חוזרים לבלומפילד

יואב ק.

New member
חוזרים לבלומפילד

סוף סוף, המשחק הראשון של העונה בבלומפילד הגיע (גביע הטוטו לא נחשב), והפועל תארח היום את הכח עמידר ר"ג בשעה 20:30. כל הקבוצה כשירה למשחק וטל חן ולוסיאנו דה ברונו צפויים לחזור להרכב. ההרכב המשוער: שביט; חליבה, פאס, חן, יגאל; יוסי, וואליד, לוסיאנו, סלים; יוליץ', ברדה חוזרים לבלומפילד, ורוצים לראות את הפועל בכיוון הנכון. יאללה הפועל מלחמה!

petertosh

New member
יאללה הפועל

מקווה שהמחסור בקהל במחצית השניה לא יפגע מהותית ברצינות השחקנים. צפוי טקס מרגש לזכר אוהדי הפועל הנופלים במלחמה האחרונה.

petertosh

New member
אהלן קורי : )

לימודים,מעברים,עבודות,עיניינים...: ) טוב לחזור לבית האדום : )

יואב ק.

New member
סוף סוף נצחון

4:1 די מטעה מבחינת התוצאה, אבל התוצאה חשובה וטובה להפועל לקראת הגומלין מול אודסה. שערים של פאס, ברדה, אבוקסיס בפנדל ובאדיר נתנו לנו את הנצחון וזאת אחרי שברוב המחצית הראשונה הקבוצה כמעט ולא עברה את החצי.... אבל, נצחון ראשון בליגה, עליה למקום 6 וממשיכים להסתכל למעלה וזה מה שחשוב.

meran3

New member
אדום בנשמה

יאללה לבוא אלפים למשחק עם אודסה, אנחנו עולים לשלב הבתים

redot

New member
תוצאה משקרת?

הפועל ניצחו הערב 4-1 את הכ"ח ר"ג, אבל האם התוצאה משקפת את הנעשה על המגרש? באם הפועל קרעו את היריבה בצהוב (
) ...? אולי... עד השער הראשון האדומים הגיעו להזדמנות ושליש, ופתאום, אחרי שני מצבים נייחים תוך 2 דקות, התוצאה היא 2-0 והקהל בשמיים. מאיפה זה בא?!?!?! לחץ של האדומים ופנדל בתחילת המחצית השנייה הניבו 3-0 והדרך לחגיגות נראתה מובטחת. מובטחת? לא צלנו. בדומה למשחק אתמול בר"ג, שער (נפלא יש לציין, רוזן מכיר בטח ת'נקודות חולשה של שביט), הכניס ת'שחקנים לפאניקה, והמשחק הלחוץ והאפרורי שאפיין את הפועל במחצית הראשונה, חזר לשחק תפקיד. ניצול ההזדמנויות של השחקנים הוא משו שצריך לעבוד עליו, נגד קבוצה פחות נאיבית מהכ"ח, היינו בהחלט עלולים להפסיד ת'משחק. אנטבי עם מסירות זוועתיות, דגו במשחק בינוני, וגם טועמה ויוליץ' לא במשחק גדול. אבל למרות הכל, הפועל הבקיע פעם נוספת, וניצחון של 4-1, וזאת למרות משחק לא גדול של השחקנים, מוציא ת'אוהדים (אותי לפחות) בהרגשה שהיה אפשר יותר. אבל מי אני שאתלונן. ניצחון גדול, והפועל בפורמה מלאה לקראת המשך הליגה.

אני מאוהבת באדומים

וזה אף אחד לא יקח ממני. זה בדם ובנשמה. כעסתי על המשחק במחצית הראשונה. אבל במחצית השנייה נכנס ורמוט וחביאס הבלונדיני היה מצויין. באדיר איזה גול. ישששששששש הפועל נצחה. חמסה חמסה שום בצל יין

למעלה