חוזרים לבלומפילד!!!

על ה@ש

New member
חוזרים לבלומפילד!!!

היום היום הגדול!!! הצבע האדום חוזר למגרשים התגעגתי מאווד לאווירה למגרש לאוהדים אבל הכי הרבה לקבוצה שיהיה הרבה בהצלחה היום במשחק!!! ואני מתחיל לחשוב על המעבר שלי אחרי 15 שנה בשער 5 עוברים לשער 7 מעבר חיובי לדעתי.. למרות שאני מאווד התגעגע לטרוף של שער5 נקווה ששיחדור קצת יותר טירוף גם לשער 7 עוד 6 שעות לבלומפילד!!! שתהיה עונה נהדרת!!! ונקווה שהיא תסתיים בצורה בה אנחנו מצפים שתסתיים מחכה לראות את כול האוהדים במגרש בקוצר רוח!!! יאללה הפועל מ ל ח מ ה !!!

אכן חוזרים לבלומפילד...

ואחרי שכמעט עברתי לשער 13 או 2 (למכובדים)...נשארתי בסופו של דבר בשער 7 האגדי , בציפייה לעונה גדולה של האדומים !!! שתהיה עונה נפלאה ואדירה לאדומים שלנו !!! הלוואי דאבל כמו לפני שתי עונות !!! יאללה הפועל מלחמה !!!! א-ד-ו-ם---ע-ו-ל-ה !!!!!!! שייק´ה

אקזוטי20

New member
יאללה הפועל מלחמה

היום נערך משחק הבכורה של הפועל ת"א באיצטדיון הביתי אסור להם לאכזב . ואני בטוח שהם לא יעשו את זה . אז יאללה הפועל מלחמה ותראו לכל הקבוצות בארץ מי המועמדת לאליפות השנה!!!! *אקזוטי מקווה להיום היום במשחק* נ.ב מנגלמאן אם אתה רואה ת´הודעה תגיד לי כמה עולה כרטיס ואם נשארו בכלל אם אתה יודע משהו על זה.

על ה@ש

New member
ק´זוטי

מחירי הכרטיסים נעים היום מ25 ש"ח ומעלה..... ואם אתה מגיע תגיע לשבת איתי ואם שייקה בשער 7...... יאללה אחי מחכה לך!!!!! ותודיע לי פה בפורום אם אתה מגיע!!

למעלה