עוד צ'יבורשקה ;;
R rotemi22 New member 20/8/06 #182 הנה משו שאני הכנתי... ../images/Emo3.gif ברגעים עצומים של כעס על הידיד הכי טוב שלי שאמר לי דברים ממש מגעילים
הנה משו שאני הכנתי... ../images/Emo3.gif ברגעים עצומים של כעס על הידיד הכי טוב שלי שאמר לי דברים ממש מגעילים
R rotemi22 New member 20/8/06 #186 שפתיים :]]] |ריר| אני רוצה שפתיים כמו של אנג'לינה עזבו, המלח מהים שבלעתי עלה לי לשכל *תחתכו מה שאתן רוצות :]*
שפתיים :]]] |ריר| אני רוצה שפתיים כמו של אנג'לינה עזבו, המלח מהים שבלעתי עלה לי לשכל *תחתכו מה שאתן רוצות :]*
L lady blak New member 20/8/06 #187 במיוחד בשבילכן../images/Emo24.gif מקווה שתאהבו^^ ... לא הכי השקעתי מודה;אני עושה עוד^^
L lady blak New member 20/8/06 #189 עוד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זו הייתה תמונה גדולה זה הכי קטן שהצלחתי להקטין אותה^^ מישהי בכלל אוהבת את כל מה שאני עושה ,אני אפסיק לעשות עם אפאחת לא אוהבת...
עוד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זו הייתה תמונה גדולה זה הכי קטן שהצלחתי להקטין אותה^^ מישהי בכלל אוהבת את כל מה שאני עושה ,אני אפסיק לעשות עם אפאחת לא אוהבת...
M M o o M o o New member 20/8/06 #191 מאי הזכירה לי את זה ^^ משהו שעשיתי לפני הרבה זמן, אבל אני לא בטוחה שזה יצא טוב בהדפסה.P: