם הבאה ההריון יימשך 9 חודשים מלאים ועגולים.

למעלה