חוזרים לקופסא

יואב ק.

New member
חוזרים לקופסא

לא עבר חודש וניר לוין חוזר למגרש בו הכל את קריירת האימון בהפועל. כל זה קורה היום ב-19:20 כשהפועל תתארח אצל מכבי נתניה, הקבוצה הכי חמה בליגה. במפגשים הקודמים העונה בליגה הפועל נצחה 2:1 ויצאה בתיקו 1:1 בקופסא אחרי משחק חלש מאד. יוסי אבוקסיס צפוי להעדר מהסגל עד שיחלים לחלוטין אבל ברוך דגו וסלים טועמה צפויים לחזור להרכב. שתהיה לנו פתיחה מוצלחת של הסיבוב השלישי. יאללה הפועל מלחמה!!!

על האש

New member
כל הכבוד ללוין,ולקבוצה

על הנחישות,ועל משחק ההגנה שהחל לחזור לעצמו. ורמי דואני שמתגלה כבלם ברמה גבוהה :),רק שישמור על יציבות. ואנטבי ודגו במשחק טוב מאוד. רק חבל על הזעם של ברדה,לא מתאים לו בכלל.. רק נקודה מביתר,יאללה אשדוד
.

ReDEAD

New member
משחק מצוין שלנו!

אם היה לנו חלוץ שפיץ ברמה היינו גומרים סיפור יותר מהר ובקלות אבל לא נורא צריך להמשיך לשחק ככה ואולי מי יודע אולי נעשה את הבלתי יאומן..

יואב ק.

New member
משחק טוב, ההגנה יציבה

סימנים חיוביים מלוין, שיהיה לו הרבה מזל טוב ואני רק מקווה שתהיה המשכיות. המשחק מול נתניה הוא אחד מרצף משחקים לא קלים (אשדוד, חיפה, מכבי פ"ת וכפ"ס בחודש הקרוב), אבל עם יכולת כמו בקופסא הקבוצה יכולה להגיע רחוק מאד. אז יאללה אשדוד!!!

אז החליפות את ברדה אז מה....

איזה עצבים קיבלת יא ברדה,מה קרה כולה החליף אותך המאמן אז מה. עובדה שהצליח לו רוץ מהר להתנצל ואל תשכח הקבוצה מעל הכול מאז ועד עולם אז שתה מים קרים בפעם הבאה וסתום את הפה כי הקבוצה עוד צריכה אותך!!!!

ReDEAD

New member
גם מילא הוא היה עושה משהו על המגרש.

הוא בטח לא היה מהטובים על המגרש ולא היה ממש קרוב להבקיע.. בכלל הפציעה שלו קצת הוציאה אותה מהמסלול ואני מקווה שהוא יחזור להבקיע ומהר כי אין לנו כולכך הרבה חלוצים שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו לאבד אותו..

../images/Emo148.gif../images/Emo57.gifמי אמר שנתניה לא אדומה?

לא עזר לראש העירייה להתחפש לעטר. אנחנו התחפשנו לשחקנים אדומים. ומתלהבים. איזה פאס נתן דה ברונו. אוהוווווווווווווו.ואם היה מפספס אוגבונה הייתי הורגת אותו. חחחחחחח. סתם. אליניב ברדה כעס. הוא אוהב לשחק. לא נורא אליניב יש ימים כאלה. דגו היה מצויין. ומילה טובה לחדרתי שלנו. כן כן. דואני. ששם את שמעון גרשון הבוגד בכיס. איזה פורים שמח ומבדח חמסה חמסה שום בצל יין מהאוהבת אתכם לנצח כינרת אחרת האדומה לעולמים

Bull Shit

New member
לפחות עכשיו..

רואים את אליפות לפחות.. (בערך.) כנראה שאנחנו רואים שהמזל לצידנו ולקחנו מאמן מצויין שיאמן את הקבוצה במקום שום..

למעלה