חוזרים לקריה

ירדן717

New member
שרשור חיפה- הפועל?

לא מצאתי אחד 'כל מקרה אני מחפש קו אוטובוס בדרך חזרה (רכבת אחרונה ב- 22:46) מתחנה מרכזית בת גלים לצומת כפר שמריהו או משו ... כמה עולה? איזה קו? האם יש משו בכלל בשעות האלה? תודה מראש!

BolShit

New member
אני לא יכולח לעזור לך בקשר לקו..

אבלל.. אני חושב שהפועל תיקח חיפה במצב גרוע..

יואב ק.

New member
חוזרים לקריה

בפעם שעברה שהיינו שם זה הסתיים ב-1:0 של ואליד באדיר בדקה ה-90 והרחקה של בוקולי. הפעם בוקולי כבר מורחק מראש והפועל תפגוש את חיפה היום בשעה 20:50. בלי טל חן ובלי דה ברונו אבל התוצאות של אתמול אומרות רק דבר אחד: חייבים ללכת על נצחון! יאללה הפועל מלחמה!

BolShit

New member
איי אייי אייי..

בטח יאשימו מישו בכישלון הענקי הזה.. כבר חשבתי הפועל תיקח כי חיפה במצב גרוע או שבמקרה הגרוע שחיפה תנצח 1-0.. אבל 3-0??!?!?!!?? לא הגזמנוו??? יאללה אני רוצה לשמוע מה דעתכם על המשחק.... ולפי דעתיי.. כרגע להפועל אין שום סיכוי מול ריננג'רס אם ככה היא תמשיך לשחק..

RAFI THE NIGGER

New member
לא קרה כלום!

כולה הפסד למכבי חיפה מה שקובע זה המשחקים נגד הקבוצות הקטנות

the red king

New member
הדבר שאני הכי לא מבין זה...

הדבר שאני הכי לא מבין זה איך לעזאזאל יש לנו העונה תקציב שגדול כמעט פי 2 משנה שעברה וסגל שגרוע פי 3 משנה שעברה? באמת לא מובן... כאילו אני מבין שהיה צריך לחסות חובות וכאלה אבל אם אתם רוצים לפעול על מנת לגמור את כל החובות אז תכריזו על עונה פיננסית וזהו. באמת שאין בעיה מבחינתי. אם זה מה שיגרום לקבוצתי האהובה לצאת מחובותיה אז בכיף. אבל אי אפשר ככה כמו שהעונה מתנהלת עד עכשיו - חצי חצי. זה פשוט לא מקובל לדעתי. כאילו, אני כבר מתחיל לחשוב שאולי לא יפה מצידי ומצד האוהדים לדרוש חיזוקים כל הזמן אבל מצד שני הם הרי חייבים לנו! זה מה שעושים כשהקבוצה לא מצליחה ככה בהתקפה (אין מה לדבר בכלל על ההגנה).

RAFI THE NIGGER

New member
וואלה אני אוהב את הקבוצה והשחקנים

גם ביום נאחס של כולם לא מתפרקים אני הייתי בטוח שנקבל 6 בראש אבל כולה נגמר 2-3 . באמת יופי של אופי של הקבוצה. יאללה הפועל

adi cb14

New member
לא מבין מה אתה מאושר...

כמעט בכיתי מחצית ראשונה. נקודת אור בודדת-ברדה. ווינר בנשמה שחקן עם כל הלב! ריגש אותי היום עודד את השחקנים גם ב3-0 ושחקן פחות רץ על כל המרגש חטף כדורים בהגנה באגפים ועשה תפקיד של 5 שחקנים. וגם בפעולה אישית נהדרת בישל גול פשוט ווינר אחד הגדולים והחלוץ הכי טוב כרגע בליגה ולא יעזור כלום איזה השקעה איזה התמדה איזה צניעות איזה רוח לחימה.

the red king

New member
אוי.. עצוב...

תבריזי המטומטם הזה יכל קצת להתחשב. ויוסי? בשביל מה היית צריך את זה? ואיזה מין סוג של תירוץ זה "פחדתי שחיפה תצא להתקפה מתפרצת"? הרי במילא אנחנו בפיגור 3. טוב, כנראה שקפטן כזה זה נדיר למצוא שנותן את כל כולו ונשמתו על המגרש גם ב-3:0. וברדה... איזה ת-ע-נ-ו-ג !!!!!!!!! ענקקקק!!!! בכושר כזה הוא חייב לפתוח מול אנגליה! אני פשוט אוהב את השחקן הזה... תמיד אהבתי אותו הכי הרבה חוץ מ*ימון ויוסי. אין מה לומר. הילד הקטן מב"ש פורח בליגה בגדול. כל כך חבל ש-3 שנים הוא נתן לחיפה המסריחה הזאת! תמשיך ככה אליה! סך הכל כמו שיוסי אמר אפשר להוציא נקודות חיוביות מהמשחק, וזה בסוף יצא לא כזה נורא דווקא... אמרתי לעצמי בלב לפני שבאדיר ניגש לבעוט את הבעיטה החופשית: "אם אתם גברים תבקיעו עכשיו ותראו מה זה" - עם 10 שחקנים לתת לחיפה 2 גולים זה לא פשוט. אפילו לא פשוט בכלל. אבל זה לא עוזר לנו בהמשך בקשר לנקודות.

מחצית שנייה היתה שלנו

וחבל שלא יצאנו לפחות תיקו. אבל לא נורא. תראו הגנה אין לנו. ואין מה לעשות. טועמה עשה שטות ויצא גול. המזל לא שיחק לידינו הפעם. אבל מחצית שנייה עם עשרה שחקנים עשינו 2 0. אולי כי האדומים רצו יותר? בכל אופן חייבים להרים את הראש. ולהמשיך הלאה. עוד מעט יבוא אלינו הצ'לייני שחתם. אומרים שהוא חלוץ טוב. קוראים לו פמלה דיאז. . ותדעו לכם שהתרגשתי מאוד מהאוהדים האדומים. .עודדו לכל אורך הדרך. אפילו ולמרות ההפסד. אני גאה בהם ובנו. מכינרת אחרת האדומה לעולמים

ירדן717

New member
טור אישי

מה יש עוד להגיד על ההגנה שלנו? לא מרחיקים טוב לא שומרים לא חוזרים למקומות הכל נכון. סה"כ שלושת השערים של חיפה לא היו לא ניתנים לעצירה. הראשון - טוב נו קרן- מצב נייח מה לעשות.. השני בנגיחה של קטן - גם היא במצב נייח. השלישי- סלים סלים... זה היה נראה שזה בידים של אלימלך ... נראה שההגנה שלנו בעידן שום תמיד תשאר פרוצה. לגבי יוסי- לא יודע אני חושב שהיה מגיע לו אדום זה מה שבחר טבריזי זה מה שקרה. במיוחד לאחד כמו יוסי קשה להשאר חייב. ברדה הראה שהמערכת פועלת גם ביום רע עם בישול מהסרטים. באדיר קינח בטיל לרשת( אם אני לא טועה השער הראשון שלנו מחוץ לרחבה מאז אבוטבול- נתניה) יצאנו בהפסד מינימלי מה קריה ההפתעה לקרתה למרות חיסורו של בוקולי. שום דחק את ברדה לפינה וקצת הרס לו את משחק ההתקפה. ברדה חלוץ חוד הוא חייב לשחק בשפיץ במרכז המגרש ראו דוגמת עמידר (הרביעיה היחידה בעונה) זיטו לא יציב ובדיעבד היינו צריכים לעלות עם ורמוט . גם דגו אנמי נקוה לקחת נקודות בבלומפילד נגד פ"ת שבתקופה נוראית. לא לשכוח עוד שבועיים צובעים את תל אביב באדום בחזרה!

יואב ק.

New member
חלש, חלש, ויש עוד מי שחולם על אליפו

חוטפים שערים מכלום, שביט נראה (במחצית הראשונה) כמו מול הכח, ויוסי בשטות גמורה וחסרת אחריות (אדום הגיע, אין מה לעשות זו פגיעה מסוכנת ללא כדור מול העיניים של השופט), אז מה אם הוא פגע בך קודם, אנחנו בגן? אז נכון, נלחמנו במחצית השניה ב-10 וצימקנו ל-3:2 (לפחות שמרנו על המקום השלישי, לידיעת ערוץ 10), אבל למה הגענו למצב הזה מלכתחילה???

ReDEAD

New member
טוב שזה קרה היום!

אם לא זה היה קורה בדרבי או שזה היה קורה נגד ריינגרס.. ודרך אגב צריך לעשות משהו שזה באמת גם לא יקרה שוב נגדם.. לא יעזור הקבוצה לא מתפקדת הגנתית וכל עוד איזה מי שלפחות ישלים התקפית ( אוגבונה תיתן גול!) אז המצב חמור.. אני רק יכול לקוות שהחלוץ החדש יצליח ושיגיע עוד קשר אחורי וביחד עם דה ברונו שיחזור לפחות אם לא תהיה הגנה אז שהקבוצה תתקוף ותכניס הרבה שערים..

למעלה