חוזרת אליכן

חוזרת אליכן ../images/Emo7.gif

בנות יקרות, לא שעזבתי אבל הייתי בהריון (שבוע 10) ואתמול בבדיקת US שגרתית לא ניצפה דופק ואני צריכה לעבור גרידא ביום חמישי כניראה. אני נורא מצטערת לבוא לכאן עם בשורות כאלה רעות, אלוהים יודע שלכל אחת מכן יש מספיק גם בלי זה. זו פעם שלישית שזה קורה לנו, אבל הפעם זה החזיק הכי הרבה, אז כבר קיוינו שאולי זה יהיה בסדר. אני הולכת לעשות את הבדיקות של הפלות חוזרות (קרישיות יתר וקריוטייפ) אבל הרופא שלי חושב שזה איכות הביציות (FSH גבוה, בת 39) ובעצם אין מה לעשות חוץ מלהמשיך לנסות עד ש"ניפול" על ביצית טובה. אני חייבת להגיד לכם שאני מיואשת לגמרי, כי אני מבינה שכניסה להריון זו רק ההתחלה, ולאבד את העובר זה כל כך קשה, וראני לא יכולה לתאר לעצמי לעבור את זה שוב.

einav8

New member
אוי ליאורי... ../images/Emo7.gif

אני שולחת כל כך הרבה חיבוקים.
תנסי לראות את האור (למרות שזה מאוד קשה)- את נכנסת להריון,את תכנסי שוב ובפעם הבאה ל 9 חודשים. חוצמזה - מה קורה פה בפורום הזה???? כל כך הרבה הפלות? מתחיל להיות מפחיד...

שרון321

New member
נורא מצטערת

נותר להתפלל בשבילכם, שהביצית הטובה תזדרז ותגיע.

s h i r a 3 0

New member
../images/Emo14.gif אין לי מילים על הדרך הארוכה

הזו. תשמרי על עצמך. המון

אפרסקה

New member
אויש ליאורי כמה עצוב ../images/Emo7.gif

אני כל כך מצטערת לשמוע. אין לי מילים לנחמה, אבל אני שולחת חיבוק מכל הלב
ומקווה שזה שיברון הלב האחרון שלך

blessed

New member
אוי ליאורי ../images/Emo7.gif

זה כל כך עצוב. אין לי מושג אילו מילים יכולות לנחם ברגע כזה אז במקום זה שולחת לך המון חיבוקים.
מקווה ומתפללת בשבילך שזו תהיה האכזבה האחרונהץ

נרי כ

New member
אוי ואבוי, ליאורי, זה כל כך עצוב. |

זה נשמע פשוט קשה עד בלי די. אני יכולה (כך נדמה לי, לפחות) להבין את הייאוש שלך, אבל גם להפציר בך להמשיך ולקוות. ולשלוח לך כוחות לעבור את הגרידה הזאת, ולעבור את הפרידה הזאת, ולהמשיך הלאה. המון חיבוקים וירטואליים ומשלוח של תקוות ממשיות, נרי

ססוני

New member
../images/Emo24.gif קבלי חיבוקים. אני בטוחה

שבקרוב "תפלו" על הביצית הנכונה. עצם העובדה שההריון החזיק מעמד עד עכשיו מעיד על הצלחה מסויימת, וחשוב שתתמקדי בהצלחות. אני מאחלת לך שתעברו את הימים הקרובים בשלום, תתאוששו מהר ותשובו לחתור.

petit choux

New member
../images/Emo14.gif בוכה ובואבת איתך ../images/Emo7.gif

כל כך מצטערת לשמוע מה עובר עלייך פעם אחר פעם אבל אני בטוחה שבסוף יהיה הריון בריא ל9 חודשים אז תהיי חזקה ואל תתייאשי .

chompi1

New member
ליאורי, ../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif

כל כך כואב, הלב פשוט נשבר לרסיסים
. אין לי מילים לנחם, כי לאבד את העובר אחרי כל הדרך שאת עוברת, ועוד בפעם השלישית זה באמת יותר מדי. מחבקת אותך חזק ובוכה איתך, ומקווה שלאט לאט יפסיקו הדמעות, ואת תחזרי לחתור, ובפעם הבאה את תהיי בהריון ארוך ובריא ל- 9 חודשים.

פינקי33

New member
אוי, כואב נורא, מקווה שאחרי הבדיקה

אם יימצא משהו יטופל ויגיע מהר מהר הריון תקין ובריא שימשיך עד תום 9 החודשים...

כל כך עצוב לשמוע!!!../images/Emo7.gif

אני יודעת כמה זה קשה,גם לי זה קרא פעמיים. מה אני יכולה להגיד לך,כשהמילים לא יוצאות מהפה מרוב כאב? תהיהי חזקה. אני מאוד מקווה בשבילך שהריון הבא יהיה תקין. אבל עשכיו מותר לך לבכות,זה מאוד עוזר. מאחלת לך מכל ה
הצלחה בהמשך.

רועיבת

New member
../images/Emo24.gif

מאחלת לך שבפעם הבאה "תיפול ביצית" טובה יותר - לתשעה חודשים מלאים, ושתוצאות הבדיקות יתנו תקווה.

חגית6

New member
ליאורי, ../images/Emo7.gif איתך

ומאחלת לך שבפעם הבאה (שתהיה בקרוב!) ההריון יחזיק 9 חודשים שלמים !

k o k o p e l i

New member
ליאורי יקרה...

מה יש להגיד? כל פעם עוברים את המשוכה, ואז מגלים שהבאה גבוהה יותר ומתלוות אליה הדאגות שלה. מצטערת נורא לשמוע, אבל אופטימית בשבילך שהצלחת להכנס להריון. לדעתי זה סימן מצוין. ואל תשכחי את החתימה הקבועה שלך...

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif ליאורי../images/Emo14.gif

הלב נשבר לקרוא את ההודעה הזאת. אל תתנצלי בפנינו, את לא מעמיסה עלינו אתה כאב. זה הכאב שלך ואת צריכה לתת לו מקום. אני מתפללת שבפעם הבאה תגיע לה הביצית הכי נכונה והילדה שתיוולד ממנה תהיה הילדה הכי נכונה
.
נועם

debby12

New member
מנהל
מצטערת איתך

לשמוע על הבשורות העצובות. אני מקוה שבקרוב תהיה לחתימה האופטימית שלך הצדקה בצורת הריון תקין וארוך -- וגם מקוה איתך שהבירורים יעלו על הבעיה ואז אפשר יהיה לפתור אותה.

sab sab

New member
../images/Emo14.gifכל כך עצוב לי בשבילך

אני מאחלת לכם להצליח שוב ובקרוב ומבינה בכאבך ותיסכולך

למעלה