חוזרים לליגה

ירדן717

New member
כרטיסים ליום שני

אז מדובר במשחק נגד כפר סבא ... איפה אפשר להשיג? תודה מראש.

ReDEAD

New member
זה ממשיך מחר..

תגידו כמה גאון צריך להיות כדי להבין שבאדיר לא היה ולא יהיה וגם לא קשור לתפקיד הבלם?? אלוהים ישמור זה כמעט כמו לעשות מאבוקסיס בלם.. ואפשר לחשוב שמדובר באיזה הגנה מושלמת שזה לא קריטי אם אחד מהחוליה יהיה טיפה חלש.. מתחילים את המשחק בפיגור 1:0 וחבל..

יואב ק.

New member
חוזרים לליגה

אחרי התיקו מול הרומנים, הפועל חוזרת לליגה. הערב ב-19:00 באצטדיון לויטה בכפ"ס הפועל תשחק נגד הפועל המקומית במאבק על העלייה למקום השני. שתי הקבוצות מבוססות על התקפה ובמשחק כזה צפוי להיות הרבה שערים. הפועל תשחק ללא טל חן המורחק ובמקומו באדיר יפתח כבלם (למה הבאנו בלמים למה?) ואבוטבול צפוי לתפוס את מקומו של באדיר בקישור. סלים טועמה חולה ובספק למשחק. יקיר לוסקי ועמאר מנצור הפצועים לא יהיו בסגל. ההרכב המשוער: שביט; דני (תומר), חאבייר, וואליד, יגאל; יוסי, שי, סלים (ברוך), לוסיאנו; אליניב, זיטו יאללה הפועל מלחמה!!!

יואב ק.

New member
חצי מגרש להשכרה...

אבל עדיין הפועל נצחה, 1:0 קטן משער יפהפה של ברדה בדקה ה-5 ודקות ארוכות של התגוננות מוגזמת ולא ברורה פלוס הרחקה של פאס ו-20 דקות של בכורה בליגה ליוסי ביטון. העיקר - הנקודות והחזרה למקום השני, יותר מזה לא צריך לקחת מהמשחק הזה כלום.

petertosh

New member
קיבלתי טיחורים מהמשחק

לא רוצה לדבר עליו בכלל. משחק הבא בלי טל חן ובלי פאאס התותח בהגנה...נתניה יעשו מאיתנו מטעמים... ארור היום שהפכתי אוהד הפועל,אני אמות צעיר.

יואב ק.

New member
אין סיכוי שיהיה איזה גביע טוטו

בשבת הבאה? אם לא אנחנו באמת גמורים. שום עוד ישחק עם באדיר וחליבה בתור בלמים...

אלימלך הוא המלך

הוא ענק. הוא גדול. מגיעים לו כל המחמאות. ממש קיבלתי התקפת לב. מזל שברדה הכניס גול. אבל למה להתגונן? למה לא רצים קדימה? לא מובן. חבייאר היה מצויין. והיתר כאילו עייפים לא? למרות הכל למרות המשחק הגרוע .מה זה מתח .צריכים לקחת כדור הרגעה לפני משחק כזה. חחח אנחנו מקום שני. יששששש. מכינרת אחרת האדומה לעולמים. חמסה חמסה שום בצל יין.

כמה דברים

גם בגלל הדרבי וגם בגלל הביטחון החסר, היכולת אתמול הייתה משנית. מה שקבע זו התוצאה ולכן כל ביקורת על היכולת אתמול יכולה לחכות לזמנים אחרים. הבעייה הייתה ונשארה היכולת של שום להודות בטעויות שלו. "יוליץ' טוב מיבוריאן", "אנחנו לא צריכים שום חיזוק בהגנה", ועוד כהנה וכהנה התבטאויות מטופשות. על פי שום בדיר ישחק כבלם כל עוד יהיה צורך בו (ונראה שיהיה צורך בו כי בכל משחק אנחנו מאבדים את אחד הבלמים שלנו בדרך קבע). שני דברים נוספים: איך יכול להיות שהשופט הרביעי (הרביעי!!!) פורץ למגרש כדי לומר ללירן ליאני שהיה בכלל עם הגב למהלך שפאאז צריך לקבל אדום. תראו לי מקרה דומה כזה שקרה פעם כי אני לא ראיתי. נוסף על כך הקוון שהיה קרוב למקרה לא אמר כלום בנושא אז מה בער לקרסיקוב לפרוץ כמו קרל לואיס למגרש כדי לעדכן את השופט? כנראה מדובר בעוד אחד מאלו שניב רסקין לא חשף בפרשת שופטים באדום. ההרחקה לכשעצמה לא הייתה מוצדקת כי מי שיראה שוב את ההילוך החוזר יראה שמרגע השריקה של ליאני לרגע הבעיטה של פאאז לא עברה יותר משנייה כך שפאאז כבר מכין את הרגל לבעיטת הרחקה ולא יכול לשנות או לעצור את הרגל מלבעוט. דבר שבכל זאת היה נחמד אתמול הוא לשמוע שוב את אוחנה מקטר ובוכה על כך שלהפועל לא מגיע להיות בצמרת, שהיא שיחקה בונקר ושהיא לא הגיעה לקרסוליים של כפר סבא כדבריו. אני מוכן כל משחק , מר אוחנה, שתחזור על התירוצים האלה כשהוריד במוח עומד להתפקע אצלך ושלוש הנקודות נשארות אצל הפועל.

ReDEAD

New member
אם אני לא טועה אמור להתקיים

ב21 לחודש... משחק חוץ נגד מכבי הרצליה.. יהיה נחמד להגיע כבר למצב שהטבלה מלאה ולא חסרה משחקים.. ומיותר לציין שחייבים לנצח את המשחק הזה..

יואב ק.

New member
משחקי השלמה בגביע הטוטו

חסר לנו אחד אם אינני טועה, מה הסיכוי שזה יתקיים לפני המחזור הבא?

יואב ק.

New member
אז על פי ONE

משחק ההשלמה מול מכבי פ"ת בגביע הטוטו אמור להערך ב-5/12. המחזור הבא בגביע הטוטו אמור להערך ב-21/11 אבל הפועל לא תשחק כי ביום חמישי באותו שבוע יש את המשחק מול פ.ס.ז'. אז ככה, בלי טל חן ובלי פאס, יש הימור על מה תהיה ההגנה ששום ירכיב? לדעתי נראה את בונדר, באדיר, אנטבי, פרץ. מול ההתקפה המהירה של נתניה מצבנו בהגנה יהיה בקאנטים...

ReDEAD

New member
אם הוא לא פותח עם היוסי ביטון

הזה אז למה החתמת אותו לפני חודשיים? בלם שלישי שלא משחק גם ששתי הראשונים מורחקים זה קצת בעייתי לא
בכל מקרה מזל שהמשחק בבלומפילד ולא בנתניה גוטמן ישחק הגנתי על מתפרצות אני מאמין שאפשר להסתדר עם ההתקפה והקישור יעשו את עבודה שלהם כמו שצריך.. בכל מקרה יש עוד הרבה זמן עד למשחק..

יואב ק.

New member
אני הייתי פותח עם ביטון ודואני

אני מעדיף שבלמים טבעיים יעשו את העבודה שלהם ולא לשים שם קשר דפנסיבי או מגן שמאלי או חלוץ מרכזי, אבל זה רק אני...

למעלה